tatlım biz tayinciyiz demiştim ya.
keseyi görmenize sevindim inşallah herşey hep yolunda gider ve bebişini kucağına alırsın.
biliyorum da artık taşınma zamanı geldi çattı mı demek istemiştim kız.
kardelennnnnnnn
cnm sen gebemsn??acaba duydumda unuttummu.eğer tebrik etmediysemm şimdi edeyim bariiii cnm benim bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına
canım,hayır daha çok yeni,duymuş olamassın,çok teşekkür ederim
aminnnnnn inşallah
yarın benim doğum günüm 22 yaşını bitiriyorum.10gün sonrada evlilik yıl dönümüm 3.yıla giriozzz.içim o kadar acıyorkii anltamam.beni sizden başka kimsede anlamaz zaten onun için içimi dökmek istiyrm patlamak üzereyim.
2.5yıldır tedavilerden hiç bi sonuç alamadım.tüp bebekten sonra kafamdan iyce attım bebek sorununu artık ağlamaıodum biri sorunca bozulmuodum.antep gibi bi bölgede helede 3.yılına giriosun çevrenin baskısını sorularını meraklı bakışlarını tahmin edersiniz.2ay önce evlenen kuzenimin eşi hamileymiş.durumları iyi değil çok borçları var hep dua ediodum allahım nolursun onları çabuk bebek ver benim kadar uğraştırma diee onların doktora gidecek paraları bile yok die.hatta geçen hafta teyzeme salırıp ağladım dilerim gelinini rabbim benim kadar uğraştırmaz çabuk zamanda gebe kalır die.gebe olduğunu herkes benden sakladııı.çok zoruma gitti.allahım sen benim kalbimi biliosun ben o kız için sana dua ettimmm hep,ama çevremdekiler sanki ben onu kıskanacakmışım gibi bana sölemedilerr sen benim kalbime göre ver dieee kendimi paraladım

eşimin ailesii onuda duyarlarsa bana daha çok yüklenirlerr
bu benim suçum değilll biliyrm ama hem ben çok hassazım hemde çevrem çok acımasız.insanlardan kaçar oldumm.
dayanamıyrm artıkkk allaha isyan etmek istemiyrmm ama göz yaşlarımı tutamıyrmmm.ben bu kadarmı kötü bi insanımm kuru ekmeğimi bile herkesle paylaşırımm bi yaşlı görsem ona muhakak yardım ederimm bazen diyorumm demekki ben kötüymüşüm.
ben neyin bedelini ödüyorum bilmiyrmm
tek bildiğim artık dayanamayacak kadar acı çekiyrm
bu kadar niye kendini üzüyosun tubacım,yapma böyle,böyle yapmak inanki daha zararlı
insanlar sana zarar verdiklerini düşünmezler,hatta düşünseler de daha memnun olurlar,o yüzden seni sen düşünmelisin,boşver herkezi,daha çok gençsin canım,yapma bunu kendine.
biz de 4 yıllık evliyiz ve 4 yıldır neler çektiğimi bi ben bilirim,bi ALLAH bilir,hemde bana kimse bişey demediği halde,yani stres insanın elinde değil biliyorum ama çok şeye mani olduğu da aşikar.
spor sana iyi gelcek,bende iki ay gitmiştim,ramazanı şerif gelmese daha da devam etcektim,sonra araya başka şeyler girdi ve ben sadece bi kaç gün bebeği unutmuştum ki müjdeli haberi aldık çok şükür.
sende accık rahatladığında eminim gelcek bebeğin.
kusura bakma daha kahvaltı yapmadım ve biraz karışık yazmış olabilirim,pek kelimeleri toparlayamadım ama okuyunca da yazmadan bırakıp gitmek istemedim.
sana moral olur belki ben ve burdaki bi çok arkadaşım 30 üstü,hatta 35 e merdiven dayamış durumdayız
ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ
öpüyorum seni.