• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yine meydanbize kaldı $sword-battle.gif$sword-battle.gif$sword-battle.gif
biz didişmeye başlayınca kaçıyo herkes. uslu mu olsak acaba:76::76::76::76::76:

kızlar bugun nedense zaman gecmiyo br an önce eve gitmek istiyorum uykumda varr :1::9::1::9: benim kaynanaya koca bulma topigimi acsam ne :) :1::1::1::1:

hemen geliyim hatuncum ikimiz bi elden yaparsak öğleden önce biter. ondan sonrada sara hatuna gidelim taşınıyo bugün malum. bi el atalımda çabuk bitsin işi

hemen geliyim hatuncum ikimiz bi elden yaparsak öğleden önce biter. ondan sonrada sara hatuna gidelim taşınıyo bugün malum. bi el atalımda çabuk bitsin işi

gel hatuncum gellll
kızım boynum tutuk sara ablaya anca çay çorba yaparım ben taşıyamamkiiii bişiy
sara ablaaa mamalar getireyiimmmm de aç aç çalışmayınn kolay gelsin bu arada

hadi kızzlarrr benim mercedes e atlayında sizi götürüyüm sara hatunun eve$LKW_002.gif$LKW_002.gif$LKW_002.gif

Helllö millettt.. kızlarrrrrrrrrrr, bacılarrrrrr nasılsınız? nasıl güzel haberler varmı? herkese cok selamlar ve sevgiler...
simdi isim yazıcam ama ya unuttugum olursa diye vazgecip yazmıyorum......
Topik sahibi Sara bacımızın adında tüm herkesi öper ve sevgilerimi iletirim.... özledim kıs sizleri.....

Hamd olsun bizde iyiyiz .....

Yeni arkadaşlar hosgeldiniz topige.....

Helllö millettt.. kızlarrrrrrrrrrr, bacılarrrrrr nasılsınız? nasıl güzel haberler varmı? herkese cok selamlar ve sevgiler...
Topik sahibi Sara bacımızın adında tüm herkesi öper ve sevgilerimi iletirim.... özledim kıs sizleri.....

hoşbulduk canımcımm sende hoşgeldiinn
iyiyiz sen nasılsınn???
biz topiğinizi zaptettik

:60::60: mercedess:60::60:
binmem senin arabana ben:63:
ben kendi arabamla gelirim arkandannn:63:
aman yani hemen kendini beğenmişlik yap. ben de seni mercedesime almam zatennnn.:63::63::63:
sakin cnm uslu olmalıyııızzzz:77:

hoşbuldukkkk şekerim sen de bahset kendinden sninle tanışamadık

kız eroş nereye gittin ben biraz işimcim var gelicem tamam mı bekle beni burda nöbet tut topikte:kkk:

Back
X