Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hıh bu dünya daletsiz dünya biliyorsun. herkes hak etmediği şeyleri yaşıyorrrr ikimiz gibi erenay hatunnn:35::35:

tbi tabiii öledir zatennnnn
valla ne gelirse bu dilinden geliyodur sana :60:
acı biber mubarekkk
değdiği yeri yakıyoo:60:
valla ben kocamı seçmekle hakettim bu yaşamııııı
sen çatla da patlaaaaa

kız erenay hatun şimdik çıkmam gerek. ama lütfen öğleden sonra gel olur mu annemmmmmmm

günaydın kızlarrr nasılınızzzz
temizlik yaptımmmmm sonrada kahvaltı hazırladımmmm çay içerkende sizlere bir bakayaım dedimmm
nasılmış benim yol arkadaşlaımmmmmm bu günnnn

yok ya futbolcular ne kadar para kazanıyo haberin yok sanırımmmm:60:
maç izleyene meraklı olana zevktir bana işkence gelirrr:63:
sana ben sorcam bekle sen işim var yoksa sana laf yetiştirirdim. laptopun yoksa sana gönderiyim bi de net bağlatıyım topikten eksikl kalma . öğleden sonra gel mucukkkkkkk

temizlik yaptımmmmm sonrada kahvaltı hazırladımmmm çay içerkende sizlere bir bakayaım dedimmm

ooh sen işi bitirdin ben daha kalkmadımm ev olduğu gibi durryoooo
iyiyimm başakla uğraşıyom işteee
bana da bi bardak çay lütfennn
yeter abla biz bu topiği yoldan mı çıkardıkk aceppp.....
sanki konu başka yerlere kayıyooo
adını da değiştirdikk
neşeyle yumurtlayıp hamile kalıyozz topiği olduuuu

ooh sen işi bitirdin ben daha kalkmadımm ev olduğu gibi durryoooo
iyiyimm başakla uğraşıyom işteee
bana da bi bardak çay lütfennn
yeter abla biz bu topiği yoldan mı çıkardıkk aceppp.....
sanki konu başka yerlere kayıyooo
adını da değiştirdikk
neşeyle yumurtlayıp hamile kalıyozz topiği olduuuu

buyur bebeğimmmmm :68:istediğin çay olsunnnn
canım eşim rahatsız olduğu için erken kalkmıyor o uyurken bende ev işlerini halediyorummm :26::26::26::26::26::26:
yok be kuzum çok güzel oldu topik :32::32::32::32::32::32::32:hep bebek hep bebekte olmazzz:50::50::50::50::50::50: her şey konuşulmalıııı:34::34::34::34: renk katıyorsunuz topiğimizee :32::32::32::32::32::32::32::32:

günaydın ooh keyif yapıyon yani bizde sürünüyoz işte getirice caycı iciyoz getirmezse icmiyoz benim icinde iç canım bu arada ben pınar 24yasındayım 1.5senelik evliyim 1sene korundum artık bebek istiyorum yarısmaya istanbuldan katılıyorum :60::60::60::26: ya sen?

buyur bebeğimmmmm :68:istediğin çay olsunnnn
canım eşim rahatsız olduğu için erken kalkmıyor o uyurken bende ev işlerini halediyorummm :26::26::26::26::26::26:
yok be kuzum çok güzel oldu topik :32::32::32::32::32::32::32:hep bebek hep bebekte olmazzz:50::50::50::50::50::50: her şey konuşulmalıııı:34::34::34::34: renk katıyorsunuz topiğimizee :32::32::32::32::32::32::32::32:

naılsın yeter ablacım. geçmiş olsun eşin rahatsızmış. özel değilse nesi var eşinin bahsedermisin? seninle pek konuşamıyoruz. nedir bu bi görünüp bi kaybolmalar anacım. gel uzuun uzun oturalımmmm:7::7::7:
ben yemege :39: giyorum yarım saat sonra :10: geliyorumm
tamam çabuk gel haa:57:

başak 2 cam sildim geldimmm
parmaklarım acıyoooooooo
harçlar çok zor çıkıyoooo

canım benim kaynananın dıs cepesi yapıldı onunda harc olmustu ıspatulayla cıkardıgını söylemişti birde bir deterjanı var aspirin diye onunla siliyo herseyini cok güzel cıkarıyo herseyde kullanabiliyosun yerde bulasıkta camda aklına neresi gelirse koltukları süper cıkarıyo benim koltuklarım beyaz mesela onunla bir sliyom bembeyaz oluveriyo

slm anne adayları ve anneler ben 4 aylık evlıyım en son 22 eylul de adet gordum ve hala gormedım bugunde adet gunum ama olmadım ekımde ılk haftasında test yaptım ıdrar testi silik cıktı ama pozıtıf olduğu cok bellıydı sonradan bıtane daha yaptım o negatıf cıktı en son bır hafta once yaptım pozitif cıktı ama sonrada ikinci cizgi kayboldu ve bulunduğum yerde kan testı yok siz durumum nedır hamılemıyımben ya acaba

canım benim kaynananın dıs cepesi yapıldı onunda harc olmustu ıspatulayla cıkardıgını söylemişti birde bir deterjanı var aspirin diye onunla siliyo herseyini cok güzel cıkarıyo herseyde kullanabiliyosun yerde bulasıkta camda aklına neresi gelirse koltukları süper cıkarıyo benim koltuklarım beyaz mesela onunla bir sliyom bembeyaz oluveriyo

canım bende aldımm ersağ diye bi markadan o da çıkarıyoo ama zorlanıyommm
spatulayla dün kazımıştımm allahtan
hangi marka o det. nerden bulurumm

slm anne adayları ve anneler ben 4 aylık evlıyım en son 22 eylul de adet gordum ve hala gormedım bugunde adet gunum ama olmadım ekımde ılk haftasında test yaptım ıdrar testi silik cıktı ama pozıtıf olduğu cok bellıydı sonradan bıtane daha yaptım o negatıf cıktı en son bır hafta once yaptım pozitif cıktı ama sonrada ikinci cizgi kayboldu ve bulunduğum yerde kan testı yok siz durumum nedır hamılemıyımben ya acaba

sağlık ocaklarındada artık kan testi yapılıyo canımm
bence acil doktora git öğren
hamile olabilirsinn ve tehlikeye atmanı istemem

dolunay gelmişş hoş gelmişşş
başak bana söz verip beni kandırıyo sonra da gelmiyooo
kızsana ona hep kandırıyo benim gibi masumu:9:

Back
X