• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah muhabbetinizi artırsın kuzum. pekiii seni düşündüğünü gösteren ne yapıyor mesela

arar sorar yemeğini yedinme sobanı yaktınmı nasılsın falan filan diyee bira zaradığında telini açmayım hemen eve gelir bakmaya iyimiyim falan diyee merak eder beni hep :9::16:

meselaa canım bişii çeksin söyliim yeter evdede olsa devriyedede olsa alır getirir falan bide hamiş olsam kim bilir nasıl ilgi gösterirdi :9: çok düşüncelidir benim kocişim yaa :16: üstüme çok düşer hele bi hasta falan olayım annaam nasıl bakıyodu bana :9:

arar sorar yemeğini yedinme sobanı yaktınmı nasılsın falan filan diyee bira zaradığında telini açmayım hemen eve gelir bakmaya iyimiyim falan diyee merak eder beni hep :9::16:
vaaaaaaayyyyyy senin ki gerçekten düşünüyomş yaniiiiiiiiiiiiiiii:34::34::34::34:

meselaa canım bişii çeksin söyliim yeter evdede olsa devriyedede olsa alır getirir falan bide hamiş olsam kim bilir nasıl ilgi gösterirdi :9: çok düşüncelidir benim kocişim yaa :16: üstüme çok düşer hele bi hasta falan olayım annaam nasıl bakıyodu bana :9:
vay beeeeeee acaba yıllar sonra da bööle olur muuuuuu.

olur inşallah aferin ona çok hoşuma gitti

vay beeeeeee acaba yıllar sonra da bööle olur muuuuuu.

olur inşallah aferin ona çok hoşuma gitti

olur olur değişmez benim kocişim kolay kolay içi dışı birdir onun çok düşüncelidir :16: len gelsene topiğeee bide bana diyon yerinde durmuyon diye sen ne geziyon daha burdaa :9: hadi didelim artıkın topiğimize :4: burayı daha fazla rahatsız etmeyek hoşçakalıın :3:

merhaba kızlar gezmeye gitmiştim şimdi geldim ama zaten sayfalar dolmamış boş verin sayfaları kendimiz istediğimizde toplanıp parti yapar eğleniriz başakcım yinede çabaların için sağol canım :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

olur olur değişmez benim kocişim kolay kolay içi dışı birdir onun çok düşüncelidir :16: len gelsene topiğeee bide bana diyon yerinde durmuyon diye sen ne geziyon daha burdaa :9: hadi didelim artıkın topiğimize :4: burayı daha fazla rahatsız etmeyek hoşçakalıın :3:

bengisu cum burayı rahatsız etmezsiniz burasıda hepimizin topiği kızlara sor onlarda bilir :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

prensesim ışığın yanıyo nasılsın canım

kalıp seninle sohbet etmek isterdim ama çıkmam lazım kocişim çağırıyo iyi geceler

parti sayfa 4000 olunca tızım biz önceden haber veriyoz taamm mı :34::34::34::34::34::34::34::34:

sen her halinle çok güzelsin seraycım ister süslen ister süslenme farketmez yaniiiiii :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

keşke ama sanmam başakcım önceden olsa bi gecede 70 - 80 sayfa konuştuğumuz oluyodu ama bu aralar kamlumbağa hızındayız malesef :50::50::50::50::50::50::50::50::50:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::40::40::40::40::40::40::40: böyle dimi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım kardeşinin neti var çünkü kk geliyo görüyorum başka topiklerde ben ona zelali sordum özelden mesaj yazaraktan lkine cevap verdi zelal iyi dedi bi kaç ay sonra baktım zelal gelmiyo tekrar yazdım sanırım ekim ayının başındaydı arzucum kusura bakma rahatsız ediyorum seni ama zelali çok merak ediyorum diye ama malesef cevap vermedi bende kırıldım açıkçası en azından bi mesajla cevap verebilirdi dimi telefona gelince metukada var zelalin telefonu onlar arada konuşuyularmış iyiyimiş neti yokmuş ne zaman net alacağı belli değilmiş ama geçen metukayla görüştük oda uzun zamandır zelalden haberi olmadığını söyledi ne o aramış nede metuş demekki zelal uzak kalmak istiyo herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım ancak ben zelali çok seviyodum onu çokda özlüyorum o ayrı tabi ama ne yapalım elden bişey gelmiyo malesef:50::50::50::50::50::50::50::50:

evet canim bende cok ozluyorum ama senin dediyin gibi demeki uzak durmak istiyor ...eeeeeeeee bizede saygi duymak duser ......

günaydınnnnnn güzel topikkkkkkk topiğin güzel hanımlarıııııııı rabbim en kısa zamanda en güzel ahberili almayı nasip etsin her birimize

canlarım sağolun bu aralar biraz sıııkıntım var o yüzden yazdımm buraya sağolun dinlediğiniz içinnnn sizi seviyorummmm

canim bende :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Back
X