Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pınarrr naberrrrr
sen nerelerdesin kız sende öğle yemeğine mi gittçen birazdan
geldim canım burdayım bende 12:30 cıkıyom yemege bende bu günlerde nedense mutsuzum birde grip olmusum cok enteresan bir grp ama arada bir burun akıntısı simd yok öksürük tutuyo arada bir sonra kayboluyo cok farklı bir virusle savasıyom bende birde canım ya birsey sormak istiyorum vaktin varsa
sor canım sor vaktim bolll
nasıl kafiye ama
süper tatlımmya canım bastan anlatıyım ben hapı bırakalı 7ay oldu ama bebek calısmasını 5aydır yapıyoruz normalde 28 günde bir regli oluyodum simdi 2 aydır 30günde oluyorum nedense anlamadım kasımın 18 oldum regli simdi yumurtlama zamanım zannedersem akıntımda vara ilk defa yumurtlama zamanımı hissediyorum kasık agrım var biras birde benm sol gögüsüm acıyo nedense senden istedigim yumurtlama zamanım nezamandır sence
ya birde bu gögüs agrım gecen ay basladı ben regli olucam ondan dedim reglim bitti ve benim hala sol gögüsümde bir acı var nedendir sence?
tatlım bence bi de ateş ölçümü yap çok eğlenceli oluyosüper tatlımmya canım bastan anlatıyım ben hapı bırakalı 7ay oldu ama bebek calısmasını 5aydır yapıyoruz normalde 28 günde bir regli oluyodum simdi 2 aydır 30günde oluyorum nedense anlamadım kasımın 18 oldum regli simdi yumurtlama zamanım zannedersem akıntımda vara ilk defa yumurtlama zamanımı hissediyorum kasık agrım var biras birde benm sol gögüsüm acıyo nedense senden istedigim yumurtlama zamanım nezamandır sence
hiç hormon tahlili yaptırdınmı sen????
bk buda adet düzeninde farklılıklar yapar ,, göğüs ağrısı da yapar bence bi hormon testleri yaptır hem için rahatlar hmde sebep omu dpilmi anlarızz
tatlım bence bi de ateş ölçümü yap çok eğlenceli oluyo
ben yapıyorum hergün heyecanla. ateş yükselirse veya sabit kalıp düşmezse hamile oluyon. ohhh benim de sabit kaldı öylece kaç gündürrrrr. ohhhhh erenaydan önce mi doğurcam neeeohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
![]()
yok kız gittim de geldim. önce ziyaretçi olarak baktım topike "erenay geldiğimi görürse sen gitmemiş miydin der" diyekızım beni ekip pınarlamı konuşçan sen?????
ama pınar sakın dolunay gibi yapma olurmu????
başak hani gidiyodun sen???
inşallah doğu canım benim yeterki birimiz bari hayallerine kavuşsunnn....
teyze olurum bendeeeee
kardelen kuzuummmm sen mi geldin oy senin bal dudakların mı var oy senin elma yanakların mı var oy senin zeytin gözlerin mi varrrrr yerim seni guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:131::131::131::131:
ay bunu hep erenayıma yapardım
kuzum gerçekten herşeyde bir hikmet var. regl olmamakta çok kötü bişi. içini dökemiyosunkasıklarım çok ağrıyo kızlarrrrr feciiii
şimdi başladı hemdeeee
ohhh oh oh ooohhhh oh oh regl olacağım oh oh
millet hamileyim diye sevinir ben regl olcam diyeee hale bak
umut dünyası işteee![]()
yok kız gittim de geldim. önce ziyaretçi olarak baktım topike "erenay geldiğimi görürse sen gitmemiş miydin der" diye
seni eker miyim annem ben kuzum benimmmm çocuğum olmasa bile seni alırım kucağıma evladım diye severim seniiii
kuzum gerçekten herşeyde bir hikmet var. regl olmamakta çok kötü bişi. içini dökemiyosun