herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin bilmiyorum araya sürkli soğukluk giriyo
ben çook uykusuz kalıyorum kendisi sahura kadar nette dün çook kötü bi anı yaşadım kızım hiç susmadan
4 saat boyunca ağladıı ve eşim bunu göre göre beni yolda bırakıp abisine yemeğe gitti bizi yemeğe çağırmıştlar
giderken evden çıkana kadar yağmur ağlıyordu ve eve yakın bi yerde bana sen eve git yağmur durmuyo dedi ve
bizi öyle bırakıp gitti eve gelinceye kadar yağmur bi yerden ben bir yerden iki gözüm iki çeşme hıçkıra kıçkıra ağlıyordum

elimden gelen birşey yoktu sonra görümcm aradı yağmur nasıl oldu diye bende onu acile götürecem dedim götürme
dedi biz geliyoruz diye sonra eşimle yağmuru hastaneye götürdük dün filim falan idrar istendi bugün yine gittik
doktora sonuçları gösterdik doktor kızın yaşına göre onda olan taş büyük götürün norolajiye diye bi baktırın tedavi etsinler
diye artk yarın yine götürecez hepinizden dua bekliyorum yağmurum için

doğduğundan beidir birşey anlamadık kendimizden çook hasta yağmur

üzülmemek elimde değil ben zaten bunalımdayım eşimde üstüme üstüme geliyo
sizce beni yarı yolda bırakması doğrumu kızlar

artk katlanmaya çook zorluk çekiyorum dayanamıyorum artk eşim çook soğuk
konuşmaya çalıştığımda tek kelimesi üstüme gelme bunalımdayım diyo ve sürekli okey başında bazen kızlarla bile yazışıyo çook ama çook zoruma gidiyo
sahura kadar nette sonrada canı istediği yerde uyuyo aynı evde iki yabancı gibiyiz nasıl eski haline gelir bilmiyorum böyle yaptıkça ben kendimi
ççoook üzüyorum yaaaa bana dua edinn kızlarr görümcelerim bizde diye pek giremiyorum yoksa gündüz
sizlere uzun uzun yazardım kızlarr sizleri çook seviyorum