• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benim adetim 5 gün geçti test aldım yaptım ama şans iste test bozukmuş ne negatiif nede pozitif oldu...belirti yok bende ama baş ağrısı çokkk ya inşallah hamişimdir..

Allahım bütün isteyenlere nasip etsin

ben daha yeniymişim o zaman :46: size iyi geceler diliyorum ben kalamıycam sonucu öğreneyim hemen paylaşmak istiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin ..:nazar:

benim adetim 5 gün geçti test aldım yaptım ama şans iste test bozukmuş ne negatiif nede pozitif oldu...belirti yok bende ama baş ağrısı çokkk ya inşallah hamişimdir..

hos geldin canim insalla hamilesindir ,ama 5 gunde benim bildiyim teste cikmiyor zaten ,kan testi yap

öncelikle duana amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum canım.yarın bi test daha yap inşallah hamilesindir.belirtilere takılma herkeste olduğu gibi aynı kişinin her hamileliğinde bile belirtiler farklı olabiliyo o yüzden belirti arama derim canım.yarın bi test yap bizede müjde ver canım.

Back
X