- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
nasılsın canım nasıl gidiyor
saol tatlım iyiyim çok şükür..sen nasılsın canım.?.eşimi bekliyorum gelip alacak beni...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın canım nasıl gidiyor
saol tatlım iyiyim çok şükür..sen nasılsın canım.?.eşimi bekliyorum gelip alacak beni...
sağol canımmm kuzummm ben çıktım iyi bak kendineee
yok artık kaç defa çıkmış mesaj![]()
amiiiin canım sağol güzel dileklerin için ne güzel hiç bi sorunun yok demekki vakti saati geldiğinde ikinci bebeğinde gelecektir.eğer bide korunma süreci yaşadıysan korunmadan sonrada vücut belli bi dönem kendini gebelik için hazırlıyo.umutsuz olma hiç ummadığın anda gelir bebeğin burada neler okuyoruz doktorların hiç olmaz dedikleri bile sürpriz bi şekilde hamile kalıyo Allah herşeye kadir bizimde yüzümüze gülecektir eminim.
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+
cadıııııııııııııııııı niye cevap vermiyon bacummmmmmmmmmm...huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....![]()
eve gittiğimde daha uyuyordu miskin buse hanım...ben gidince uyandı..kokumu aldı herhalde..azcık emzirdim sonra dayadım yumurtalı karışımı...biraz yedi sevdi çok şükür..önceden öööööö diyip yemiyordu...inşallah hep yer ya...seninde iyi olmana sevindim bitanem..
Allah razı olsun bitanem..böyle düşünmeniz beni çok duygulandırıyor..inşallah Rabbim hepine evlatlar nasip edecek..hep dualarımdasınız..sizleri çok seviyorum..evet saracım annelik çok zor heleki çalışan anne olunca çok zor..insan evde olsa herşeyi saati saatine ayarlıyor ama çalışınca aklın onda oluyor..yedimi içtimi uyudumu uyandımı vs..şimdi emzirerek uyutup geldim...
saol bitanem...bende sizleri çok özlemiştim cadıcım...öpüyorum senide bitanem benim...
anladım canım..eğer istersen kardelencim de demişti sanırım..şifreni ver biz girip takalım..istersen sonra şifreni değiştir..sen bilirsin tabi...nacizane bir fikir sana yardımcı olmak adını...
afiyet olsun saracım....valla öğleyin dairede bir arkadaşın yemeği vardı..her hafta biri ısmarlıyor..haftaya sıra bende...haftayada ben ısmarlıycam...orda biraz moralim bozuldu..şuan hiç keyfim yok...müdürle sohbet ettik..biri buseyi sordu emekliyormu diye..emeklemeye çalışıyor dedim..kadın kaldırıp bana demesinmi geç kalmışsın leylacım...şimdiye emeklemesi lazımdı diye..her bebek aynı zamanda emekleyecek diye bir kuralmı var..sinirimden ağlayacak vaziyetteyim yani...eve gittim annemle konuştum ama sakinleşemedim yani...milletin ağzı torba değilki büzesin..ağzı olan konuşuyor işte...
evet canim kismet olursa banada gelicekler bebek gormeye herseyin hayirlisi insalla o gunleri gorurum .... uzun zamandir pazara gitmediyim icin hep bebek ustlerine baktim ama cinsiyeti bilmedim icin sadece bir kac tulum aldim onlara kismet olursa bu ayin 25 cinsiyetlerini orenirim ona gore alisverisida yapmaya baslarim![]()
ohh masalla canim buse yumurtayida yemis biraz hasret da giderdiniz .....canim benim insanlar her sey soyler duyma morelini bozma her cocuk ayni ayda emeklicek yada yurucek diye bir kural yok bazilari erken bazilari gec emekliyo onun icin kendini uzme deymez ... onemli olan busenin salikli olmasi gerisini ALLAH nezaman izin verirse ozaman emekler yurur ve konusur .. bos insanlar icin uzulme deymez .........
tatlım çok uykum vardı dayanamadım çıktım uyudum
az önce uyandım
hımm hafta sonu dayıma gittik
oğlunun doğum gününü kutladık
maşallah çok tatlı iki oğlu var
pazar gününü de kocacımla geçirdim
ben çok acıkmışım gidip bişeyler yicem![]()
kizlar aksama ne yemek var![]()
canım nasılsınız hepinizi özledim ama bir türlü vakit bulamadım eşimin tadı yok bu aralarr yine bende midemden rahatsızım dr endeskopi yapalım dedi ama karar veremedim bir türlü
bir Allahın kuluda cevap yazsın yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızzzzzzz saraaaaaaaaaaaaa sen nere gittin kayboldun bugün yine.........![]()
selam kızlar nasılsınız inşallah
herkez iyi dün eşimle urfaya gezmeye gittik
orda hepimize dua ettim allah kabull eder
inşallah çok güzel geçti gezi ama yolda gelirkn
soğuk su içtim hasta oldum boğazm çok ağrıyo öksürüyorum
ve grp oldm galiba :2:
ne güzel konuşuyosun öyle:)insanın güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyo bazen.korunma sürecinde eşim korundu hap falan almıyodum yani.kızıma ilk ay hamile kalmıştım ya hep öyle kolay zannediyodum.meğerse zormuş.ALLLAH hayırlısını versin hayırlısıyla olsun.
kaç yaşındasın ,senin ne zamandır olmuyo?
boş ver be leylacım gereksiz insanları ne derlerse desinler he de geç sen cevap verdikçe yada üzüldükçe onlarda kendilerini bi halt sanırlar hepsi busenin bi gülüşü edermi etmez sen bebişini düşün gerisini takma kafanaher çocuk aynı zamanda emeklemez ayrıca kimisi 9 ayda yürürü kimisi 3 yaşında ama hala emekler ne var bunda töbe töbe ya ne cahil insanlar var
cinsiyetlerini öğrenince ona göre alışveriş yapmak daha zevkli olur canım haklısın
oooh iyi yapmışsın canım uyu dinlen ve yemene içmene dikkat et
biber dolması ve cacık
geçmiş olsun canım mideden benimde zorum var gastrit var bilirim ağrısını çok zordur yani endoskopiyi uyutarak çektir duymazsın en azından
canım ya bugün işlerim çoktu öğleden sonrada izin aldım biraz alışveriş yaptım ev için ve kendim için yüz temizleme jeli tonik falan
merhaba edancım Allah kabul etsin dualarını canım çok sağol sanada geçmiş olsun dikkat et kendine doğuma az kalmışken hasta olma
sağol canım senin korunmaman senin için artı bişey canım kendini kasma stres yapma gel burda bize takıl hep beraber inşallah hamile kalırız.![]()
boş ver be leylacım gereksiz insanları ne derlerse desinler he de geç sen cevap verdikçe yada üzüldükçe onlarda kendilerini bi halt sanırlar hepsi busenin bi gülüşü edermi etmez sen bebişini düşün gerisini takma kafanaher çocuk aynı zamanda emeklemez ayrıca kimisi 9 ayda yürürü kimisi 3 yaşında ama hala emekler ne var bunda töbe töbe ya ne cahil insanlar var
cinsiyetlerini öğrenince ona göre alışveriş yapmak daha zevkli olur canım haklısın
biber dolması ve cacık
geçmiş olsun canım mideden benimde zorum var gastrit var bilirim ağrısını çok zordur yani endoskopiyi uyutarak çektir duymazsın en azından
canım ya bugün işlerim çoktu öğleden sonrada izin aldım biraz alışveriş yaptım ev için ve kendim için yüz temizleme jeli tonik falan
merhaba edancım Allah kabul etsin dualarını canım çok sağol sanada geçmiş olsun dikkat et kendine doğuma az kalmışken hasta olma
sağol canım senin korunmaman senin için artı bişey canım kendini kasma stres yapma gel burda bize takıl hep beraber inşallah hamile kalırız.![]()
biber dolması ve cacık
biber dolması ve cacık
biber dolması ve cacık
reflü var dedi ama başka ne var bilemiyorum dediii iştebu yüzden endeskopi yapalım dediii bende anestezi almadan asla olmaz dedimmm bir dr anestezi ile yapıyormuş ona yönlendiririm dedi devlet has işteeee