Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlaaaaaaaaaar
herkese serin ve ılık ılık esen rüzgarlı bi gün diliyorum
gunaydin canim bu gun nasil oldun daha iyisin umarim![]()
bugün daha iyiyim canım sen nasılsın bebişler nasıl
iyiz bizde sicaklar biraz zorluyo arlik iyce cokmus ustuma bunun gibi bir suru birseysenin iyi olmana sevindim dis arisi cok zor
![]()
kiimseee yokmuuuuuu
SARACIm Çook geçmiş olsun canım benimde doğumda iki dişime vurdu
biri dolgu yapılması gerekiyo diğeride kanal tedavisi yada çektirmem
gerekiyo seçim benim ama ben hepsindende korkuyorum arada bi çook
sıszlıyo yemek dahi yiyemiyorum sonra gidip çektirp bikerede kurtulayım
diyorum ama malesef yağmur hanımla hiç bi yere gidilmiyo çook huysuz
bi kız eşimle gittik baktımaya gelinceye kadar burnumuzdan getirdi oyüzden
daha sonra gitmedim gittiğimde iltihap tutmuş demişti ilaç verdi kullanda
gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:
sağol canım menim sanada geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor hiç korkma git çektir dolgu yaptır ne gerekiyosa yap bi an önce bekledikçe senin için kötü olur
benim 20 lik gömülü diş çekimiydi çok zordu ama korktuğum gibi olmadı neyski sonrasında ağrısı oldu tabi ama o kadar olacak
sağol cnm haklısın ama biraz ufaklık iyi olsunda öyle gidim diyorum yoksa susmuyo
kimsedede durmuyo o yüzden biraz daha büyüsün gideceminşallah
allah bi daha diş ağrısı çekmeyiz yaaa
Ben varımmmmmmmmmmmm...buse hanım anca bıraktı..işe bile geç kaldım..memeyi ağzına alınca bırakmak istemiyor çocuk ya...nasıl bu kızı memeden kesecem ben bilmiyorum..şimdiden kara kara düşünüyorum..geçmiş olsun edanım..aynı diş ağrısını bende yaşadım doğumdan sonra..çektirdim gitti...kurtuldum çok şükür..20 lik ağrısı çok zor oluyor ya...benim kızda senin ki gibi huysun anacım..nere gitsek durmuyor ya..o yüzden bir topluma giremiyoruz valla..dışarı çıkınca iki insan görse yabani gibi başlıyor ağlamaya...geçen babam markete götürmüş..ordada insanları görünce başlamış ağlamaya...kiimseee yokmuuuuuu
SARACIm Çook geçmiş olsun canım benimde doğumda iki dişime vurdu
biri dolgu yapılması gerekiyo diğeride kanal tedavisi yada çektirmem
gerekiyo seçim benim ama ben hepsindende korkuyorum arada bi çook
sıszlıyo yemek dahi yiyemiyorum sonra gidip çektirp bikerede kurtulayım
diyorum ama malesef yağmur hanımla hiç bi yere gidilmiyo çook huysuz
bi kız eşimle gittik baktımaya gelinceye kadar burnumuzdan getirdi oyüzden
daha sonra gitmedim gittiğimde iltihap tutmuş demişti ilaç verdi kullanda
gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:
selam saracım...nasılsın tatlım...anca geldim işe...amin canım ama çok süren bi iş değil bi saatliğine birine bıraksan dişini yaparsın hemde diş ağrısından kurtulmuş olursun
ama tabi en iyisini sen bilirsin
Ben varımmmmmmmmmmmm...buse hanım anca bıraktı..işe bile geç kaldım..memeyi ağzına alınca bırakmak istemiyor çocuk ya...nasıl bu kızı memeden kesecem ben bilmiyorum..şimdiden kara kara düşünüyorum..geçmiş olsun edanım..aynı diş ağrısını bende yaşadım doğumdan sonra..çektirdim gitti...kurtuldum çok şükür..20 lik ağrısı çok zor oluyor ya...benim kızda senin ki gibi huysun anacım..nere gitsek durmuyor ya..o yüzden bir topluma giremiyoruz valla..dışarı çıkınca iki insan görse yabani gibi başlıyor ağlamaya...geçen babam markete götürmüş..ordada insanları görünce başlamış ağlamaya...yapacak bişey yok..büyüdükçe değişir huyları...
selam saracım...nasılsın tatlım...anca geldim işe...![]()
Allahım sıcaktan ölecem ya...eridim burda sıvı hale geçmiş..valla fanilam su gibi oldu...ölüyorum sıcaktan![]()
hb bitanem...ben böyle bir sıcak görmedim ya...bilmiyorum ki canım...sıcak bişey falan yedin mi?geçer inşallah...geçmezse doktorunu bir ara teli varsa canım...hoşgeldin leyloşum bugün çok sıcak yaaaa
şimdi dişimin ameliyat yerleri ağırmaya başladı sıcaktanmıdır acep ama bugün beşinci gün doktor bana ilk üç gün sıcaktan uzak dur demişti:26::26::26::26::26::26:
aynen valla....aynen yaaa vantilatör çalışıyo ama banamısın demiyo
hb bitanem...ben böyle bir sıcak görmedim ya...bilmiyorum ki canım...sıcak bişey falan yedin mi?geçer inşallah...geçmezse doktorunu bir ara teli varsa canım...
aynen valla....![]()