- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
ya bende cok ıstıyorum su an olabılırım de korkudan test yapamıyorum negatif cıkar diye
günün geçtimi canım belirtilerin neler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende cok ıstıyorum su an olabılırım de korkudan test yapamıyorum negatif cıkar diye
yok uyumak için daha erken ama sen uyuyacaksan ben sana engel olmayayım canım menim
ne anlatayım ki bilemedim öyle birden sorunca ya bana dua edermisiniz inşallah hamileyimdir![]()
adet geçtikten kaç gün sonra test yapmak doğru acaba
ne anlatayım ki bilemedim öyle birden sorunca ya bana dua edermisiniz inşallah hamileyimdir![]()
oleeeeeeeeeeeey![]()
adet gunumden 2 gun once 5 damla kadar akıntıyla karısık kahverengı bı sey geldı bugun adetım gecıkelı 2 gun oldu korkudan test yapamadım bıraz daha gecsın dıye beklıyorum![]()
insalla canim hamilesindir ..........ama nekadar gecikmen var belirtin varmi nekadar zamandir bebek istiyorsun ........... dua etimiz zaman zaten tum istiyenler icin dua ediyoruz
saralan sohpet ediyoruz sabaha kadar uyumuyoruz tey tey
göğüslerim çok sızlıyo kasık ve bel ağrısıda çekiyorum ..hasta olacagım zaman agrım olurdu ama belime vurmuyodu agrısı hiç ..
3 yıllık evliyim canım ama bebek 3 aydır istiyoruz aslında ben 3 yıldır istiyorum da eşimi anca ikna ettim
yok canim eniste kahvede okey oynuyo ............ heran gelebilir ve benden yemek isticek![]()
göğüslerim çok sızlıyo kasık ve bel ağrısıda çekiyorum ..hasta olacagım zaman agrım olurdu ama belime vurmuyodu agrısı hiç ..