Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok sağol dolunaycım beni gülümsettin ALLAHTA inşallah seni güldürür.çok haklısın ben zaten popsuna vurucam o sıpanın:):)

tabiiiiiiiiiiiiiii ya bi yerlerim şişerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nolcakk o zaman vereyim adresi eve gönder

neyse hatunlarr
kocacım gelcek ben mama yapmaya gidiyomm
eve el sürmedim bugünnn
iş yapmam lazımmmmmmmmmmm
oofffff

tamam canım sen adresi ver bende kargoya haber vereyim :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hadi kolay gelsin sana sonra görüşürüz byyyyyy:54::54::54::54::54:

zaten çok gençsin yaşını gizlemen için daha çok erken :34::34::34::34::34::34: bebek içinde herşeyin bi vakti saati var inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin

evet ablacm ben de onu düşünüyorum.hatta bu ara maddi açıdan biraz sıkışığız. bi süre harcama açısından şımarmama kararı aldık eşimle.
eşim dedi ki:bi de bu sıkışıklığın arasında bebek olsun diye uğraşıyoruz, olursa zor olur, falan gibi şeyler sööledi.
ben de dedim ki: onun bi zamanı var biz uğraşsakta uğraşmasakta geleceği varsa gelir. dedim.
öyle plan yapmakla olmuyor

Geçmiş olsun bitanem..:59:.inşallah bir sonraki denemede sıpanız gelir:)

sıpa diyorum bebişlerimize çünkü gerçekten sıpa bunlar:)bekletiyolar işte...

olsun...hayırlı günlerde tadıını çıkaracaksak anneliğin...biraz daha sabır...gelecek nasılsa sıpalarımız...

en çoktaa hani parklarda oynamak için bekliyorum benim sıpayı..ahhh bekleyelim bakalım...:31:

hoşgeldin dolunaycım kimsin necisin kendinden bahsette tanışalım canım menim

bende geldim.merhaba herkese(3 hafta önce başarısız tüp bebek deneyimim oldu) atlatamadım henüz. umarım burda birlikte sararız yaralarımızı çok acı çekiyorum çünkü herkes anlayamıyo malesef.inşallah uğur getiririz birbirimize hepimizin göbişine bebişler gelir(AMİİNNN YARABBİİM)

amin cnm amin Allah sabır versin inşallah kolay bir yol değil ,Rabbim bununla sınıyor işte. inşallah bu sınavı başarıyla geçenlerden etsin:16:

valla şekerim 3 yıllık evliiyim:)çalışıyorum...
1-2 senedir bebek istiyoruz..

yeni dr. gittik tahlil yaptıracağız eşimle..ama dr.utrasonda bişey görmedi,sağlıklısın dedi...tabi tahliller için reglimi bekliyoruz...bu arada yumurtamın olgunlaştığını gördü ve pregnly iğne verdi..onu yaptırdık..
çalışmalarda yeni bitti..bakalım bekliyoruz:)

not: eşimin iş yoğunluğu sebebiyle çoğu yumurtalar boşa gitti hep:( doktor konrolunde olunca belki eşim daha fedakarlık yapar diye umut ediyoruz;)

hoşgeldin dolunaycım kimsin necisin kendinden bahsette tanışalım canım menim

Son düzenleme:
valla şekerim 3 yıllık evliiyim:)çalışıyorum...
1-2 senedir bebek istiyoruz..

yeni dr. gittik tahlil yaptıracağız eşimle..ama dr.utrasonda bişey görmedi,sağlıklısın dedi...tabi tahliller için reglimi bekliyoruz...bu arada yumurtamın olgunlaştığını gördü ve pregnly iğne verdi..onu yaptırdık..
çalışmalarda yeni bitti..bakalım bekliyoruz:)

memnun oldum canım inşallah bu ay gelir bebeğin çok bekletmez seni

evet ablacm ben de onu düşünüyorum.hatta bu ara maddi açıdan biraz sıkışığız. bi süre harcama açısından şımarmama kararı aldık eşimle.
eşim dedi ki:bi de bu sıkışıklığın arasında bebek olsun diye uğraşıyoruz, olursa zor olur, falan gibi şeyler sööledi.
ben de dedim ki: onun bi zamanı var biz uğraşsakta uğraşmasakta geleceği varsa gelir. dedim.
öyle plan yapmakla olmuyor

haklısın canım herşeyin bi zamanı var hem bebek gelirse kısmetiyle gelir o gelince herşey daha güzel olur sizin için birazcık sabır başak cım

çok teşekkürler saracım.çokhaklısın burda gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. hepimizin ortak noktası bebiş(ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN)

evet ortak noktası olan kişilerle sohbet etmek daha bir zevk veriyor insana, moralini yükseltiyor

Back
X