- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
ay kıyamam canım benim gel sanada sarılayım hemencecik...Kız ben küsmüşüm ona kaç gündür adam da sessiz sedasız işe gidip geliyo,hiç konuyu açmıyo bile hiç bişey yokmuş gibi davranıp normal halimize devam edelim istiyor,daha çok sinirleniyorumBi de o bana sitem eder genelde onunla ilgilenmiyor muşum surat yapıyor muşum diye
Sarılın sarılın siz iki bacı![]()

nikin yoktu tızım ortalıkta..heheheheheh...heeey mende burdayam bikerem mesac yazıyodum tamam mı

buydayım tatlım..ışığın yanıyor ama sen yoksun...kız leyloş gittinmi![]()

yaptırma ya boşver...ALLAH aşkına benim doğum tarihimi yanlış girmişler haftasonu evde strese girdim..doktor tel açtı.pazartesi gel diye...tanıdık bir arkadaş vardı hastanede...sonuçları ona aldırdık..bir baktım doğum tarihim yanlış girilmiş..pazartesi gidip doktora hemen şarladım niye böyle oluyor..iki gündür evde kabir azabı yaşıyorum ben yavrumu karnımda strese sokuyorsunuz diye bağırdım...hiç strese girme betülüm...kalbini ferah tutacan bunu bilir bunu söylerim...selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.bende halsizlik var.yatıp yatıp duruyorum.
bide bişey danıışıcam ben ikili tesst yaptırmadım.allah korusun bişey çıkarsada kıyamamki ona.zaten o testlerde kesin sonuç vermiyo.
ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.doğrumu yaptım yaptırmamakla?

saol canım..iyiyim şükürler olsun...sen nasılsın?diyetin başarılı olur inş saracımmm.bende çok şişmanım boyum kısa 75kg yum
saol cnm biraz sağlık problemlerim varrr.onlarla uğraşıyrm.sen nasılsın
leylacımmm nasılsınnn
zeloştan haber varmııı:26:

PRENSES senin yazını seçmiştim ama çıkmamış..bende böyle yazayım bari...canım hiç kendini üzme...başlarda insan gerçekten çok zorlanıyor..sen birde yalnız bakıyorsun benim annem yanımda olduğu halde çok zor olmuştu...gaz sancısı bizi mahvetmişti..iki günün biri acillerdeydik...o günleri düşündükçe ağlayasım geliyor ya...insan gerçekten çok zor imtihanlardan geçiyor...bir gece hiç susmadı buse kucağımda yatak odasına gittim eşim kucağına aldı halbuki onun kucağında mutlaka susardı sanki annesi gibi..koridora çıktım bir ağladım o geceyi hiç unutmam bir yandan bebeğin çantasını hazırladım bir yandan ağladım kafamı duvarlara vurasım geldi...öyle zorki anlatamam...Rabbim herkese yardım etsin çok zor...

Son düzenleme: