- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
ay ne güzel olurdu..keşke yakın olsaydık ya...kek neki neler yapardım neler canım benim...yiyeceğin kek olsun senin bitanem benim...senin gibi komşuya aslında öyle ihtiyacım varki hatresim...E artıkım ben anlamam keki yapar bize gelirsin,kapıyı çalarsın tık tık,bi açarım anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm Leyloş gelmiş kız du bi sarılam sanaaaaaaaaa![]()

Ayyyyyy ayyyyyyyyy havanı yesinler, kız boş ver bir hafta mir hafta keyfini çıkar müdürlüğün
Kız bu Sara nereye citttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şimci:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

tamam canım..sara bize özel cevap yazmış...Heeeeeeeeee anladım insan bi eyi akşamlar der ama demi? Neyse yarın hesap sorarık SaradanCanım ben de seni çok öpüyorum. Allah hayırlı şifalar versin canım benim sana da hayırlı akşamlar,öperim teyzesi sen de Buse' mi öp tamam mı?
Ben de çıkıcam eşim gelmek üzere, Allah' a emanet ol...![]()

maşallah canım...merak etme ilk aşı bizde ateş yapmamıştı..umarım iyidir oğluşun canım...kızlar biz aşımızı yapıp geldik
inş ateş falan yapmıyordur
ben geldim siz gitmişsiniz

oyyyy kıyamam ben yavruma ya...ateş mi yaptı acaba...Allah yardımcın olsun prensesim..kızlar oğlum çok ağlıyor
mesai öğleyin 13:00 de başlarsa 17:30 bitmesi biraz farklı geldi bana ya...niye öyle kafamıza kafamıza vurdun hatresle bakayım.şincik hatres ve leyla hanımlar bu mesaj ikinize
leyloş benim mesim erken bitmiyo her memur gibi 17:30 da bitiyo öğlen mesailerimiz seninle uyuşmuyo sadece tamam mı![]()
hatres cim sende bi eyi akşamlar desin demişsin ben kolay kolay habersiz çıkmam ama bazen elimde olmayan sebepler olabiliyo tamam mı![]()

canım inşallah sende tez vakitte anne olursun ayşegülcüm...bende iyiyim şükürler olsun canım busede yürümeye çalışıyor..akşam babasıyla ellerinden tutup evin içinde yürüttük öyle mutlu oluyor ki anlatamam..Rabbim bu mutluluğu inş..hepinize yaşatsın bitanem..yürekten diliyorum...buralardayım canım işler yoğun, havalar sıcak, hala bekliyor olmanın verdiği psikolojik çöküntü.. iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın busecik nasıl epeyde büyümüştür prensesimiz maaşallah![]()