• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

pınarrr naberrrrr
sen nerelerdesin kız sende öğle yemeğine mi gittçen birazdan

geldim canım burdayım:3: bende 12:30 cıkıyom yemege bende bu günlerde nedense mutsuzum birde grip olmusum cok enteresan bir grp ama arada bir burun akıntısı simd yok öksürük tutuyo arada bir sonra kayboluyo cok farklı bir virusle savasıyom bende birde canım ya birsey sormak istiyorum vaktin varsa

Son düzenleme:
geldim canım burdayım bende 12:30 cıkıyom yemege bende bu günlerde nedense mutsuzum birde grip olmusum cok enteresan bir grp ama arada bir burun akıntısı simd yok öksürük tutuyo arada bir sonra kayboluyo cok farklı bir virusle savasıyom bende birde canım ya birsey sormak istiyorum vaktin varsa

sor canım sor vaktim bolll
nasıl kafiye ama

sor canım sor vaktim bolll
nasıl kafiye ama

süper tatlımm :9: ya canım bastan anlatıyım ben hapı bırakalı 7ay oldu ama bebek calısmasını 5aydır yapıyoruz normalde 28 günde bir regli oluyodum simdi 2 aydır 30günde oluyorum nedense anlamadım kasımın 18 oldum regli simdi yumurtlama zamanım zannedersem akıntımda vara ilk defa yumurtlama zamanımı hissediyorum kasık agrım var biras birde benm sol gögüsüm acıyo nedense senden istedigim yumurtlama zamanım nezamandır sence

ya birde bu gögüs agrım gecen ay basladı ben regli olucam ondan dedim reglim bitti ve benim hala sol gögüsümde bir acı var nedendir sence?

süper tatlımm :9: ya canım bastan anlatıyım ben hapı bırakalı 7ay oldu ama bebek calısmasını 5aydır yapıyoruz normalde 28 günde bir regli oluyodum simdi 2 aydır 30günde oluyorum nedense anlamadım kasımın 18 oldum regli simdi yumurtlama zamanım zannedersem akıntımda vara ilk defa yumurtlama zamanımı hissediyorum kasık agrım var biras birde benm sol gögüsüm acıyo nedense senden istedigim yumurtlama zamanım nezamandır sence

hmm canımcım şimdi bende yumurtlam problemi olduğu için bu konularda bilgim az ama belirtilerin yumurtlama belirtisini benziyo adet düzenindeki değişiklikler de mevsimden stresten olabilir ama senin yumurtlama tarihine birkaç gün daha olması gerekiyor benim doktorumun hesabına göre reglin 15-16 günleri falan yumurtlama oluyor seninkini de böle hesaplarsakk 1-2 sine falan gelmesi lazımm
ama erken olabilir yumurtlaman kesin bişi söyleyemem umarım yardımcı olmuşumdurr
inşallah istediğin gibi olur herşey

ya birde bu gögüs agrım gecen ay basladı ben regli olucam ondan dedim reglim bitti ve benim hala sol gögüsümde bir acı var nedendir sence?

hiç hormon tahlili yaptırdınmı sen????
bk buda adet düzeninde farklılıklar yapar ,, göğüs ağrısı da yapar bence bi hormon testleri yaptır hem için rahatlar hmde sebep omu dpilmi anlarızz

tatlım bence bi de ateş ölçümü yap çok eğlenceli oluyo:52::52::52:
ben yapıyorum hergün heyecanla. ateş yükselirse veya sabit kalıp düşmezse hamile oluyon. ohhh benim de sabit kaldı öylece kaç gündürrrrr. ohhhhh erenaydan önce mi doğurcam neee:49::49:ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:66::66::66::66::66:

hiç hormon tahlili yaptırdınmı sen????
bk buda adet düzeninde farklılıklar yapar ,, göğüs ağrısı da yapar bence bi hormon testleri yaptır hem için rahatlar hmde sebep omu dpilmi anlarızz

tatlım cok saol ya ben simdi yemege gidiyorum öptüm seni muck benim bir doktora gitmem lazım haftaya gidicem insallah

evet topikimizin kaçaklarından sweet baby!!!!! nerdesin sen bakalım kaç. gündürrrrrrrr kaçak hatuuuuunnnnnnnnn:45::45::45::9::9::9::9::9::9::9::9:

tatlım bence bi de ateş ölçümü yap çok eğlenceli oluyo:52::52::52:
ben yapıyorum hergün heyecanla. ateş yükselirse veya sabit kalıp düşmezse hamile oluyon. ohhh benim de sabit kaldı öylece kaç gündürrrrr. ohhhhh erenaydan önce mi doğurcam neee:49::49:ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:66::66::66::66::66:

kızım beni ekip pınarlamı konuşçan sen?????
ama pınar sakın dolunay gibi yapma olurmu????
başak hani gidiyodun sen???
inşallah doğu canım benim yeterki birimiz bari hayallerine kavuşsunnn....
teyze olurum bendeeeee

kardelen kuzuummmm sen mi geldin oy senin bal dudakların mı var oy senin elma yanakların mı var oy senin zeytin gözlerin mi varrrrr yerim seni guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:131::131::131::131:
ay bunu hep erenayıma yapardım

Son düzenleme:
kasıklarım çok ağrıyo kızlarrrrr feciiii
şimdi başladı hemdeeee
ohhh oh oh ooohhhh oh oh regl olacağım oh oh :24::24::24:
millet hamileyim diye sevinir ben regl olcam diyeee hale bak:25::25:
umut dünyası işteee:14:

kızım beni ekip pınarlamı konuşçan sen?????
ama pınar sakın dolunay gibi yapma olurmu????
başak hani gidiyodun sen???
inşallah doğu canım benim yeterki birimiz bari hayallerine kavuşsunnn....
teyze olurum bendeeeee
yok kız gittim de geldim. önce ziyaretçi olarak baktım topike "erenay geldiğimi görürse sen gitmemiş miydin der" diye:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
seni eker miyim annem ben kuzum benimmmm çocuğum olmasa bile seni alırım kucağıma evladım diye severim seniiii

kardelen kuzuummmm sen mi geldin oy senin bal dudakların mı var oy senin elma yanakların mı var oy senin zeytin gözlerin mi varrrrr yerim seni guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:131::131::131::131:
ay bunu hep erenayıma yapardım

vayyy be başak gözünden düştüm heeee
yazık yazıkkk sen beni 5 günde unuttun heeee
tamam gidiyorum buralardannn:5:

kasıklarım çok ağrıyo kızlarrrrr feciiii
şimdi başladı hemdeeee
ohhh oh oh ooohhhh oh oh regl olacağım oh oh :24::24::24:
millet hamileyim diye sevinir ben regl olcam diyeee hale bak:25::25:
umut dünyası işteee:14:
kuzum gerçekten herşeyde bir hikmet var. regl olmamakta çok kötü bişi. içini dökemiyosun

yok kız gittim de geldim. önce ziyaretçi olarak baktım topike "erenay geldiğimi görürse sen gitmemiş miydin der" diye:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
seni eker miyim annem ben kuzum benimmmm çocuğum olmasa bile seni alırım kucağıma evladım diye severim seniiii

yok ben almıyımmm gıdımı falan morartırsın sen severken
etlerimi mıncıklarsın sennn istemem istemem

Back
X