sen kıskanacağımı zannetsen de ben çok sevndm böyle güzel bir hafta sonu geçirmene. merak ettim seni bütün hafta sonu "bu kız neden hiç uğramadı buralara" diye

canım benim üzme kendini burada hep birlikte moralini düzelticez merak etme şu geçmişi bi okusam amma çok şey yazdınız yaaaaavvv
Allah tez zamanda kurtarsın seni bu sıkıntıdan ablacım sana yeni ölçümümü yazmak istiyorum gelince haber et

canımmmmm tşk ederim şarkın kulaklarımda sabah sabah iyi geldi valla o ne güzel şarkıydı yavvv

canım benim zaten bu kaynanalar olmasa ah ah ne kadar güzel olacak herşey. biz de kaynanamla oturuyoruz. eşimle ikimiz kendi çabalarımızla evimizi yaptırmaya çalşıyoruz. bize yardım etmeyişiyle birlikte bir de bizden devamlı para istiyor kaynana.(kendisi çalıştığı halde)
düşünsene ne kadar sinir bozucu bir durum.
eşimle o kadın yüzünden çok tartışmışızdır. ama neticede "annesi" bi yere kadar laf söyletmiyor.( o nasıl anneyse artık)
işte cnm kale yi içten fethetmek gerektiğine inandım artık. annesi hakkında laf söylemeden halletmeye çalışıyorum.........
eşinle inatlaşmanıza gelince canım; 2 gece ayrı yatmak çok kötü bişi

eşler ayrı yatmaya başlamışsa evlilik çatırdar.. kavgaları yatağa taşımamak gerekir. hadi 1 gün yatılır tamam çok sinirli olunduğu için fakat 2inci gün neden??? bu kadar paylaşamdığınız şey ne??
erkekler bencil oluyorlar cnm.biliyorum sen alttan alıyorsun hep. ve sen alttan aldıkça o şımarıyor. ama erkekelr çocuk gibidir demiştyi bir psikolog bana. onları sevindirmeniz gerekir. o zaman onu elde edersin.
sen sara ablanın dediği gibi bu akşam güzel karşılasan olmaz mı??