Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kilo vermek çare olabilir diyet yapmayı denesen

adet göremeyince pek mümkün olmuyo ama
hormon ilacı kullandım çok onlar kilo yaptı zaten
arada bi deniyorum ama adet olamyınca gram veremiyorum bide ödem yapınca 3-4 kilo fazla çıkıyom tartıda
adet görünce balon gibi sönüyorumm
ama gideceğim diyetisyene olmayacak bööle

adet göremeyince pek mümkün olmuyo ama
hormon ilacı kullandım çok onlar kilo yaptı zaten
arada bi deniyorum ama adet olamyınca gram veremiyorum bide ödem yapınca 3-4 kilo fazla çıkıyom tartıda
adet görünce balon gibi sönüyorumm
ama gideceğim diyetisyene olmayacak bööle

adet dönemlerinde genel olarak her kadın 2 kilo gibi fazla çıkar tartıda buda vücutta oluşan ödemden kaynaklanır canım ona takılma ama kilon fazlaysa diyetisyen yardımı almalısın başka türlü olmuyo çünkü

Günaydın kızlar!:3::3::3: Ben aranıza yeni katıldım.
Bu topik şubat ayında başlamış ve şubat ayından bu yana o kadar çok sayfa birikmiş ki; şaşırdım açıkçası.:52::52::52:
Ben de sabırla bebeğimi bekliyorum:16::16::16:umutsuzluğa kapılmadan,korkmadan,endişelenmeden...:8::8::8:
İnşallah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eyler Rabbim, kısa zamanda verir:49::49::49:

selam kızlarr, ben de bebegımı sabırla beklıyorum tabı bazen zor olmuyor degıl ama
bır gelseler keske keske

en kısa zamanda benıde aranıza alın

hakkımda böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim ama hepimizin birbirimizinden öğreneceği çok şey var canım benim:16::16::16::16::16::16::16::16:

canım böyle düşünen benim ama düşündürende sensin yadıkların yol gösterme tarzın verdiğin öğütlerr senden öğreneceğim çok şey olduğunu gösteriyor bana
hamde ben seni (bütün kızları)seviyorummmmmmmmmmm :38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Bu topik şubat ayında başlamış ve şubat ayından bu yana o kadar çok sayfa birikmiş ki; şaşırdım açıkçası.:52::52::52:
Ben de sabırla bebeğimi bekliyorum:16::16::16:umutsuzluğa kapılmadan,korkmadan,endişelenmeden...:8::8::8:
İnşallah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eyler Rabbim, kısa zamanda verir:49::49::49:

hoş geldin aramıza canımmmm

sağol canım allah razı olsunnn
eşimin son durumunu için pzrts mr çekecekler (sonuçta 15 gün sonra çıkar )ozaman öğreneceğiz canım inşşşşş iyi şeyler duyarım çok ihtiyacım var buna

zeynom hoşgelmişsin canım nasılsın benim taşınma işi daha başlamadıki bitsin canım canımçok sıkkın bu konuda ya neyse bunu dışında iyiyim ben :16::16::16::16::16::16::16::16:

yeterim inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar sende eşinde rahata erersiniz sonra gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

nehirim canım iyi yürekli bacım Rabbim egemizi nazarlardan korusun ve sana ve babasına çok bağışlasın çok tatlı maşallah benimyerimede koklaya koklaya öp onu:nazar::nazar::nazar::nazar:

maonyam canım sen nasılsın ne var ne yok :31::31::31::31::31::31::31:

ececim taze anne adyı Rabbim senin muradını verdi darısı bizim başımıza inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

cadıcım büyük güne az kaldı sendende müjdeli haberler alıcaz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

edacım sen nasılsın bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir canım menim:16::16::16::16::16::16::16:

yeterim güzel günler kapınızdadır sen hiçmeraK ETME. herzaman herşey kötü gidecek diye birşey yokki tatlım allah yüzünüzü güldürür sen hiçmrak etme.:16:

saram aminnnnnnn ne güzek dualar bunlar teşekkür ederiz:16: öperim canım benim seve seve öperi. mışıl mışıl uyuyo şimdi bi uyansın söz senin için sıkıştırcam onu :1:

selam kızlarr, ben de bebegımı sabırla beklıyorum tabı bazen zor olmuyor degıl ama
bır gelseler keske keske

en kısa zamanda benıde aranıza alın

kızlar aramıza hoşgeldiniz:54:
burası çok güzel bi topic. tüm arkadaşlarım sakindir sabırlıdır bazen delirsekte dertleşir sakinleşiriz. akşam ne yapılcak bu gün ne giyilcekten tut bebiş hasretini eşlerle kavgaları yani aklına gelebilcek herşeyi konuşuruz biz. ben bu ara pek sık gelemesemde fırsat buldukça oturuyorum pc başına ve hemmen buraya geliyorum umarım en kısa zamanda bebişleriniz gelir. dualarım hep sizinle... allahım tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

nehir1001, son_ece,

ececim naılsın canımbenim?

burası çok güzel bi topic. tüm arkadaşlarım sakindir sabırlıdır bazen delirsekte dertleşir sakinleşiriz. akşam ne yapılcak bu gün ne giyilcekten tut bebiş hasretini eşlerle kavgaları yani aklına gelebilcek herşeyi konuşuruz biz. ben bu ara pek sık gelemesemde fırsat buldukça oturuyorum pc başına ve hemmen buraya geliyorum umarım en kısa zamanda bebişleriniz gelir. dualarım hep sizinle... allahım tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah

hosbulduk

sen yenı anne olmusun galıba..avatarında kı de yavrun mu? cok tatlıymıs.Allah nazarlardan saklasın...hayırlı bır evlat olsun.

darısı bana ve tum ıstıyenlere

ne güzel şeyler yazmışsın. burada edilen sohbetlere bakılırsa gerçekten de çok eğlenceli bir topik:52:
İnanın benim de böyle sakince beklemeye ihtiyacım var. telaş yapmak tırnaklarımı yemek, umutsuz olmak istemiyorum.
sakince sabırla beklemek istiyorum:6:

hoşgeldin aramıza canım sayfalarımıza şaşırma tatlım daha çok birikirdi ama yaza girince biraz dağıldık şimdi yeniden toparlanıyoruz :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:artık sohbetlerimize sende katılırsın:29::29::29::29::29::29::29::29::29: inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun tatlım menim umutsuzluk yok korku yok endişe hiç yok anlaştık mı :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

canım böyle düşünen benim ama düşündürende sensin yadıkların yol gösterme tarzın verdiğin öğütlerr senden öğreneceğim çok şey olduğunu gösteriyor bana
hamde ben seni (bütün kızları)seviyorummmmmmmmmmm :38::38::38::38::38::38::38::38::38:

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

bende seni çooooooook seviyorum yeterim :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X