• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne güzel gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başına inşallah.evi temizleyecem diyekendini çok yorma tamam mı burayı da ihmal edip kendini özletme :34::34::34::34::34::34:

saol canim darisi sizinde basiniza . bugun temizlik yaptim biraz bekyar kayinim var o iki gundur bizde kaliyor o supurdu makinalan her tarafi ben sildim toz aldim yormadim kendimi ... sonrada biraz yuruyus yaptim bebise biraz hediyelik aldim ....sara sen nasil oldun canim disin ariyordu insalla gecmistir :16::16::16::16::16:

gözünüz aydın canım kendini fazla yorma darısı seninde başına inşallah hayırlısı ile sende ikizlerini kucagına alırsın ve bütüüünnn gün sayanların başına

cok saol canim darisi seninde basina ve diyer bekleyen arkadaslarin basina .....saol canim fazla yormuyorum kendimi dikat ediyorum su anda onlardan daha onemli bise yok benim icin bebisler iyi olsun onemli olan o benim icin .... evide artik arada oyle esim yardim ediyor idare ediyoruz .....sende kendine dikat et :16::16::16::16::16::16::16:

cnım ya akşam eve çok geç geldim yorgundum girmedim topige dr dan görüşme yapmaya gitmiştim muaeyene olmak için degil dogumuda aynı yerde yapmak istemiştim ama görüşme olumsuz geçti bende başka bi hastane ayaralayacagım artık iyiyim allaha şükür sen nasılsın nasıl oldu dişinin agrısı

hııı anladım canım sağlık olsun daha iyi bi hastane daha iyi bi doktor bulursun inşallah

ben iyiyim dişim ağrısı şu anda iyi ama daha yapılacak iki dolgum var

saol canim darisi sizinde basiniza . bugun temizlik yaptim biraz bekyar kayinim var o iki gundur bizde kaliyor o supurdu makinalan her tarafi ben sildim toz aldim yormadim kendimi ... sonrada biraz yuruyus yaptim bebise biraz hediyelik aldim ....sara sen nasil oldun canim disin ariyordu insalla gecmistir :16::16::16::16::16:

amiiiiiiiiiiiin sağol canım.bende iyiyim iki dolgum kaldı onları yapınca daha iyi olacam inşallah sende işi gücü boş ver yeğenlerime bak annesi bebişlere aldığın cicileri güle güle kullansınlar yerim onları ben yaaaaaaa

amiiiiiiiiiiiin sağol canım.bende iyiyim iki dolgum kaldı onları yapınca daha iyi olacam inşallah sende işi gücü boş ver yeğenlerime bak annesi bebişlere aldığın cicileri güle güle kullansınlar yerim onları ben yaaaaaaa

gecmis olsun canim dis arisi cok zor bilirim .bebislerde iyi simdilik bir sorun yok ,bende iyim is falanda fazla yapmiyorum bol bol dinleniyorum ,,,

gecmis olsun canim dis arisi cok zor bilirim .bebislerde iyi simdilik bir sorun yok ,bende iyim is falanda fazla yapmiyorum bol bol dinleniyorum ,,,

iyi olmanıza sevindim tatlım

kızlar geçmişe hiç bakmadan direk buradan yazıyorummmm eşinin kontroleri vardııııı mr falan çekildiiiii yeni geldik sayılırr r yorgunuktan ölmek üzereyimmmm çay yaptım kendimeeeee biraz yorgunluğumu alsın diyeeeeee
ya tüm has böyle yoksa sadece bizim buradaki (bizim burada dediğime bakmayın 3 saatlik yol yapıyorum has gitmek için )ünvrstmi böyle sababh saat 11 de mr için giriş yaptırdım ancak saat 15.30 aldılar yok acil has yok yoğun bakımdan öldüm beklerken yaaaaaaaaa

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

♥ ♥ ♥ hayırlı cumalar ♥ ♥ ♥
yeri göğü yaratan güzel allah'ım
sen ne kusurumuz günahımız varsa affet. Bizi bağışla ve koru sıkıntıda olanları feraha kavuştur. Tüm hastalara hayırlı şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle... Eş isteyene hayırlı eş, iş isteyene hayırlı iş, ev isteyene hayırlı ev, çocuk dileyene hayırlı evlatlar nasip eyle, sen vatanımızı milletimizi, evlatlarımızı koru ya rabbimmmmmmm
bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
aminnnnnnnnn
♥ ♥ ♥ ♥
[sıze=3][/sıze]

amınnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu pazarlar

kızlar bu ay reglim gecikince bazı belirtilerde olunca acaba hamileyim mi diye düşünmeye başladım hatta itiraf etmeliyim birazda ümitlendim dün gidip test yaptım ama malesef negatifti zaten eve gelincede kırmızıları gördüm dün moralim çok bozuktu ama bugün iyiyim

Son düzenleme:
slm kızlarrr.

ben iyiyim beni merak etmeyin sadece bazı sorunlar yaşıyrm ve çok yoğunummmm.

Şems-i Tebrizi

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler arasında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

Şems-i Tebrizi

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler arasında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:şemsss nekadar mükemel sözler söylemiş böyleeee kitabını okudumm çok güzeldi
emeğine sağlık sarammmmmmmmmm

günaydın kızlarrr kimse yokyine topikte nrdesiniz hatunlar gelin artık geçen kış ne güzeldi burası kalabalıktı bu sene neden incin top oynuyorr

Şems-i Tebrizi

çok güzel bi söz saracım emegine saglık çokanlamlı

Back
X