- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
valla saracım bu kızın bir yerinde radar var inanki..bir sofraya oturduğumu birde pc başına geçtiğimi anlıyor valla..tam sizlere cevap yazıyordum annem buseyi getirdi uyandı diye..sizlerin yerinede onu öpüp sevdim canım benim..Rabbim inşallah sizlerede güzel yavrular nasip etsin bitanem..dualarınız için Rabbim sizlerden razı olsun..bende tam buse ağladı heralde leyloş çıktı diye yazmıştım.amanın busemiz bize misafirliğemi geldi yerim onu men canım menim teyzelerinin bitanesi annesi öp onu bizim yerimize ve teyzoşların seni çok seviyo iyi olman için dua ediyolar de

cadıcım saol bitanem..bu gece biraz daha iyi buse teyzesi..gündüz yıkadık rahatladı..gazı olunca çok sıkıntı oluyor..önceki yazdığına cevap yazamadım buse gelince ...şimdi cevap yazayım bari..gaz için hindistan cevizini ve nöbet şekerini havanda dövüp toz haline getirdi..o gerçekten etkili canım..hem gaz için hemde kakasını rahat yapıyor onunla..denemediğimiz hiç bir şey kalmadı..iki gün iyi olsa üçüncü gün gaz oluyor..yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor işte...bunada şükürler olsun..ilk başlarda yavrum kollarımda çırpınıyordu..doktor doktor gezdik..en son gittiğimiz doktorun verdiğin ilaç işe yaradı...inşallah dahada iyi olur..dualar için eksik olmayın bitanem..buse sizin kızınız..herzaman öpüp sevebilirsin tatlım..Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu inşallah..daima dualarımdasınız tatlım..bende yaninda olmak isterdim buseyi biraz sevip opim ....... nasilsiniz biraz daha iyimi busecik