- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
heeeee keşke komşu olaydık ne güzel olurdu benim burda hiç kafa dengim yok iyiki çalışıyorum yoksa evde sıkıntıdan patlardım biliyomusun
beraber yemekler yapar yerdik sahura kadar sohbetler ederdik buseyide alıp yürüyüşe çıkardık buranın doğpası çok güzel sabah kuş sesleriyle uyanıyorum küçük bi dere var su sesi kuş sesi istemediğin kadar yeşillik cennet gibi resmen sadece insanlarına daha alışamadım o yüzden hiç arkadaşım yok daha komşular var ama merhaba merhaba hep senin sıcak olman yetmiyo leyloşum![]()
Saracım Karadeniz doğasıyla kuş sesleriyle insanı büyülüyor ama insanı bizim doğu insanın yarısı kadar sıcak değil.Ben orada yaşadığım sürece inanır mısın yaz tatillerimi eğer memlekete gitmemişsem ya da annemler gelmemişse hep ağlayarak geçirirdim, o zamanlar çalışıyor olmasaydım kafayı üşütürdüm heralde, komşuluk zaten yoktu, onlar ancak tarlasını bahçesini belleme derdinde...Toplumsal değerler çok da önemli değil onlara göre,öyle olanları da bir elin parmaklarının sayısını geçmez bence...