- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
eve gittiğimde daha uyuyordu miskin buse hanım...ben gidince uyandı..kokumu aldı herhalde..azcık emzirdim sonra dayadım yumurtalı karışımı...biraz yedi sevdi çok şükür..önceden öööööö diyip yemiyordu...inşallah hep yer ya...seninde iyi olmana sevindim bitanem..
Allah razı olsun bitanem..böyle düşünmeniz beni çok duygulandırıyor..inşallah Rabbim hepine evlatlar nasip edecek..hep dualarımdasınız..sizleri çok seviyorum..evet saracım annelik çok zor heleki çalışan anne olunca çok zor..insan evde olsa herşeyi saati saatine ayarlıyor ama çalışınca aklın onda oluyor..yedimi içtimi uyudumu uyandımı vs..şimdi emzirerek uyutup geldim...
saol bitanem...bende sizleri çok özlemiştim cadıcım...öpüyorum senide bitanem benim...
anladım canım..eğer istersen kardelencim de demişti sanırım..şifreni ver biz girip takalım..istersen sonra şifreni değiştir..sen bilirsin tabi...nacizane bir fikir sana yardımcı olmak adını...
afiyet olsun saracım....valla öğleyin dairede bir arkadaşın yemeği vardı..her hafta biri ısmarlıyor..haftaya sıra bende...haftayada ben ısmarlıycam...orda biraz moralim bozuldu..şuan hiç keyfim yok...müdürle sohbet ettik..biri buseyi sordu emekliyormu diye..emeklemeye çalışıyor dedim..kadın kaldırıp bana demesinmi geç kalmışsın leylacım...şimdiye emeklemesi lazımdı diye..her bebek aynı zamanda emekleyecek diye bir kuralmı var..sinirimden ağlayacak vaziyetteyim yani...eve gittim annemle konuştum ama sakinleşemedim yani...milletin ağzı torba değilki büzesin..ağzı olan konuşuyor işte...
leyloşum,her çocuk emeklemez ki,bazısı direk kalkıp yürürmüş,annem hep öyle söyler
muhakkak busecik te öyle olcak,niye taktın kafana bu kadar
saracım selam,alttasın,gördümmmmmmm

cadıcım en azından kaçındı haftandasın artık görebiliyoz,sevindim
kızlar ben yarın gene annemlere gidiyorum,bu defa çok kalmıcam sanırım ama genede belli olmaz
benden uzun süre haber alamassanız