Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kurcalama bozarsın bakbusenin ateş ölçeri geldi..şunu bir kurcalayayım bakayım...
![]()
her gebelik aynı olmuyor malesef meloşum ya...geçer bunlarda üzülme...dayan canım...gerçi yolun uzun daha ama...sağlıklı doğumlar canım...
kız benide güldürdün he...
bu seferde kızın olur inşallah...tam kararlaşır...bir erkek bir kız...
![]()
amin canım..güle güle hatresim..özletme kendini...özelden yazamadım mesaj kutusunda sorun var sanırım...gönder diyorum gitmiyor ya mesaj çıldırdım...öpüyorum seni ve ranayı...Canlar ben çıkıyorum yemek yapıcam daha, kol böreği yapmıştım ama börekle tek olmaz bu iş. Hayırlı iftarlar....Allahım şu mübarek günlerin hürmetine bizleri endişe ettiklerimizden emin kılsın inşallah...
evet canım..her eve şart..Çok kurcalama bozarsın bakAslında güzel bir şey ya,çünkü ben rananın ateşini ölçemiyorum böyle durumlar için ideal.
meloşşşşşşşşş bebeğin cinsiyeti belli olunca yaz merak ederim olurmu canım benim..tatlı arkadaşım...hayırlısı olsun kuzum ama erkewk olursa daha iyi oynarlar bende rahat ederim diom ya bakalım ne olucak süpriz yumurtammm![]()
![]()
çok öptüm minnouşumla seniiiiiiiiiiiiii
![]()
Allah dahada iyi etsin edanım...yağmuruda öpüyorum canım benim...şükür eskisinden iyidir canım birazda olsa aramız düzeldi cnm
sizinde iyi olmanıza sevindim bugün oruç tuttum arada bi tutayım dedim cnm
yağmur yine ağlıyo snırım altını kirletti temizliyip geliyorum canımm![]()
ah ahmetçih ah..iki laf ettirmedin annenle kerata seni...selam selam selam birileriyle karşılaşmak ne güzel ama ahmet uyandı
sen pişir bende buseyide alıp senin güvecini yemeye gelelim..buse masayı karıştırır teyzesi...süper olur valla patlıcanlı bende severim saracım..kız keşke yakın komşu olsaydık ...Allahım senin gibi hamarat komşun olmasını çok isterdim saram ya...
üşütmüş olabilirsin canım..ayaklarına patik giy...idrar yolunu üşütmüşsündür büyük ihtimal..geçmiş olsun kuzum..
saol ececim...şükür yavrum daha iyi teyzesi..ilaçlarını kullanıyoruz..oğluşunun göbüşü düşmemiş..ama yakında düşer merak etme...çabuk düşüyor zaten...bugün yarın düşer merak etme..sizinki biraz inatçı çıkmış...oğlunu bırakmak istemiyor sanırım...benim yerime öp kokla annesi...oy yerim ben o cennet kokuluyu...
hatrescim inşallah aşılmayacak şeyler değildir tatlım..beni meraklandırdın şimdi...umarım kötü bişey yoktur bitanem...Rabbim tez vakitte sorun neyse atlatmanızı nasip etsin gülüm..öptüm seni ve ranamızı...![]()
evet canım gerçekten öyle oluyor..Rabbim yavrularımızı korusun sağlık sıhhat versin onlarada bizlerede...inşallah tez vakitte oğluşunun göbüşü düşer...her çocuğun farklı oluyor demekki...bende seni ve yavrunu öpüyorum ececim...sevindim canım busenin iyi olmasına çocuk hasta olunca insan ne yapacagını şaşırıyor kendim yeni anne oldum ama kardeşimden bilirim insanın eli ayagına doanıyor rabbim onları korusun evet teyzesibiz birazinatçı çıktık bekliyoruz bakalım sabırla inşallah kısa zamanda düşerde yavrum rahatlar öperim teyzesi
geçmiş olsun betülcüm ya..ne oldu birden bire böyle ..nazar mı değdi sana canım ya...gelişmeleri bildir bize..habersiz koyma..merak ederiz canım seni...herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım.
evet canım gerçekten öyle oluyor..Rabbim yavrularımızı korusun sağlık sıhhat versin onlarada bizlerede...inşallah tez vakitte oğluşunun göbüşü düşer...her çocuğun farklı oluyor demekki...bende seni ve yavrunu öpüyorum ececim...
geçmiş olsun betülcüm ya..ne oldu birden bire böyle ..nazar mı değdi sana canım ya...gelişmeleri bildir bize..habersiz koyma..merak ederiz canım seni...![]()
tekrar geçmiş olsun canım...kendine dikkat et...bende anlamadım noldu birden bire çok iyi gidiyodu.
druma hala ulaşamadım arıyorum .bakalım ne dicek .fırsat buldukça yazarım canım sağolasın.
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım.
ÖBÜR TOPİCE YAZDIM..SARAAAAAAAAAAAA MARŞ MARŞŞŞŞŞŞ TOPİCE DİYE...BİR BAKTIM SEN UÇMUŞSUN BİLE...