Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar amacım kimseyle kavga etmek yada laf sokmak değil ama bazı şeyleri görmezden gelmek istemiyorum

kardelen başka topiklere hep yazıyosun ama bizi ihmal ediyosun girincede sadece bi iki cümle yazıyosun biz her daim burda olmasakta yazılanları er geç okuyoruz ve arkadaşlarımızdan haber almak istiyoruz

maonyaaa sende zaten çok az geliyosun geldiğindede sadece kendinle ilgili bişeyler yazıp hiç kimseyle ilgilenmiyosun çıkıyosun kimin ne derdi var hastamıymış üzgünmüymüş sıkıntılımıymış hiç seni alakadar etmiyor arkadaşlığın gereği bu mudur hal böyle olunca insan üzülüyor dimi

prenses bens eni çok seviyorum ama sen doğumdan sonra girip sadece kendin ve bebeğinle ilgili şeyler yazıyosun ve istediklerine alıntı yapıp cevap da yazıyosun ama ben sana o kadar güzel dileklerde bulunduğum halde hiç birine cevap dahi yazmadığın gibi beğenme zahmetindede bulunmamışsın bu beni çok üzdü

iyiz bizde sicaklar biraz zorluyo arlik iyce cokmus ustuma bunun gibi bir suru birsey :16::16: senin iyi olmana sevindim dis arisi cok zor :16::16::16:

doğuma az kaldı e bu sıcaklarda zor oluyodur Allah yardım etsin arkadaşıma

cadıcım ben çıkıyorum sonra görüşürüz

:20::19::19::19::19::19: kiimseee yokmuuuuuu :52::52::52::52::52:
SARACIm Çook geçmiş olsun canım benimde doğumda iki dişime vurdu
biri dolgu yapılması gerekiyo diğeride kanal tedavisi yada çektirmem
gerekiyo seçim benim ama ben hepsindende korkuyorum arada bi çook
sıszlıyo yemek dahi yiyemiyorum sonra gidip çektirp bikerede kurtulayım
diyorum ama malesef yağmur hanımla hiç bi yere gidilmiyo çook huysuz
bi kız eşimle gittik baktımaya gelinceye kadar burnumuzdan getirdi oyüzden
daha sonra gitmedim gittiğimde iltihap tutmuş demişti ilaç verdi kullanda
gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:

gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:

sağol canım menim sanada geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor hiç korkma git çektir dolgu yaptır ne gerekiyosa yap bi an önce bekledikçe senin için kötü olur
benim 20 lik gömülü diş çekimiydi çok zordu ama korktuğum gibi olmadı neyski sonrasında ağrısı oldu tabi ama o kadar olacak

sağol canım menim sanada geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor hiç korkma git çektir dolgu yaptır ne gerekiyosa yap bi an önce bekledikçe senin için kötü olur
benim 20 lik gömülü diş çekimiydi çok zordu ama korktuğum gibi olmadı neyski sonrasında ağrısı oldu tabi ama o kadar olacak

sağol cnm haklısın ama biraz ufaklık iyi olsunda öyle gidim diyorum yoksa susmuyo
kimsedede durmuyo o yüzden biraz daha büyüsün gideceminşallah
allah bi daha diş ağrısı çekmeyiz yaaa

sağol cnm haklısın ama biraz ufaklık iyi olsunda öyle gidim diyorum yoksa susmuyo
kimsedede durmuyo o yüzden biraz daha büyüsün gideceminşallah
allah bi daha diş ağrısı çekmeyiz yaaa

amin canım ama çok süren bi iş değil bi saatliğine birine bıraksan dişini yaparsın hemde diş ağrısından kurtulmuş olursun

ama tabi en iyisini sen bilirsin

Ben varımmmmmmmmmmmm...buse hanım anca bıraktı..işe bile geç kaldım..memeyi ağzına alınca bırakmak istemiyor çocuk ya...nasıl bu kızı memeden kesecem ben bilmiyorum..şimdiden kara kara düşünüyorum..geçmiş olsun edanım..aynı diş ağrısını bende yaşadım doğumdan sonra..çektirdim gitti...kurtuldum çok şükür..20 lik ağrısı çok zor oluyor ya...benim kızda senin ki gibi huysun anacım..nere gitsek durmuyor ya..o yüzden bir topluma giremiyoruz valla..dışarı çıkınca iki insan görse yabani gibi başlıyor ağlamaya...geçen babam markete götürmüş..ordada insanları görünce başlamış ağlamaya...:nazar::9::9::9::9: yapacak bişey yok..büyüdükçe değişir huyları...:nazar::38:
amin canım ama çok süren bi iş değil bi saatliğine birine bıraksan dişini yaparsın hemde diş ağrısından kurtulmuş olursun

ama tabi en iyisini sen bilirsin
selam saracım...nasılsın tatlım...anca geldim işe...:nazar::38::38:

Allahım sıcaktan ölecem ya...eridim burda sıvı hale geçmiş..valla fanilam su gibi oldu...ölüyorum sıcaktan :nazar::31::31::31:

Ben varımmmmmmmmmmmm...buse hanım anca bıraktı..işe bile geç kaldım..memeyi ağzına alınca bırakmak istemiyor çocuk ya...nasıl bu kızı memeden kesecem ben bilmiyorum..şimdiden kara kara düşünüyorum..geçmiş olsun edanım..aynı diş ağrısını bende yaşadım doğumdan sonra..çektirdim gitti...kurtuldum çok şükür..20 lik ağrısı çok zor oluyor ya...benim kızda senin ki gibi huysun anacım..nere gitsek durmuyor ya..o yüzden bir topluma giremiyoruz valla..dışarı çıkınca iki insan görse yabani gibi başlıyor ağlamaya...geçen babam markete götürmüş..ordada insanları görünce başlamış ağlamaya...:nazar::9::9::9::9: yapacak bişey yok..büyüdükçe değişir huyları...:nazar::38:

selam saracım...nasılsın tatlım...anca geldim işe...:nazar::38::38:

hoşgeldin leyloşum bugün çok sıcak yaaaa

şimdi dişimin ameliyat yerleri ağırmaya başladı sıcaktanmıdır acep ama bugün beşinci gün doktor bana ilk üç gün sıcaktan uzak dur demişti:26::26::26::26::26::26:

hoşgeldin leyloşum bugün çok sıcak yaaaa

şimdi dişimin ameliyat yerleri ağırmaya başladı sıcaktanmıdır acep ama bugün beşinci gün doktor bana ilk üç gün sıcaktan uzak dur demişti:26::26::26::26::26::26:
hb bitanem...ben böyle bir sıcak görmedim ya...bilmiyorum ki canım...sıcak bişey falan yedin mi?geçer inşallah...geçmezse doktorunu bir ara teli varsa canım...:nazar::38:
aynen yaaa vantilatör çalışıyo ama banamısın demiyo
aynen valla....:nazar::38::38:

hb bitanem...ben böyle bir sıcak görmedim ya...bilmiyorum ki canım...sıcak bişey falan yedin mi?geçer inşallah...geçmezse doktorunu bir ara teli varsa canım...:nazar::38:

aynen valla....:nazar::38::38:

geçmez yada artarsa ararım canım inşallah geçer :18::18::18::18::18::18::18:

Back
X