Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ağzımdaki yaraları acıtıyor ama yaaaa
abla bu sayfanın en alttaki kırmızı uyarıyı okudunmuu???
ne demek oluyoooo

okudum canım

tatlım burada yapılan yazışmaları kadınlar kulübü nün yöeticileri zaman zaman inceliyomuş kişilerin haklarına saygısızca davranan hakaret içeren yazışmalar olursa şikayet halinde gerekli incelemenin yapılarak avukatların ilgili şahıslara haber vereceğini söylüyo benim anladığım kadarıyla.

okudum canım

tatlım burada yapılan yazışmaları kadınlar kulübü nün yöeticileri zaman zaman inceliyomuş kişilerin haklarına saygısızca davranan hakaret içeren yazışmalar olursa şikayet halinde gerekli incelemenin yapılarak avukatların ilgili şahıslara haber vereceğini söylüyo benim anladığım kadarıyla.

hmm şimdik anladım çok resmi yazıııı
ben alışkın değilim resmiyete ,,ben samimiyet severimmmm:16::16:

şu anda oturmuşş CN diye bi çizgi film kanalında ben10 diye bi çizgi film izliyorumm
ilginççççç
severim çizgi filmleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eltimin çocuklarıyla otururum alırız elimize cipsleri çizgi film izlerizzzz
itiraf ediyorummm
ama çok güzel
eşimle hep animasyon film izlerizzz
var bizde bi sorunnn ama ....................................

sizde sorun falan yok canım gayet normal çizgi film izlemek animasyon filmleri izlemek keşke hepimiz içimizdeki çocuğu dışarı çıkarabilsek ne güzel olurdu.sizin tek eksiğiniz bi bebek bence oda en kısa zamanda olur inşallah:34::34::34::34::34::34:

sizde sorun falan yok canım gayet normal çizgi film izlemek animasyon filmleri izlemek keşke hepimiz içimizdeki çocuğu dışarı çıkarabilsek ne güzel olurdu.sizin tek eksiğiniz bi bebek bence oda en kısa zamanda olur inşallah:34::34::34::34::34::34:

evet bencede bizim bi bebebğimiz olsa çok şanslı olur eminimmm
eşim çocuk manyağıııı tabii bende
etrafımdaki çocuklarla iyi anlaşırım en yaramazı bile beni dinler
iyi de çocuk bakarım
bakalım kısmet,,
ama en kısa zamanda doktora gitmem lazımmm
yoksa patlıcam sıkıntımdan sat 01,08,2011 düşünsene neler birikti içimdeeeee

evet bencede bizim bi bebebğimiz olsa çok şanslı olur eminimmm
eşim çocuk manyağıııı tabii bende
etrafımdaki çocuklarla iyi anlaşırım en yaramazı bile beni dinler
iyi de çocuk bakarım
bakalım kısmet,,
ama en kısa zamanda doktora gitmem lazımmm
yoksa patlıcam sıkıntımdan sat 01,08,2011 düşünsene neler birikti içimdeeeee

2,5 aydır hasta olmuyomusun canım doğrumu anladım eğer öyleyse neden şimdiye kadar bi doktora gitmedinki tatlım menim

2,5 aydır hasta olmuyomusun canım doğrumu anladım eğer öyleyse neden şimdiye kadar bi doktora gitmedinki tatlım menim

ben hiç adet görmüyomki ablacımm o zamanda ilaç kullanmıştım da öle olmuştumm
bıktım doktor faln ama yakında gitmem gerekkk
kasığımda ağrı va batmalaar var rastgele ilç almamam lazım bi baksın kistmi iltihapmı????
alıştım artık 2,5 ay ne ki 6 ay 8 AY bende vakit bollll

ben hiç adet görmüyomki ablacımm o zamanda ilaç kullanmıştım da öle olmuştumm
bıktım doktor faln ama yakında gitmem gerekkk
kasığımda ağrı va batmalaar var rastgele ilç almamam lazım bi baksın kistmi iltihapmı????
alıştım artık 2,5 ay ne ki 6 ay 8 AY bende vakit bollll

hıııııım anladım canım ama bence vakit kaybetmeden iyi bir doktora gidip muayene ol sorun neyse tedavi ol çocuk için olmasa bile sağlığın için tedavini ihmal etme

canım ben çıkıyorum sabah iş var biliyosun yarın görüşürüz tatlım kendine iyi bak Allaha emanet ol iyi geceler öptüm byyyyyy:54::54::54::54::54::54::54:

hıııııım anladım canım ama bence vakit kaybetmeden iyi bir doktora gidip muayene ol sorun neyse tedavi ol çocuk için olmasa bile sağlığın için tedavini ihmal etme

sorun tedavi edememeleriiiiiiiii
bünyem ilaca alışıyoo tepki vermiyo sonrada
ilacı değiş babam değişşşşşşş

Back
X