Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cadıcım doktora ne zaman gideceksin
gunaydin kizlar nasilsinizidrar testi yaptim ikinci cizgi var tam belirgin deyil ama var
![]()
yarin gitmeyi dusunuyorum benim has. cok uzak ve oyle bir yamur yayioki ..... yarin esiminde randevusu var beraber gideriz artik .........
slm cnm belki beni hatırlamazsın sen bi aralar bu raya çok takılırdık. kendi dükkanımızı açınca pek gelmez olduk buralara. ama seni biliyorum.evet canim iyicene belirgin oldu ..... hamileyim ALLAHIM sana sukurler olsun ALLAHIM burdaki tum arkadaslarima en kisa zamanda nasip et ....![]()
cadıcım çok sevindim canım yaaa,inşallah sonuna kadar sağlıkla süren bi hamilelik olsun canım
sevincimi anlatamam,çok uğraştın ama sonu mutlu bitcek inşallah
haklısın canım hayırlısı olsun eşine müjdeyi verdinmi
slm cnm belki beni hatırlamazsın sen bi aralar bu raya çok takılırdık. kendi dükkanımızı açınca pek gelmez olduk buralara. ama seni biliyorum.
sara abladan hamile olduğunu duydum hemen hayırlı olsuna geldim
çok sevnm tez zmaanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah
yok canim aksama eve gelince soylemek istiyorum yuzundeki ifadeyi gormek icin .... gerceyi zor tutuyorum kendimi arayip soylememek icin![]()
cadıcım sat ne zamandı,bat ne zaman dı canım
ay akşama kadar nasıl dayancan kız,adamı eve çağır gelsin,söyle
kızlar ben kaçıyorum,asılcak çamaşır var ve acıktım
ay akşama kadar nasıl dayancan kız,adamı eve çağır gelsin,söyle
kızlar ben kaçıyorum,asılcak çamaşır var ve acıktım
esim is yeri uzak canim .... aksama kadar mecbur dayancamama nasil bilmiyorum
yok canim aksama eve gelince soylemek istiyorum yuzundeki ifadeyi gormek icin .... gerceyi zor tutuyorum kendimi arayip soylememek icin![]()
ne tatlı bi heyecandır bu dimi canım menim yaaaaaaaaaa
zeynom hoşgeldin canım nasılsın
hosbulduk canım.. hamd olsun iyiyim canım sancılar haricinde,,, ne güzel bir haber aldık.. Tatlım insallah senin sıranda cok yakındır, senin haberini de dörtgözle bekliyoruz kısmetse bacım........