Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine meydanbize kaldıEki Görüntüle 293734 Eki Görüntüle 293734 Eki Görüntüle 293734
biz didişmeye başlayınca kaçıyo herkes. uslu mu olsak acaba:76::76::76::76::76:
topiğimizi şenlendirdiniz diyolar ama diyen bi daha gözükmüyoooolabilirr belkide sayfaları bile okumuyolarrrr
ahhhh ahhh kaldık senle kankim benim sende olmasan![]()
kızlar bugun nedense zaman gecmiyo br an önce eve gitmek istiyorum uykumda varrbenim kaynanaya koca bulma topigimi acsam ne :)
![]()
hemen geliyim hatuncum ikimiz bi elden yaparsak öğleden önce biter. ondan sonrada sara hatuna gidelim taşınıyo bugün malum. bi el atalımda çabuk bitsin işi
hadi kızzlarrr benim mercedes e atlayında sizi götürüyüm sara hatunun eveEki Görüntüle 293741 Eki Görüntüle 293741 Eki Görüntüle 293741
Helllö millettt.. kızlarrrrrrrrrrr, bacılarrrrrr nasılsınız? nasıl güzel haberler varmı? herkese cok selamlar ve sevgiler...
simdi isim yazıcam ama ya unuttugum olursa diye vazgecip yazmıyorum......
Topik sahibi Sara bacımızın adında tüm herkesi öper ve sevgilerimi iletirim.... özledim kıs sizleri.....
Hamd olsun bizde iyiyiz .....
Yeni arkadaşlar hosgeldiniz topige.....
aman yani hemen kendini beğenmişlik yap. ben de seni mercedesime almam zatennnn.mercedess
binmem senin arabana ben
ben kendi arabamla gelirim arkandannn![]()
hoşbuldukkkk şekerim sen de bahset kendinden sninle tanışamadıkHelllö millettt.. kızlarrrrrrrrrrr, bacılarrrrrr nasılsınız? nasıl güzel haberler varmı? herkese cok selamlar ve sevgiler...
simdi isim yazıcam ama ya unuttugum olursa diye vazgecip yazmıyorum......
Topik sahibi Sara bacımızın adında tüm herkesi öper ve sevgilerimi iletirim.... özledim kıs sizleri.....
Hamd olsun bizde iyiyiz .....
Yeni arkadaşlar hosgeldiniz topige.....
kız eroş nereye gittin ben biraz işimcim var gelicem tamam mı bekle beni burda nöbet tut topikte![]()
aferiiinnn beklemişsinnnEki Görüntüle 293816