Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tez vakitte şifasını versin yetercim...çabucak iyileşir inşallah...leylammmmmmmmmm sağol bebeğimmmm
saram böbreklerinde taş vardı çok sayıda düşüremedi nun için ameliyat oldu aldılarr taşları
leylammmmmmmmmm sağol bebeğimmmm
saram böbreklerinde taş vardı çok sayıda düşüremedi nun için ameliyat oldu aldılarr taşları
geçmiş olsun canım...
etli ekmeği bilirsin sanırım canım..et yerine mantar koyuyorsun içine..güzel oluyor..et gibi aynı...![]()
Hamilelik Formülü
kızlar bu yazıyı okudunuzmu çok etkilendim yaw:26:
saracim oyudasin yine.telle oynanmiyor ya.oynansa bende biraz oynardim.
buse nasıl leyloşum
tabiki tatlım ya..ben gırgır yapıyorum..ne kadar oynasanda bazen aynı puanı aşmıyor değişik bir oyun bu...kafana göre takıl canım...hem meyva yiyip hem oynuyorum ama artık yarışmıyorum keyfine yaniii![]()
buse iyi cok sukur teyzesi.uyuyordu bende telle topice bakam dedim.sen nasilsin saracim.?
günaydın topic ahalisiiiii...![]()
saracımmmmmmmmmm nerdesin tatlişim...?:26::26::26:
tabiki tatlım ya..ben gırgır yapıyorum..ne kadar oynasanda bazen aynı puanı aşmıyor değişik bir oyun bu...kafana göre takıl canım...![]()
oh maşallah iyi olsundaçocuklar hasta olunca ben çok üzülüyorum çünkü dertlerini anlatamıyolar gariplerim ağlıyolar ya sadece hiç dayanamıyorum
günaydın leyla sultan
işlerim vardı canım onları hallettim hemen buraya ışınlandım
tabiki canım maksat muhabbet olsun keyif olsun![]()
BUGÜN YOĞUNLUKTAN BOĞULACAM VALLA...YORGUN ÖLECEM BU GİDİŞLE...
![]()
ah canım buseye hiç enerjim kalmadı..öğleyin yemeği bile zor yedim valla...Allah kolaylık versin canım kendini çok yormadan yavaş yavaş yap işlerini hoş işler yapmakla bitmez ya neyse yinede çok yorma kendini enerjini buseye sakla![]()