Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
defalarca esim kizdi yapma diye.... bende bunu belirtim ama anliyan yok ........makinam gercekten bozuldu ve bunuda soyledim bende yapmadim kendim yapabilirim ......(getir biz sana yaptiralim sende tamiri yaparsin diyorlar ) ben anlamadim bu insanlar nasil bukadar yuzsuz oluyorlar ....... nekadar ne desen para etmedi canim ,,,,,,,,,,,
ben cikiyorum canim![]()
kızlar mrhb nasıslınız bu gün temizlik yaptım (günlerdir kardeşim eşim derken eve bakamaıştım )halıları serdim camları sildim perdeleri değiştirdimmm 10 makina çamaşır(perde örtü vs ) yıkadım katla kaldır derken bu saat oldu öğle yemeği bile yemedimmm size bir bakim dedimmm
kolay gelsin canım menim güle güle otur evinde.sağlıkla mutlulukla huzurla otur canım bacım sen bunu hakediyosun çünkü.içindede bebişlerin gelsin inşallah.![]()
ay inanmıyorum yaaaagetir biz tamir edelim mi dediler yuh yani. o zaman canım sen de yüzsüzlüğü ele alacaksın benim makinamı tamir edeceğinize kendi söküğünüzü kendiniz dikin diyeceksin herkese anladığın dilden konuşmazsan sonunda ezilen sinir olan sen olursun.sana yazık değilmi senin yüzünü yumuşak görmişler ondan bu kadar yükleniyolar bi iki defa cevapları ver bakalım bi daha getiriyolarmı .
senin sinir olmayıp sakin olman lazım en önemli hedefin bebeğin hiç bişey ondan
önemli değil ver herkesin cevabını oturt yerlerine sende rahatla kafanda rahatlasın herkesde haddini bilsin.
![]()
canim benim iyi diyorsun da ben bunu yapamiyorum iste keske yapabilsem bukadar uzulmezdim .......en kolayini soyledim dedim makinam bozuk biz yaparis dediler ve ben hic birsey diyemedim sadece guldum .......... buda tabi onlardan sadece biri daha neler var da ........... bazen bende kendime cok kiziyorum neden cevap vermiyorum diye ......... ama ne yapim bende boyleyim iste ....karsimdakini kirmiyem uzulmesin .....sonrada olan bana oluyor....kendi evlerindede makina var ama niye var bende bilmiyorum bir duz dikis yapamiyorlar![]()
kızlar mrhb nasıslınız bu gün temizlik yaptım (günlerdir kardeşim eşim derken eve bakamaıştım )halıları serdim camları sildim perdeleri değiştirdimmm 10 makina çamaşır(perde örtü vs ) yıkadım katla kaldır derken bu saat oldu öğle yemeği bile yemedimmm size bir bakim dedimmm
canım men seniçok iyi anlıyorum ama hayır demeyi öğrenmezsek hep mutsuz olan biz oluruz.o yüzden dilimizi alıştırmamız lazım bi defa yaptınmı arkası gelir başaları kırılmasın diye kendimizi üzmemiz haksızlık bence hiç kimse bizden daha önemli değil herkes kendine özeldir.baktın olmuyo eşim kızıyo de bi daha dikiş dikmemi istemiyo kusura bakmayın de belki o zaman anlarlar.
anliyorum canim ....onuda soyledim esim kiziyo benim yanimda oturcana onarla urasiyorsun diyo .......... onlarin cevabi hazir (esin isteken yap )ama ben yarin yine bozcam makineyi![]()
pes yanibu kadarına da pes başka ne denir bilmiyorum.yüzsüzlüğün bu kadarı Allah yardımcın olsun canım.bencede makinayı boz başka yolun yok gibi
![]()
MEĞER ANNEM HAKLIYMIŞ
Annem derdi ki: Terli terli su içme.
İçten içe kızardım ona
Oyunun en tatlı yerinde
Bu müdahale de niye?
Hastalanınca anlardım ki!
Annem haklıymış.
Annem derdi ki: Sakın geç kalma.
Meraklanırmış sonra
İçten içe hayıflanırdım ona
Gidenin dönmesini beklerken anladım ki !
Annem haklıymış.
Annem derdi ki: Odanı dağıtma.
İçten içe karşı gelirdim ona
Toparlamayı erteleyip dururken
Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki !
Annem haklıymış.
Annem derdi ki: Öfkende fakir ol, sevginde zengin.
İçten içe önemsemezdim bakışlarımla
Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım ki !
Annem haklıymış.
Annem derdi ki: Tek kişilik yaşama.
Diğer türlüsü bencillik olur
Sevilmezmişim sonra
İçten içe güler geçerdim bu kelâma
Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.
Annem derdi ki: Doğal ol, yapmacık olma.
İçten içe burun kıvırırdım ona
Ezberlediğim yaşam biçiminin tatsızlığını fark edip
Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.
Annem derdi ki: Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha.
İçten içe sitemkâr davranırdım ona
Yüzümdeki çizgiler
Saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki !
Annem haklıymış.
Annem derdi ki: Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala.
İçten içe söylemesi kolay, yapması zor derdim ona
Hayatımı sorgulamaya başlayıp
Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki !
Annem haklıymış.
Alıntıdır