• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gunaydin kizlar nasilsiniz :16::16::16::16::16:idrar testi yaptim ikinci cizgi var tam belirgin deyil ama var :16::16::16::16:

cadıcım çok sevindim canım yaaa,inşallah sonuna kadar sağlıkla süren bi hamilelik olsun canım
sevincimi anlatamam,çok uğraştın ama sonu mutlu bitcek inşallah

evet canim iyicene belirgin oldu ..... hamileyim ALLAHIM sana sukurler olsun ALLAHIM burdaki tum arkadaslarima en kisa zamanda nasip et ....:16::16::16:
slm cnm belki beni hatırlamazsın sen bi aralar bu raya çok takılırdık. kendi dükkanımızı açınca pek gelmez olduk buralara. ama seni biliyorum.
sara abladan hamile olduğunu duydum hemen hayırlı olsuna geldim:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

çok sevnm tez zmaanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah

cadıcım çok sevindim canım yaaa,inşallah sonuna kadar sağlıkla süren bi hamilelik olsun canım
sevincimi anlatamam,çok uğraştın ama sonu mutlu bitcek inşallah

insalla canim tum hamile olanlarin salikla kucaklarina almayi nasip etsin .... ve tum istiyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm cnm belki beni hatırlamazsın sen bi aralar bu raya çok takılırdık. kendi dükkanımızı açınca pek gelmez olduk buralara. ama seni biliyorum.
sara abladan hamile olduğunu duydum hemen hayırlı olsuna geldim:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

çok sevnm tez zmaanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah

cok saol canim ALLAH tez zamanda sizede nasip etsin .....AMINNNNNNNNNNNNNNNnnnnn

yok canim aksama eve gelince soylemek istiyorum yuzundeki ifadeyi gormek icin .... gerceyi zor tutuyorum kendimi arayip soylememek icin :16::16::16:

ay akşama kadar nasıl dayancan kız,adamı eve çağır gelsin,söyle:1::1:
kızlar ben kaçıyorum,asılcak çamaşır var ve acıktım

yok canim aksama eve gelince soylemek istiyorum yuzundeki ifadeyi gormek icin .... gerceyi zor tutuyorum kendimi arayip soylememek icin :16::16::16:

CADIIIIIIIIIIII.............. COK TEBRIK EDERIM.....:52::52:

Kız inan sana bakmaya girdim.. icime dogmustu dogru cıktı....... Allah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin insallah canım..... :nazar:Lütfen sakın iş yapma yat dinlen bol bol ki saglamca tutunsun bebisin.......... (Esinle baska seylerde yapmayın ilk 8-12 hafta özellikle)

cok sevindim inan tatlım.......

Darısı canım arkadaslarıma......

hosbulduk canım.. hamd olsun iyiyim canım sancılar haricinde,,, ne güzel bir haber aldık.. Tatlım insallah senin sıranda cok yakındır, senin haberini de dörtgözle bekliyoruz kısmetse bacım........

amin inşallah canım doğum yaklaşıyo sancılar normal canım aman diyim dikkat et kendine evet bu sabh çok güzel bi haber oldu bu çok sevinçliyim

Back
X