Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracim oyudasin yine.telle oynanmiyor ya.oynansa bende biraz oynardim.

buse iyi cok sukur teyzesi.uyuyordu bende telle topice bakam dedim.sen nasilsin saracim.?

oh maşallah iyi olsunda :nazar: çocuklar hasta olunca ben çok üzülüyorum çünkü dertlerini anlatamıyolar gariplerim ağlıyolar ya sadece hiç dayanamıyorum

günaydın topic ahalisiiiii...:nazar::nazar::38:

günaydın leyla sultan :38:

saracımmmmmmmmmm nerdesin tatlişim...?:nazar::26::26::26:

işlerim vardı canım onları hallettim hemen buraya ışınlandım:9::9::9::9::9:

tabiki tatlım ya..ben gırgır yapıyorum..ne kadar oynasanda bazen aynı puanı aşmıyor değişik bir oyun bu...kafana göre takıl canım...:nazar::38::38::38:

tabiki canım maksat muhabbet olsun keyif olsun:34::34::34::34::34::34:

oh maşallah iyi olsunda :nazar: çocuklar hasta olunca ben çok üzülüyorum çünkü dertlerini anlatamıyolar gariplerim ağlıyolar ya sadece hiç dayanamıyorum

günaydın leyla sultan :38:

işlerim vardı canım onları hallettim hemen buraya ışınlandım:9::9::9::9::9:

tabiki canım maksat muhabbet olsun keyif olsun:34::34::34::34::34::34:
:nazar::38::38::38::38::38::38::38: BUGÜN YOĞUNLUKTAN BOĞULACAM VALLA...YORGUN ÖLECEM BU GİDİŞLE...:31::31::31:

Allah kolaylık versin canım kendini çok yormadan yavaş yavaş yap işlerini hoş işler yapmakla bitmez ya neyse yinede çok yorma kendini enerjini buseye sakla :34::34::34::34::34::34:
ah canım buseye hiç enerjim kalmadı..öğleyin yemeği bile zor yedim valla...:nazar::38::38:

kızlar kardeşimle has biliyorsunuzzzz neti bir açtım 25 şehitimiz varmış şok oldum RABBİM AİLELERİNE SABIR VERSİNNNN

Back
X