3 yıllık evliyim canım ama bebek 3 aydır istiyoruz aslında ben 3 yıldır istiyorum da eşimi anca ikna ettim
olabilir canim herkezin belirtileri deysik oluyor hersey yolundasa neden olmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıllık evliyim canım ama bebek 3 aydır istiyoruz aslında ben 3 yıldır istiyorum da eşimi anca ikna ettim
hıııııım ne yemek yapmıştın canım menim
sizler kaç yıllık evlisiniz?
sizler kaç yıllık evlisiniz?
patates ve et firinda pirinc pilavi kabak mezesi salata
benim adetim 5 gün geçti test aldım yaptım ama şans iste test bozukmuş ne negatiif nede pozitif oldu...belirti yok bende ama baş ağrısı çokkk ya inşallah hamişimdir..
Allahım bütün isteyenlere nasip etsin
benim adetim 5 gün geçti test aldım yaptım ama şans iste test bozukmuş ne negatiif nede pozitif oldu...belirti yok bende ama baş ağrısı çokkk ya inşallah hamişimdir..
Allahım bütün isteyenlere nasip etsin
oooooh ellerine sağlık bacım ya patatese bayılırım pirinç pilavına hele asla hayır diyemem afiyet olsun size yarasın bacıma![]()
ben daha yeniymişim o zamansize iyi geceler diliyorum ben kalamıycam sonucu öğreneyim hemen paylaşmak istiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin ..
![]()
canım ya bebeğine çok üzüldüm ..tekrar ii geceler
ben daha yeniymişim o zamansize iyi geceler diliyorum ben kalamıycam sonucu öğreneyim hemen paylaşmak istiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin ..
![]()
benim internet cok yavasladi niye acaba sayfalari cok zor aciyor :26::26: