• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende tam buse ağladı heralde leyloş çıktı diye yazmıştım.amanın busemiz bize misafirliğemi geldi yerim onu men canım menim teyzelerinin bitanesi annesi öp onu bizim yerimize ve teyzoşların seni çok seviyo iyi olman için dua ediyolar de
valla saracım bu kızın bir yerinde radar var inanki..bir sofraya oturduğumu birde pc başına geçtiğimi anlıyor valla..tam sizlere cevap yazıyordum annem buseyi getirdi uyandı diye..sizlerin yerinede onu öpüp sevdim canım benim..Rabbim inşallah sizlerede güzel yavrular nasip etsin bitanem..dualarınız için Rabbim sizlerden razı olsun..:nazar::38:
bende yaninda olmak isterdim buseyi biraz sevip opim ....... nasilsiniz biraz daha iyimi busecik
cadıcım saol bitanem..bu gece biraz daha iyi buse teyzesi..gündüz yıkadık rahatladı..gazı olunca çok sıkıntı oluyor..önceki yazdığına cevap yazamadım buse gelince ...şimdi cevap yazayım bari..gaz için hindistan cevizini ve nöbet şekerini havanda dövüp toz haline getirdi..o gerçekten etkili canım..hem gaz için hemde kakasını rahat yapıyor onunla..denemediğimiz hiç bir şey kalmadı..iki gün iyi olsa üçüncü gün gaz oluyor..yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor işte...bunada şükürler olsun..ilk başlarda yavrum kollarımda çırpınıyordu..doktor doktor gezdik..en son gittiğimiz doktorun verdiğin ilaç işe yaradı...inşallah dahada iyi olur..dualar için eksik olmayın bitanem..buse sizin kızınız..herzaman öpüp sevebilirsin tatlım..Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu inşallah..daima dualarımdasınız tatlım..:nazar::54::54:

leyla uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasilsin canim ,buse nasil
buse uyuttum geldim cadıcım..valla dündende uykusuzum..eşimde yok hiç yatağa giresim gelmiyor..ama uyumam lazım..yoksa gündüz mahvoluyorum..sen nasılsın canım?saranın ışığı yanıyor ama topicte yok nere kayboldu acep...:nazar::1::1:
leyla yazamadan çıktı sanırım buse ağladı yine :14::14::14::14::14::14::14:
emzirdim uyudu teyzesi..yatırıp geldim hemen..sen yoksun nere kayboldun saracım..?:nazar::27:
çağla şıkel yeniden hamileymiş canım duymuşmuydun ben şimdi haberlerde gördüm

ayyyyyyyy evet bende dün duydum..bilmem niye onu hiç sevmiyorum ya..onun çocuk doğuracağına hiç inanmıyordum valla..kadın ikinciyi yapıyor..şoktayım valla..:nazar::90::90:

buse uyuttum geldim cadıcım..valla dündende uykusuzum..eşimde yok hiç yatağa giresim gelmiyor..ama uyumam lazım..yoksa gündüz mahvoluyorum..sen nasılsın canım?saranın ışığı yanıyor ama topicte yok nere kayboldu acep...:nazar::1::1:

emzirdim uyudu teyzesi..yatırıp geldim hemen..sen yoksun nere kayboldun saracım..?:nazar::27:

ayyyyyyyy evet bende dün duydum..bilmem niye onu hiç sevmiyorum ya..onun çocuk doğuracağına hiç inanmıyordum valla..kadın ikinciyi yapıyor..şoktayım valla..:nazar::90::90:

burdayım canım tam çıkacaktım seni ve nehiri gördüm biraz daha kalayım dedim sende kendini çok yorma buse uyuyunca sen de uyu dinlenki sütün azalmasın hasta olmayasın minik kızının sana herkesten daha çok ihtiyacı var.

nehircim hoşgeldin canım egemiz nasıl

hızlı hızlı cevap yazın plssssssssss..göz kapaklarım kiprit çöpü takmalık oldu valla..gözlerimi tutamıyorum..ama yatağa hiç giresim yok...:nazar::50::50:

burdayım canım tam çıkacaktım seni ve nehiri gördüm biraz daha kalayım dedim sende kendini çok yorma buse uyuyunca sen de uyu dinlenki sütün azalmasın hasta olmayasın minik kızının sana herkesten daha çok ihtiyacı var.

haklısın saracım..uyuyunca süt iyi geliyor..sanki sütüm biraz azaldı eskisi gibi değil..bol su iç dedi doktor..içiyorum ama bazen kusma derecesine geliyor...eşim yemek yemiyorsun diye feryat figan ediyor...saçlarım tutam tutam iniyor..yakında kel kalacam ya..:nazar::1::1: hamilelikten sonra çoğu kişide oluyormuş..anne topicine baktım herkes öyle söylüyor...kuaföre gidip röflemi bile yaptıramadım..iki dakka yalnız bırakamıyorum kızımı..sütümü sağıp bırakıyordum işe giderken onuda içmiyormuş..memeye alışkın olduğu için..emzikte almıyor..ağzına verince ööööööögggggg diyor..sahte emziğe alıştıramadım kızımı..aslında tasvip etmiyorum..bebeklerin damaklarını inceltiyormuş.doktorumda tasvip etmiyor ama çok ağlayınca işe yarar diye vermek istiyordum..ondanda mahrum kaldık..hayırlısı Allahtan..:nazar::29:

kıyamam canım ya uyu sen yarın fırsat bulursan gel sohbet edelim.
evet tatlım..fırsat bulursam gelirim saracım..ben yatana kadar buse tekrar kalkacak..o uyanmadan biraz uyuyayım bari canım..hepinize iyi geceler..çok öpüyorum canlarım...:nazar::16::16:
gece gece biraz oynayıp stres atalımki rahat uyuyalım dedim leyloşum :34::34::34::34::34::34:

haklısın tatlım...oynamaya devam..sefamız olsun..:nazar::48: ayyyyyyy keşke zeloşumuzda olsaydı..onu çok merak ediyorum..inşallah iyidir ya..:nazar::70::70:

haklısın saracım..uyuyunca süt iyi geliyor..sanki sütüm biraz azaldı eskisi gibi değil..bol su iç dedi doktor..içiyorum ama bazen kusma derecesine geliyor...eşim yemek yemiyorsun diye feryat figan ediyor...saçlarım tutam tutam iniyor..yakında kel kalacam ya..:nazar::1::1: hamilelikten sonra çoğu kişide oluyormuş..anne topicine baktım herkes öyle söylüyor...kuaföre gidip röflemi bile yaptıramadım..iki dakka yalnız bırakamıyorum kızımı..sütümü sağıp bırakıyordum işe giderken onuda içmiyormuş..memeye alışkın olduğu için..emzikte almıyor..ağzına verince ööööööögggggg diyor..sahte emziğe alıştıramadım kızımı..aslında tasvip etmiyorum..bebeklerin damaklarını inceltiyormuş.doktorumda tasvip etmiyor ama çok ağlayınca işe yarar diye vermek istiyordum..ondanda mahrum kaldık..hayırlısı Allahtan..:nazar::29:

sütünün olması için bol bol su iç emzirmeyi çok iste ve stresten uzak dur canım bu üç şey yeterliymiş doktorlar öyle söylüyo.biliyorum her anne gibi sende emzirmeyi çok istiyosundr ama stresten uzak dur uykunu iyi al yemene içmene dikkat et inşallah sütün artar canım.en az ilk altı ay anne sütü çok yararlı çünkü.

evet tatlım..fırsat bulursam gelirim saracım..ben yatana kadar buse tekrar kalkacak..o uyanmadan biraz uyuyayım bari canım..hepinize iyi geceler..çok öpüyorum canlarım...:nazar::16::16:

haklısın tatlım...oynamaya devam..sefamız olsun..:nazar::48: ayyyyyyy keşke zeloşumuzda olsaydı..onu çok merak ediyorum..inşallah iyidir ya..:nazar::70::70:

iyi geceler canım :54::54::54::54::54:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr iyi hafta sonları

saol canım benim bende seni gördüğüme çook sevindim artık buradayım ortam güzel..
sen neden 23 bekliyosun nette sorunmu var bitanem..
netimin kotası doldu onun için ayın 23ünde bitio süresi.
inşallah tatlım o günlerde gelecek.sen hamile kal ben sana ellerimle balık pişirir getiririm inanki canım bacım menim.:104::104::104::104::104::104:sana bişey sölim mi bende hamile olunca her gördüğümü canım çekecek gibi geliyo :60::60::60::60::60::60::60:neden dersen bende yemek yemeyi çok seviyorum :30::30::30::30::30::30::30:
bayılıyorum yemek yemeye ama çok kilo aldım boyumda kısa şimdi diyet yapıyrm
güle güle tatlım arada kaç gel ama kotayı fazla aşma canım sabret kemal sunalın dediği gibi şunun şurasında ayın 23 üne ne kaldı heheheheeee:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
:60::60::60:
bende cok seviyorum canim ama bu aralar biraz dikat edim diyorum ama olmuyor dayanamiyorum hamur islerine ,yapmicam diyorum iki gun sonra hamurun icinde buluyorum kendimi ,..... bana kilo almamaya bak dediler tup bebek icin ben basliyali tedaviye 12 kilo aldim
benimde bünyem kilo almaya çok musait cnm.bend eçok almıştım tüp bebekteee.ama şimdi bi kür yapıyrm çok memnunum.birazdan anlatıcam sizde
ne yapicaz hem kilomuz fazla hem yemekten vazgecmiyoruz ne olcak sonumuz :84::84::84::84::84:
:37::37:
arı balını alıyosun bi kaseye biraz bal koyuyosun içine bi çay kaşığı kadar tarçın ekliyosun bi yemek kaşığı kadarda ceviz içini (tabi dövülmüş olarak) ekleyip güzelce karıştırıyosun.sonra sabahlar bi kaşık yiyosun.ben aç karnına yiyorum sonra kahvaltımı yapıyorum.
cnm benim bildiğim topiklerdede yaan hep bal tarçın çörek oru btç die geçio hatta.bende bu ay yapıyrm
benim yasadim yerde pek turk dukyani yok ..... bu yabancilardada sadece cicek bal var ,belkide senin dediyin gibi aynisidir ustunde cicek bal yaziyo , ama yarin yapicam ...........
çiçek balıda sonuçta bal cnm.fark etmez kullan derim

valla saracım bu kızın bir yerinde radar var inanki..bir sofraya oturduğumu birde pc başına geçtiğimi anlıyor valla..tam sizlere cevap yazıyordum annem buseyi getirdi uyandı diye..sizlerin yerinede onu öpüp sevdim canım benim..Rabbim inşallah sizlerede güzel yavrular nasip etsin bitanem..dualarınız için Rabbim sizlerden razı olsun..:nazar::38:

cadıcım saol bitanem..bu gece biraz daha iyi buse teyzesi..gündüz yıkadık rahatladı..gazı olunca çok sıkıntı oluyor..önceki yazdığına cevap yazamadım buse gelince ...şimdi cevap yazayım bari..gaz için hindistan cevizini ve nöbet şekerini havanda dövüp toz haline getirdi..o gerçekten etkili canım..hem gaz için hemde kakasını rahat yapıyor onunla..denemediğimiz hiç bir şey kalmadı..iki gün iyi olsa üçüncü gün gaz oluyor..yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor işte...bunada şükürler olsun..ilk başlarda yavrum kollarımda çırpınıyordu..doktor doktor gezdik..en son gittiğimiz doktorun verdiğin ilaç işe yaradı...inşallah dahada iyi olur..dualar için eksik olmayın bitanem..buse sizin kızınız..herzaman öpüp sevebilirsin tatlım..Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu inşallah..daima dualarımdasınız tatlım..:nazar::54::54:

yerim ben o radarlııı cadıyı.demek annesine radarlı:1::1::1::1:
nasılsın leylacımm uzun zmaandır görüşemedik

evet kızlar şimdi ajanlık sırası saranın ışığı yanıo ama kendi topikte yok.olsa beni yakalardı zaten hemen:1:
hemen saranın peşine düşüp hangi topikte oldunu bulucamm.saraya suçç üstüüüüü:60::60:

kızlarr geçen gün ender saracın sonbaharda ödem atıcı çorbası için lahana almıştım.çorbayı yaptım 1tabağı zor bitirdim çöpe gitti:(
içinde zencefi bir sürü ağır baharatta vardı.yiyemedim.sonra sibel pamuktu galiba o bi çorba söyledi 2 ayda 15kilo vermiş bu çorbayla onun içinde lahana yok zencefil baharatlarda yok.onu yaptım onu sevdim içebiliyrm.iiçnde patates havuç pirinç bulgur bir sürü şey varr.isteyen olursa yazabilirim.

neyse lahanam ölece kaldı.bende ibrahim saraçoğlunun kiştabına baktım lahanayla ne yapabilirim die.tam istedim şeyi buldum zayıflayabilirmişim.netten araştırdım herkes çok memnun çok zayıflamışlar.bende salı günü başladım ve bende aşırı derce kabızlık vardı.şimdi o kadar rahat çıkıyrm ki lavaboya.tavsiye ederim kızlar.lahanayı kaynamış suyun içine atıp 7dk haşlıyrm.sonra ılıyınca burnumu tutup içiyrm.soğan suyundan alışık oldum için içebiliyrm.ilk içtimde kusacaktım az kala ama şimdi alıştım.netten araştırın kızlarrr.

netimin kotası doldu onun için ayın 23ünde bitio süresi.

bayılıyorum yemek yemeye ama çok kilo aldım boyumda kısa şimdi diyet yapıyrm

:60::60::60:

benimde bünyem kilo almaya çok musait cnm.bend eçok almıştım tüp bebekteee.ama şimdi bi kür yapıyrm çok memnunum.birazdan anlatıcam sizde

:37::37:

cnm benim bildiğim topiklerdede yaan hep bal tarçın çörek oru btç die geçio hatta.bende bu ay yapıyrm

çiçek balıda sonuçta bal cnm.fark etmez kullan derim

yerim ben o radarlııı cadıyı.demek annesine radarlı:1::1::1::1:
nasılsın leylacımm uzun zmaandır görüşemedik

merhaba maonyacım diyetin hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.bal tarçın çörek otunu bende duymuştum ama ben ceviz içi katarak yiyorum inşallah faydasını görürüz.

Back
X