Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cok saol canım merhaba bu arada üzülücem biliyorum hemde cok seviyorum onu ama artık gercekten cok yıprandıgımın farkına vardım biliyorum gitmek cözüm degil ama bilmiyorum cok kafam karısık ilgin icin saol insallah mutlu bir günümde karsılasırız güzel sohbetlerimiz olur canım ilgin icin tesekkürler :5:

bi süre gidişata bırak madem,ani hareket etme,belki bi noktada eşin dayanamaz:44:
bazen öyle durumlar olabiliyo çünkü

güaydın kızlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16:kahvaltı yapmaya gidiyorummm :56::56::56::56::56::56::56::56:

yani Pınarcım haklısın tatlım...
bende çalışan bir bayanım ve eşim herhafta annesine gidelim diyemez bana..
3yada 4 haftada bir uğrarırız..

zaten eşimin işi yoğun bazen o h.içi annesine uğrar..sonuçta ben onları görmesemde olur,şahsen bi kötülükleri yok bana ama özlemiyorum..ayıp olmasın diye gidiyoruz..

burda iş eşine düşüyor canım...annesini özlüyorsa h.içi gitsin görsün yani..hafta sonunda da karı koca gezin..

bazı haftasonları birlikte de gidin...ama böyle küserek ayrı uyuyarak bir sonuca ulaşamazsınız..

k.validen nasıl bri?memnunmusun canım?

cok dengesiz biri birgün iyi birgün kötü her anı her anına tutmuyo kaynanamın kocası ölmüs biz evlenmeden önce esim evin en büyü oldugu icin evin bütün yükünü buna yüklemişler evin babası gibi görmüşler hep ezilmiş ve hala bunu sürdürmeye calısıyo kendisi maas alıyo kızı alıyo ben ev almısım kredi borcum var hala bizden ne koparıcagını bilmiyo ben evlendim 2 hafta sonra kaynanama bulasık makinesi aldım evinin herseyini aldırmaya calısıyo yaptırmaya calısıyo cok bunladım artık ama kendine gelince birsey koklatmaz bize yemege gideriz sakayla karısık cok yedin oglum artık alır gelirsin diyo esime durmadan sen cok cimri oldun diyo esime napmak istedigi bir kız var apartmanda burmadan ondan bahsediyo artık ne diyecegimi napıcagımı bilmiyorum daha neler neler offfff offff he birde kaynım askerde onuda biz görüyoz

bu sabah herkesten önce ben günaydın diyeyimmmmm:3::3:
kızlar yoğun bi hafta sonundan sonra bugün dinlenenceğimm:23::23:
özet geçeyim kıskanç başak ta çatlasınnnnn:::::1:
cumartesi sabahı kayınannemlerin maaşını çektik ,,onlara market alışverişi yaptıkk,,köye evlerine götürdük
sonra ordan biz çarşıya geçtikk kocacımlann ne zamandır gitmek istediğimiz bi restorant vardıı oraya gittik yemek yedikkk:16::16:
akşamda amca gelinlerinde toplandık tüm gelinler,,,,gırgır şamata........
pazar günü de misafirim vardııı...
2 ayağım bi pabuca girdii ama misafirimi de ağırladımmmmmm
bu yüzden sevgili topiğime gelemedim
galiba kimse uğrayamamışşşş iyi de olmuş okunacak sayfa birikmemişşşş

sen kıskanacağımı zannetsen de ben çok sevndm böyle güzel bir hafta sonu geçirmene. merak ettim seni bütün hafta sonu "bu kız neden hiç uğramadı buralara" diye:16::16::16::16:

iyi degilim canım ya hayat bombk kusura bakma bugun cok kötüyüm esimle cumartesi günü tartıstık hala konusmuyoruz ve seytan dyoki bırak gitt diyo icimden kendimi frenlemeye calısıyorum anlıyacagın cok kötü bir hafta sonu gecirdim ve regli oldum canım cok karmasık duygular icerisine girdim artık bebek istedigimdende emin degilim :5::78:

canım benim üzme kendini burada hep birlikte moralini düzelticez merak etme şu geçmişi bi okusam amma çok şey yazdınız yaaaaavvv

günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol bebiş haberli bi hafta diliyorum :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

yine yoğun bi hafta beni bekliyo kızlar sanırım bugün yarın evi taşırız bugün son hazırlıklarımıda bitirecem bana şans dileyin kızlar
Allah tez zamanda kurtarsın seni bu sıkıntıdan ablacım sana yeni ölçümümü yazmak istiyorum gelince haber et:16::16:
başakkkk,kankam sende hoş geldin:24::24::24:
ahanda benden sana şarkı geldi

canımmmmm tşk ederim şarkın kulaklarımda sabah sabah iyi geldi valla o ne güzel şarkıydı yavvv:21::21::21::21:

cok dengesiz biri birgün iyi birgün kötü her anı her anına tutmuyo kaynanamın kocası ölmüs biz evlenmeden önce esim evin en büyü oldugu icin evin bütün yükünü buna yüklemişler evin babası gibi görmüşler hep ezilmiş ve hala bunu sürdürmeye calısıyo kendisi maas alıyo kızı alıyo ben ev almısım kredi borcum var hala bizden ne koparıcagını bilmiyo ben evlendim 2 hafta sonra kaynanama bulasık makinesi aldım evinin herseyini aldırmaya calısıyo yaptırmaya calısıyo cok bunladım artık ama kendine gelince birsey koklatmaz bize yemege gideriz sakayla karısık cok yedin oglum artık alır gelirsin diyo esime durmadan sen cok cimri oldun diyo esime napmak istedigi bir kız var apartmanda burmadan ondan bahsediyo artık ne diyecegimi napıcagımı bilmiyorum daha neler neler offfff offff he birde kaynım askerde onuda biz görüyoz

canım benim zaten bu kaynanalar olmasa ah ah ne kadar güzel olacak herşey. biz de kaynanamla oturuyoruz. eşimle ikimiz kendi çabalarımızla evimizi yaptırmaya çalşıyoruz. bize yardım etmeyişiyle birlikte bir de bizden devamlı para istiyor kaynana.(kendisi çalıştığı halde)
düşünsene ne kadar sinir bozucu bir durum.
eşimle o kadın yüzünden çok tartışmışızdır. ama neticede "annesi" bi yere kadar laf söyletmiyor.( o nasıl anneyse artık)
işte cnm kale yi içten fethetmek gerektiğine inandım artık. annesi hakkında laf söylemeden halletmeye çalışıyorum.........
eşinle inatlaşmanıza gelince canım; 2 gece ayrı yatmak çok kötü bişi:14::14:
eşler ayrı yatmaya başlamışsa evlilik çatırdar.. kavgaları yatağa taşımamak gerekir. hadi 1 gün yatılır tamam çok sinirli olunduğu için fakat 2inci gün neden??? bu kadar paylaşamdığınız şey ne??
erkekler bencil oluyorlar cnm.biliyorum sen alttan alıyorsun hep. ve sen alttan aldıkça o şımarıyor. ama erkekelr çocuk gibidir demiştyi bir psikolog bana. onları sevindirmeniz gerekir. o zaman onu elde edersin.
sen sara ablanın dediği gibi bu akşam güzel karşılasan olmaz mı??

benim esim dayanır cok kinci ama dısarıya ailesine karsı hic öyle degil bana karsı öyle

ben oğlak burcuyum,eşimde öyle
ben biraz inatçıyımdır,çok değil ama eşiminki felaket
ve ben onunla ancak inatlaşarak orta yolu bulduk
başlarda ben küslüğe dayanamaz,kendimi yıpratırdım ve o bunun farkındaydı kılını kıpırdatmazdı ama günün birinde canıma tak dedi,ben ondan daha fazla inat ettim içim kan ağlaya ağlaya,bir gün bile küslüğe razı olmayan ben üç gün küstük te hiç umurumda değilmiş gibi davrandım ama bu arada yemeğini içmeğini hazırlar,sofrayı kurar ben yemezdim,sonunda dayanamadı.
bi defa da hiç işi yapmadan bırakmıştım çok önceleri,o durumda daha kötü olmuştuk
dedim ya ben iyi bi örnek değilim ama karşındaki eğer senden vazgeçemiyosa,senin de dayanabildiğini görüyosa bazen inadından vazgeçebiliyo.
eminimki eşin de seni çok seviyodur,biraz sabret,şu ankinden daha fazla kaybedeceğin neyin var ki zamandan başka?
ailenin sömürmesi en nefret ettiğim şey,ama şöyle düşün,sen çalışıyosun zaten,boşver o nun çalıştığından o versin ailesine,sen umursamıyo gibi davran,çünkü sağlığın yerinde olduğu sürece bugün yapacağın yatırımı yarın da yapsan çok bi eksiklik olmaz,çünkü mutluluğu kaybetmek parayı kaybetmekten daha kötü bi durum
inşallah bana kızmazsın,seni çok iyi anlayarak ama bu durumları da yaşamış biri olarak çözüm yolu bulmaya çalışıyorum.

hayatım bence sende aldığın zman maaşınnı git annene çamaşır kurutma makinası al...bunuda eşinin gözüne sok..

bu ne yaa?kaynanaya çamaşır makinası almak mı??askerdeki kaynı hadi geçtimde !!aaa bide hanfendi için h.sonunu heba edicen..olduuuu!!!

bence sende kıssasa kıssas yap canım...kaynananlaramı gidiceksiniz,önce annenlere uğrayın..ordan gidin...
onun için sen ne yapıyorsan,ondan da senin için yapmasını beklemen lazım..

o aparmandaki kız meselesini anlamadım?yada herhalde yanlış anladım?eşinemi ayarlamaya çlışıyo?
ayy kusacamm şimdi..

başak dolunay ben çıkıyorum,görüşürüz kızlar.
dolunay benim kanka sen miydin yomsa,ay ben karıştırdım mı ne?:17::17::111:

hayatım bence sende aldığın zman maaşınnı git annene çamaşır kurutma makinası al...bunuda eşinin gözüne sok..

bu ne yaa?kaynanaya çamaşır makinası almak mı??askerdeki kaynı hadi geçtimde !!aaa bide hanfendi için h.sonunu heba edicen..olduuuu!!!

bence sende kıssasa kıssas yap canım...kaynananlaramı gidiceksiniz,önce annenlere uğrayın..ordan gidin...
onun için sen ne yapıyorsan,ondan da senin için yapmasını beklemen lazım..

o aparmandaki kız meselesini anlamadım?yada herhalde yanlış anladım?eşinemi ayarlamaya çlışıyo?
ayy kusacamm şimdi..

daha önce yapmaya calısmıs esim istememiş beni sinir etmek icin anlatıp duruyo yok oglum zeytinlikleri var cok güzel zeytini sen seversin falan filan kücük aklıyla beni kızdırıcak sonra sorunlar baslıcak agzımı acıp suana kadar birsey demedim kalbinide kırmadım kötü sözde etmedim saygımdan bu arada ben kaynanam annemler aynı sitede oturuyoruz önce oraya gitmiş buraya gitmişim yok bizde onu sorun etmiyorum zaten benden cok esim bize gitmez istiyo ondan yana sorunum yok bende evime birseyler yaptırmak istiyorum bana gelince biras bekleyelim oluyo kaynanam esimin aklına giriyo simdiden banyosunu yaptırıcakmıs hanım neyse anlattıkca daha da cok sinirleniyorum birde gecen gelmiş bana diyoki senin beyaz esyaların siyah ben camasır makinemi beyaz almıstım siyah olanda beim istedigim özellik yoktu neyse bana diyoki cok cirkin olmus hepsi siyah o beyaz sen bana ver onu diyo sen kendine siyah al böyle bir insan iste nerden ne koparıcagını sasırıyo birde kaynım asker gelince bütün dügün masraflarını bize yıkmaya calısıyolar benim dügünümde bir igne daha yardım etmediler simdi yardım bekliyolar daha neler neler anlatsam roman olur canım yaa

ben oğlak burcuyum,eşimde öyle
ben biraz inatçıyımdır,çok değil ama eşiminki felaket
ve ben onunla ancak inatlaşarak orta yolu bulduk
başlarda ben küslüğe dayanamaz,kendimi yıpratırdım ve o bunun farkındaydı kılını kıpırdatmazdı ama günün birinde canıma tak dedi,ben ondan daha fazla inat ettim içim kan ağlaya ağlaya,bir gün bile küslüğe razı olmayan ben üç gün küstük te hiç umurumda değilmiş gibi davrandım ama bu arada yemeğini içmeğini hazırlar,sofrayı kurar ben yemezdim,sonunda dayanamadı.
bi defa da hiç işi yapmadan bırakmıştım çok önceleri,o durumda daha kötü olmuştuk
dedim ya ben iyi bi örnek değilim ama karşındaki eğer senden vazgeçemiyosa,senin de dayanabildiğini görüyosa bazen inadından vazgeçebiliyo.
eminimki eşin de seni çok seviyodur,biraz sabret,şu ankinden daha fazla kaybedeceğin neyin var ki zamandan başka?
ailenin sömürmesi en nefret ettiğim şey,ama şöyle düşün,sen çalışıyosun zaten,boşver o nun çalıştığından o versin ailesine,sen umursamıyo gibi davran,çünkü sağlığın yerinde olduğu sürece bugün yapacağın yatırımı yarın da yapsan çok bi eksiklik olmaz,çünkü mutluluğu kaybetmek parayı kaybetmekten daha kötü bi durum
inşallah bana kızmazsın,seni çok iyi anlayarak ama bu durumları da yaşamış biri olarak çözüm yolu bulmaya çalışıyorum.

cok saol canım yardımın icin beni dinlemen bile yeterli benim icn cözüm bulamasak bile iyi güzel diyosunda ailesine verirse b,ze ne kalıcak ben kredi ödüyorum zaten herseyden kısıyorum ben kısıcam o millet sefasını sürücek kusura bakma ama aynı fikirde degilim ben sıkıntı cekmek icin ona buna yedirmek icin evlenmedim kimse kusura bakmasın

sen kıskanacağımı zannetsen de ben çok sevndm böyle güzel bir hafta sonu geçirmene. merak ettim seni bütün hafta sonu "bu kız neden hiç uğramadı buralara" diye:16::16::16::16:

canım benim üzme kendini burada hep birlikte moralini düzelticez merak etme şu geçmişi bi okusam amma çok şey yazdınız yaaaaavvv

Allah tez zamanda kurtarsın seni bu sıkıntıdan ablacım sana yeni ölçümümü yazmak istiyorum gelince haber et:16::16:

canımmmmm tşk ederim şarkın kulaklarımda sabah sabah iyi geldi valla o ne güzel şarkıydı yavvv:21::21::21::21:

canım benim zaten bu kaynanalar olmasa ah ah ne kadar güzel olacak herşey. biz de kaynanamla oturuyoruz. eşimle ikimiz kendi çabalarımızla evimizi yaptırmaya çalşıyoruz. bize yardım etmeyişiyle birlikte bir de bizden devamlı para istiyor kaynana.(kendisi çalıştığı halde)
düşünsene ne kadar sinir bozucu bir durum.
eşimle o kadın yüzünden çok tartışmışızdır. ama neticede "annesi" bi yere kadar laf söyletmiyor.( o nasıl anneyse artık)
işte cnm kale yi içten fethetmek gerektiğine inandım artık. annesi hakkında laf söylemeden halletmeye çalışıyorum.........
eşinle inatlaşmanıza gelince canım; 2 gece ayrı yatmak çok kötü bişi:14::14:
eşler ayrı yatmaya başlamışsa evlilik çatırdar.. kavgaları yatağa taşımamak gerekir. hadi 1 gün yatılır tamam çok sinirli olunduğu için fakat 2inci gün neden??? bu kadar paylaşamdığınız şey ne??
erkekler bencil oluyorlar cnm.biliyorum sen alttan alıyorsun hep. ve sen alttan aldıkça o şımarıyor. ama erkekelr çocuk gibidir demiştyi bir psikolog bana. onları sevindirmeniz gerekir. o zaman onu elde edersin.
sen sara ablanın dediği gibi bu akşam güzel karşılasan olmaz mı??

canım nasıl karsılıyım aynı yerde calısıyoruz aynı anda eve giriyoruz artık ne olucaksa olsun bosverdim kendsi bilir herseyi alttan almaktan sıkılıdım sadece onun dünyası yok benimde bir haytım var ne bu be kuklamıyız biz sanki artık kısasa kısas:57:

evet bendim kankin:)
nasıl gidiyor hamişlik:)ben daha adetimi bekliyorum, 6gün var..çatlatma iğnesi olmuştum
belki reglimi ileriye atar:( normalde düzenlidir ama iğneden sonra ne halde geldim kimbilir:(
bu ay bakalım varmı bişiler:)

başak dolunay ben çıkıyorum,görüşürüz kızlar.
dolunay benim kanka sen miydin yomsa,ay ben karıştırdım mı ne?:17::17::111:

ya bi insanda asalet olacak kızım ya..neyse başkada bişey diyip haddimi aşmayayım ama bizimde annemiz var hatta k.validemide söyliyim,hayatta
bişey beklemez..siz mutlu olun der...

Pınarcım eğer sigortadan emekli olayım diye bir hayalin yoksa ..işten çıksana tatlım...evinin hanımı ol,bide çocuğunuz
oldumu onun rıskını eşin kolay kolay dağıtmaz..kaynında askerden gelip bir zahmet evlenmesin hemen...para biriktirsin öyle evlensin..
imkanı yoksada nikah kıysın Allah Allah...onu isteyen kız,bunları bilip gelsin,bizde Çırağan saraylarında evlenmedik herhalde:60:

bide unutma...eğer senin annen diye lafa başlarsan "benim annem "demesini sağlayacaksın..durduk yere annesini kıymete bindireceksin..

h.sonu mahsus bir yerlere söz verin,yada evde oturmak istiyosan karnım midem ağrıyo diyip eşinle bütün gün dinlenebilirisn canım..

daha önce yapmaya calısmıs esim istememiş beni sinir etmek icin anlatıp duruyo yok oglum zeytinlikleri var cok güzel zeytini sen seversin falan filan kücük aklıyla beni kızdırıcak sonra sorunlar baslıcak agzımı acıp suana kadar birsey demedim kalbinide kırmadım kötü sözde etmedim saygımdan bu arada ben kaynanam annemler aynı sitede oturuyoruz önce oraya gitmiş buraya gitmişim yok bizde onu sorun etmiyorum zaten benden cok esim bize gitmez istiyo ondan yana sorunum yok bende evime birseyler yaptırmak istiyorum bana gelince biras bekleyelim oluyo kaynanam esimin aklına giriyo simdiden banyosunu yaptırıcakmıs hanım neyse anlattıkca daha da cok sinirleniyorum birde gecen gelmiş bana diyoki senin beyaz esyaların siyah ben camasır makinemi beyaz almıstım siyah olanda beim istedigim özellik yoktu neyse bana diyoki cok cirkin olmus hepsi siyah o beyaz sen bana ver onu diyo sen kendine siyah al böyle bir insan iste nerden ne koparıcagını sasırıyo birde kaynım asker gelince bütün dügün masraflarını bize yıkmaya calısıyolar benim dügünümde bir igne daha yardım etmediler simdi yardım bekliyolar daha neler neler anlatsam roman olur canım yaa

slmmm güzell bi hafta geçirmemiz dileğiyleee

öyle diyosunda ben gercekten cok kötüyüm artık güclü duramıyorum gercekten cok yıprandım artık bebegimden vazgectim ruh halim hic iyi degil doktorada gitmek istemiyorum bu psikolojiyle artık napıcagımıda bilmiyorum canım ya biz esimle 8sene flört yasadık cocukluk askım diye bilirim ve bu durumda oldugumuza inanamıyorum evlilik ask öldürüyo diyolardıda inanmıyodum gercekmiş bunu anladım 2gecedir yanımda yatmıyo bile evde iki yabancıyız o diyer odada ben diyer odada evde karsılasmamak icin elimizden geleni yapıyoruz ve ben artık dayanamıyorum 3sahıslar yüzünden bu hale gelmemize :43::43::43:
ayyy cnm benimmm.geçen yıl başında burdaki arkadaşlar bilir biz eşimle ayrılma noktasına geldik.3 şahıslar yüzündenn.3şahıslara malzemeyi benim eşimm veriodu ama evde nolup bitiosaa gidip annesine babasına anlatıoo.anneside herkesee artık çıldırma noktasına geldim.10gün annemlerde kaldım.eşimin ailesi eşimin halasını yolladıılar yanıma konuşmaya ona kadar anlatılmış herşey benim burcum akrepp kettum sır yaşamayı severim eşim terazii oda herşeyii paylaşmayı sevio biz bu yüzden hiç anlaşıyrz.eşimin halasıı x(eşim) babasına herşeyine anlatmadan yapamaz o babasına çok düşkün die x si savundu aban ama o kadar savunuo ki karşıdan gören inanır.bende dedimki babasından habersizz babasıyla paylaşmadan bişey yapamıosa yani asalak bi kişiliği varsaa ben o kişiyle evli olmak istemim dedim ozmn x in kişiliği nerde kalıo dedimmm:47::47::47:eşimlede konuştum yaa evde olanlar evde kalıcakk ya bitsin ben dayanamıyrm olan bizim evliliğimize oluo dedimm konuştum.bi ara eşimden nefret eidiodum ama onla konuşa konuşaa düzelttim.en ufak tartışmmaız bile annesinin babasının ağzındaydı.şimdi kaynanamda korktuu artıkkk eskisi kadar kyrcalamıo bizi.sende sabret cnm konuşş bu bizim evliliğimiz de.ben senle evliyim de.tam konunuz ney bilmiyrm ama

güaydın kızlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16:kahvaltı yapmaya gidiyorummm :56::56::56::56::56::56::56::56:

günaydın cnmm yiyenin yanınamı gidiosunnn yoksaa.benimm yiyenimde haftaya yine yanıma gelicekkk çok heycanlıyım

size sölemiştim ya 2kuzenimd eyeni evlendi 2sininde eşi evli die.dünn onlarla aynı masadaydıkk 2yeni evli gelin ve bide bizim gelin oda benden snr evlendii çocuğunu doğurdu bilee.ben ortalarında oturuodum bizim gelinn sadece çocuk konusunu açtıı sen çok tembelmişsin dedii:14::14:birazda aramızda bizim gelinlee anlaşmazlıkk var o beni sevmez ben onu.lafı vurdukça vurduu.eyy güzel allahım sen görüosunn artık kullarının içine çıkacak dermanım kalmadıı die için içinn kendi kendimi yedimm:14:

Son düzenleme:
size sölemiştim ya 2kuzenimd eyeni evlendi 2sininde eşi evli die.dünn onlarla aynı masadaydıkk 2yeni evli gelin ve bide bizim gelin oda benden snr evlendii çocuğunu doğurdu bilee.ben ortalarında oturuodum bizim gelinn sadece çocuk konusunu açtıı sen çok tembelmişsin dedii:14::14:birazda aramızda bizim gelinlee anlaşmazlıkk var o beni sevmez ben onu.lafı vurdukça vurduu.eyy güzel allahım sen görüosunn artık kullarının içine çıkacak dermanım kalmadıı die için içinn kendi kendimi yedimm:14:

canım insanların eline koz düsmeye görsün ama sabret allah seni sınıyo yada vakti degil üzme kendini allahtan ümit kesilmez o bilir ne yapıcagını bunları söyleyenler seni üzenler bir gün aynı kuyuda olucaklar sen canını sıkma bos insanlar icin sokakta görüp selam vermicegin insanlar simdi seni igneliyo laflarıyla ama sabret

evet bendim kankin:)
nasıl gidiyor hamişlik:)ben daha adetimi bekliyorum, 6gün var..çatlatma iğnesi olmuştum
belki reglimi ileriye atar:( normalde düzenlidir ama iğneden sonra ne halde geldim kimbilir:(
bu ay bakalım varmı bişiler:)

ya bi insanda asalet olacak kızım ya..neyse başkada bişey diyip haddimi aşmayayım ama bizimde annemiz var hatta k.validemide söyliyim,hayatta
bişey beklemez..siz mutlu olun der...

Pınarcım eğer sigortadan emekli olayım diye bir hayalin yoksa ..işten çıksana tatlım...evinin hanımı ol,bide çocuğunuz
oldumu onun rıskını eşin kolay kolay dağıtmaz..kaynında askerden gelip bir zahmet evlenmesin hemen...para biriktirsin öyle evlensin..
imkanı yoksada nikah kıysın Allah Allah...onu isteyen kız,bunları bilip gelsin,bizde Çırağan saraylarında evlenmedik herhalde:60:

bide unutma...eğer senin annen diye lafa başlarsan "benim annem "demesini sağlayacaksın..durduk yere annesini kıymete bindireceksin..

h.sonu mahsus bir yerlere söz verin,yada evde oturmak istiyosan karnım midem ağrıyo diyip eşinle bütün gün dinlenebilirisn canım..

zaten cıkmayı düsünüyorum işten canım bir kac ay daha beklicem kaynım askerden gelince cıkıcam isten bakalım napıcaklar ozaman hep yapıyorum dediklerini karnım agrıyo havamda degilim yorgunum diyip gitmiyorum kaynanama esim gidiyo geliyo kaynımda nisanlı kaynanam eltimi bir el üstüne tutuyo anlatamam yok iste surdan giymez surdan yemez bir sinir oluyorum anlatamam aslında olay su benim ailemin durumu falan iyi babam bana evlenirken araba hediye etti sagolsunlar hic birseyimi eksik etmediler su zamana kadar ama kaynanam anlamıyorum benden birseyler bekliyo ondan görünen köy klavuz istemez eltimi simdi kücük görmek degil maksatım ama bir evleri bile yok calıstıgını annesine veren bir kız öyle cok onu gözlerinde büyütüyolarki anlatamam kızla aramızda bir sogukluk var hep bazen diyorum o kızada benimle ilgili aynı seylerimi söylüyo napıyo anlamadım

Allahallah bu şekilde konuşma cesaretini nerden buluyorlar acaba çok şaşırıyorum:41::41::41:
Herşey Allah'ın elinde, çocuk doğurmakta marifet değil ki. Ne malum onların çocuklarının (Allah korusun da) sakat olmayacağı. Ve ya hayırsız bir evlat olmayacağı ya da evlat acısı yaşamayacakları...
Nasıl da güveniyorlar kendilerine, bu ne rahatlık yaa bu ne umarsızlık. O kadar sinirleniyorum ki ben bu durumda smile bile koymak istemiyorum.
Ey Yüce Rabbim O herşeyin en iyisini bilir. Bize bir dert veriyorsa, bizim dert olarak gördüğümüz şeylerde bir hikmet vardır (kimsenin göremediği)
Sen bakma canım onlara. "Allah bilir" de onların yanında.
Evlat vermiyorsa bize belki bizim için hayırlı bir zaman değil. Hayırsız bir evlat olmasındansa olmasın daha iyi belki de.
Sen bunaldıkça, daraldıkça dua et. Kur'an oku için ferahlıyacak emin ol. Ve buraya yaz, biz sana yardımcı olalım. ve şimdi lütfen üzülme.
anlaştık mı???????

Back
X