Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyim abla şükür biraz uykum var okadar
çok şık hangi marka bu
toz derdin hiç bitmiycek biraz koyu almışsın abla ama yinede ağır ve şık duruyoo güle güle kullan![]()
güle güle kulannn HEP KUTLAMALAR YAP O MASADA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ![]()
saracım yemek odan çok hoşuma gittii.dilerim o masa sana uğur getirir bebeğinin doğum günleirni kutlamak nasip olur.
kaça aldın cnm??
sağol canım inşallah duan kabul olur canım menim
2400 lira ama taksitle tabi
ALACA ÇORBA
Antep mutfağından
Malzemeler :
1 su bardağı aşurelik buğday
1 çay bardağı nohut
½ çay bardağı yeşil mercimek
1 kuru soğan
2 kırmızı biber taze veya kuru
1 yemekkaşığı kuru tarhın
1 yemekkaşığı toz kırmızı biber
1-2 kemik
Hazırlanması :
Nohut ,kemik ve buğday geceden ıslatılır.Tencereye alınıp dibine tutmamasına dikkat ederek iyice pişirilir .Daha sonra yeşil mercimek haşlanır ve suyu süzülür ve kaynamakta olan çorbaya katılır.Ayrı bir tavada piyazlık doğradığımız soğan ve kırmızı biber yağda öldürülür ve onlarda çorbaya katılır.Çorbamız iyice özleştikten sonra , kızdırılmış yağa tarhın ve toz kırmızı biber atılır ve çorbanın üzerine gezdirilir .
Eki Görüntüle 333909
Tembel uykucu karı. tembelin oğlu kızı olmaz derleriyiyim abla şükür biraz uykum var okadar
maonya bu akşam sende gel tamam mı parti yapabiliriz
Tembel uykucu karı. tembelin oğlu kızı olmaz derler
katılıyorum cnm neden dersen beniimm heriff garfiıld gibi yemek yesin yeter yataktan alakası yok onunj için gebe kalamıyrm.eşime diyorum ben erkek olsam snei çoktan gebe bırakırdım
çok güzesin canım menim![]()
![]()
partimizi gecemii yapcazz