• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canım yaptığım dolgular ağrıyo canım çürük sinire çok akınmış dolgu o yüzden derin olmuş onun için bi müddet ağrıyacakmış öyle dedi doktor

cnm ya inşallah cabk geçer. zor oluyor ağrısı kaç gün sürecejkmiş

hayırlı cumalar kızlar herkesin tüm duaları hakkınızda hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah

annemin misafiri gelecekti 20kişi kadarrr.duvar sildik temizlik yaptıkkk misafirler geldi gitti onların teleşındaydım bi dolu pasta falan yaptıkkk...

platesi bıraktım cnm bu hafta itibariyleee.guatır ilacım çok iştahımı açtı atne iştahlıydım spor yapmama rağmen 4 kilo almışım:25::25::25:boşuna para vermim dedim.şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıcam guatırım derdine düşüp bebek tedavisine yeniden dönücem.çünkü orda bi teyze madem bebek istiosun spor yaparsan bebeğin tutsa bile düşer dedi.kadın haklı hopluoz zıplıoz yapmadımız hareket kalmıo...biraz havalar ısınınca yürüyüşe çıkıcam parklaraaaa

hııııı bayağı yorulmuşundur canım ya Allah kolaylık versin

Rabbim nefsimize 'CELALİYLE', kalbimize 'CEMALİYLE', hayatımıza 'HİKMETİYLE', hatalarımıza 'RAHMETİYLE', mahşerde 'MUHAMMEDİYLE' yardım etsin inşaALLAH. Hayırlı Cumalar.

Rabbim nefsimize 'CELALİYLE', kalbimize 'CEMALİYLE', hayatımıza 'HİKMETİYLE', hatalarımıza 'RAHMETİYLE', mahşerde 'MUHAMMEDİYLE' yardım etsin inşaALLAH. Hayırlı Cumalar.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam bacılarrrrr
biz bugün dr a gittik,şimdilik her şey yolunda hamdolsun
sizlerde iyisiniz inşallah
maonyacım spor yapılırken daha çabuk hamile kalanları çok duydum,hatta spora gittiği ay
ama tabiki pasta böreği yemeyi kesmen gerek canım

selam bacılarrrrr
biz bugün dr a gittik,şimdilik her şey yolunda hamdolsun
sizlerde iyisiniz inşallah
maonyacım spor yapılırken daha çabuk hamile kalanları çok duydum,hatta spora gittiği ay
ama tabiki pasta böreği yemeyi kesmen gerek canım

her şeyin yolunda olmasına sevindim bacım sonuna kadar hep sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah

sağol canım ne kadar süreceğini bende bilmiyorum inşallah çabuk geçer diş ağrısı çok zor çok

evet cnm Allah yardımcın olsun ama merak etme bu acıların bile bi hikmeti var. hastalıktan çektiğin her acı için günahların dökülürmüş. ne güzellll:16::16::16::16::16:

hayırlı geceler herkese
bende bebegımı bekleyenlerdenim
allhım bizlere o mis kokulu bebeklerimizi gönderecek inşllh
ara sıra umuudm kırılsada ben yola devam ediyorum
rabbim hepimizei hayırlı evlatlar versin
ben yaklaşık 6 senelik evliyim eşim azolu
sabrın sonu selamet olacak inşllh:49:

hayırlı geceler herkese
bende bebegımı bekleyenlerdenim
allhım bizlere o mis kokulu bebeklerimizi gönderecek inşllh
ara sıra umuudm kırılsada ben yola devam ediyorum
rabbim hepimizei hayırlı evlatlar versin
ben yaklaşık 6 senelik evliyim eşim azolu
sabrın sonu selamet olacak inşllh:49:

slm cnm...inş en kısa zamanda bebişleirmize kavuşuruz.6yıl içinde hangi tedavilerden geçtinizz

slm cnm...inş en kısa zamanda bebişleirmize kavuşuruz.6yıl içinde hangi tedavilerden geçtinizz

slm cnm eşim 2006 da tese oldu sonuc sercolly cell
2010 da mıcro tese oldu sonuç geen aynı memoraıl kaan hoca emre bey hepsinde tedavi olduk sonuc 0
şimdi bizde mustafa eraslanın ılacını kullanıyoruz yani panax ı
sızın hikaye nedir

Back
X