Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ececim maşallah oğluşuna tıpkı sana benziyo![]()
benim içinde öp kokla oğluşunu bu arada ismi neydi canım merak ettim
ah canım ben de kilo versem aksine alıyorum az yediğim halde
buse nasıl ya biraz iyi mi?sen de öp kuzunu yerime
ben kız çocuklarını çok severim
tam da sevilecek yaşta şimdi ne tatlı olmuştur busemiz
iyi olmanıza sevindim
evet hem bebek hem her işe koşturmak biraz yoruyor
bebelerimizin canı sağolsun:))))))))))))))))
maşallah kuzuna çok tatlı Allah bağışlasın
hayırlı olsun canım tosunun erkek oluyor artık allah müvetinide görmeyi nasip eder inşallahkızlar yarın 12,5 ta oğlumu sünnet ettircez
çok stresliyim
bize dua edin olur mu?
kızlar dün gece kaynanamlardan gelirken ayağımı burktum düştüm ayağım çok ağrıyo![]()
maşallah canım oğluşuna...öperim tabi teyzesi..çok saol ececim..Rabbim yavrularımıza sağlıklı hayırlı ömürler versin..hepimizinkine inşallah...tşkr ederim teyzesi öperim kuzumu sende buseyi benim için öpkoklaya koklaya bu arada avatarımdaki resim benim tosunumun resmi teyzesi
aynen canım ya..benim işlerde yoğun bu ara...bu aralar bende yoğunum canım işler yoğunlaşmaya başladı ama aklım sizlerde![]()
buse iyi teyzesi..alttaki dişini gördük çok şükür...ama çok zorladı kızımı...evet tatlı oldu maşallah teyzesi...öperim tabi teyzesi...bende mushabı öpüyorum annesi...ah canım ben de kilo versem aksine alıyorum az yediğim halde
buse nasıl ya biraz iyi mi?sen de öp kuzunu yerime
ben kız çocuklarını çok severim
tam da sevilecek yaşta şimdi ne tatlı olmuştur busemiz
iyi olmanıza sevindim
evet hem bebek hem her işe koşturmak biraz yoruyor
bebelerimizin canı sağolsun:))))))))))))))))
maşallah kuzuna çok tatlı Allah bağışlasın
hayırlı uğurlu olsun canım...ne mutlu sana...erken yaptırman iyi olmuş tatlım...farkına bile varmadan iyileşir..kızlar yarın 12,5 ta oğlumu sünnet ettircez
çok stresliyim
bize dua edin olur mu?
geçmiş olsun saracım...umarım iyisindir tatlım...kızlar dün gece kaynanamlardan gelirken ayağımı burktum düştüm ayağım çok ağrıyo![]()
hayırlı olsun canım tosunun erkek oluyor artık allah müvetinide görmeyi nasip eder inşallah
geçmiş olsun saracım dikkatli ol canım saracım ogluşumu ilk defa sen bana benzettin çogunlukla babasına benzetiyorlar sadece gözlerini benden almış oglum eşime çok bakmışım herhalde :))) bizde öyle derler çocuk babaya benzeyince oglumun ismi ismet furkan teyzesi
maşallah canım oğluşuna...öperim tabi teyzesi..çok saol ececim..Rabbim yavrularımıza sağlıklı hayırlı ömürler versin..hepimizinkine inşallah...
aynen canım ya..benim işlerde yoğun bu ara...ikizimizede kolay gelsin saram...
buse iyi teyzesi..alttaki dişini gördük çok şükür...ama çok zorladı kızımı...evet tatlı oldu maşallah teyzesi...öperim tabi teyzesi...bende mushabı öpüyorum annesi...
hayırlı uğurlu olsun canım...ne mutlu sana...erken yaptırman iyi olmuş tatlım...farkına bile varmadan iyileşir..dualarım sizinle...
geçmiş olsun saracım...umarım iyisindir tatlım...![]()
SAĞOL SARAMhayırlı uğurlu olsun prensesim demek musab paşamız erkek oluyo heeeeyumurtanın sarısı gitti musabın yarısı
![]()
geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsınkızlar dün gece kaynanamlardan gelirken ayağımı burktum düştüm ayağım çok ağrıyo![]()
sağol canım aminhayırlı olsun canım tosunun erkek oluyor artık allah müvetinide görmeyi nasip eder inşallah
geçmiş olsun saracım dikkatli ol canım saracım ogluşumu ilk defa sen bana benzettin çogunlukla babasına benzetiyorlar sadece gözlerini benden almış oglum eşime çok bakmışım herhalde :))) bizde öyle derler çocuk babaya benzeyince oglumun ismi ismet furkan teyzesi
maşallah canım oğluşuna...öperim tabi teyzesi..çok saol ececim..Rabbim yavrularımıza sağlıklı hayırlı ömürler versin..hepimizinkine inşallah...
aynen canım ya..benim işlerde yoğun bu ara...ikizimizede kolay gelsin saram...
buse iyi teyzesi..alttaki dişini gördük çok şükür...ama çok zorladı kızımı...evet tatlı oldu maşallah teyzesi...öperim tabi teyzesi...bende mushabı öpüyorum annesi...
hayırlı uğurlu olsun canım...ne mutlu sana...erken yaptırman iyi olmuş tatlım...farkına bile varmadan iyileşir..dualarım sizinle...
geçmiş olsun saracım...umarım iyisindir tatlım...![]()
saol canım..darısı mushabımızın başına prensesim...sizede geçmiş olsun..evet insan dayanamıyor ağlayınca..bir kere acilde bende buseyle ağlamıştım dayanamadım onun ağlayışına...Rabbim yavrularımızı korusun...SAĞOL SARAM
gitti yarısı valla
geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın
sağol canım amin
darısı başınıza
oğluşuna da maşallah
ismi de çok güzelmiş
yeni dişiniz hayırlı olsun
erken sünnet iyi olduda oğlumun çıkmasını beklerken ne çekim anlatamam
ağla ağla öldüm valla
bir de getirdiler oğlumu baktım çok kötü ağlıyor
ki 1 saat ağladı
ben ondan çok gözyaşı akıttım
saol canım...moralim idare eder...yılbaşından sonra atılım peşindeyim...bakalım uygulamaya koyabilirmiyiz bilmiyorum...annem yine bugün başım dönecek gibi oluyor dedi...kadın gittikçe kötüye gidiyor...yılbaşından sonra bakıcı alacak gibiyim..bugün bir tanıdık iyi bir bakıcı var eğer düşünürsen dedi..akşam eşimle bir konuşacam bakalım ne diyecek...Allahım hayırlısını versin...öbür yönden hala kırgınım ama aynı ortamda mecbur kırgınlığını belli edemiyorsun işte...bilmem ben görür görmez sana benzettim oğluşunu ismide güzel canım adıyla büyüsün inşallah
bu arada geçmiş olsun dilkelerin içinde sağol canım
sağol leyloşum bu hafta hep kaza atlatıyorum Allah beterinden saklasın diyorum
busenin dişi çıkmış gözünüz aydın canım tatlı yeğenimi öp benim için
sen nasılsın moralin nasıl
saol canım..darısı mushabımızın başına prensesim...sizede geçmiş olsun..evet insan dayanamıyor ağlayınca..bir kere acilde bende buseyle ağlamıştım dayanamadım onun ağlayışına...Rabbim yavrularımızı korusun...
saol canım...moralim idare eder...yılbaşından sonra atılım peşindeyim...bakalım uygulamaya koyabilirmiyiz bilmiyorum...annem yine bugün başım dönecek gibi oluyor dedi...kadın gittikçe kötüye gidiyor...yılbaşından sonra bakıcı alacak gibiyim..bugün bir tanıdık iyi bir bakıcı var eğer düşünürsen dedi..akşam eşimle bir konuşacam bakalım ne diyecek...Allahım hayırlısını versin...öbür yönden hala kırgınım ama aynı ortamda mecbur kırgınlığını belli edemiyorsun işte...![]()
saol canım..darısı mushabımızın başına prensesim...sizede geçmiş olsun..evet insan dayanamıyor ağlayınca..bir kere acilde bende buseyle ağlamıştım dayanamadım onun ağlayışına...Rabbim yavrularımızı korusun...
saol canım...moralim idare eder...yılbaşından sonra atılım peşindeyim...bakalım uygulamaya koyabilirmiyiz bilmiyorum...annem yine bugün başım dönecek gibi oluyor dedi...kadın gittikçe kötüye gidiyor...yılbaşından sonra bakıcı alacak gibiyim..bugün bir tanıdık iyi bir bakıcı var eğer düşünürsen dedi..akşam eşimle bir konuşacam bakalım ne diyecek...Allahım hayırlısını versin...öbür yönden hala kırgınım ama aynı ortamda mecbur kırgınlığını belli edemiyorsun işte...![]()
SAĞOL SARAM
gitti yarısı valla
geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın
sağol canım amin
darısı başınıza
oğluşuna da maşallah
ismi de çok güzelmiş
yeni dişiniz hayırlı olsun
erken sünnet iyi olduda oğlumun çıkmasını beklerken ne çekim anlatamam
ağla ağla öldüm valla
bir de getirdiler oğlumu baktım çok kötü ağlıyor
ki 1 saat ağladı
ben ondan çok gözyaşı akıttım
anlıyorum seni canım hayırlı olsun bakıcı konusunda
annenede geçmiş olsun tansiyonu falanmı yükseliyo yine acaba
geçmiş olsun canım erkek oldu musab paşamız yerim onu men öp benim için prensesim
hep derler oğulları sünnet olunca annelerin canı çok yanarmış diye demekki doğruymuş![]()
henüz tutmadım canım bakıcıyı..akşam eşimle konuştum...bişey demedi..aklımızın bir köşesinde kalsın öyle dedi..ihtiyaç duyarsak annen hasta falan olursa mecbura kalırsak tutarız dedi...annemde denge kaybı var canım..tansiyonuda var..kendini çok yormaması lazım..akşama kadar çocuğun peşinde yoruluyor sanırım o yüzden oluyor...anlıyorum seni canım hayırlı olsun bakıcı konusunda
annenede geçmiş olsun tansiyonu falanmı yükseliyo yine acaba
geçmiş olsun canım erkek oldu musab paşamız yerim onu men öp benim için prensesim
hep derler oğulları sünnet olunca annelerin canı çok yanarmış diye demekki doğruymuş![]()
henüz tutmadım canım bakıcıyı..akşam eşimle konuştum...bişey demedi..aklımızın bir köşesinde kalsın öyle dedi..ihtiyaç duyarsak annen hasta falan olursa mecbura kalırsak tutarız dedi...annemde denge kaybı var canım..tansiyonuda var..kendini çok yormaması lazım..akşama kadar çocuğun peşinde yoruluyor sanırım o yüzden oluyor...bende bakıcı taraftarı değilim ama mecbura kalırsak mecbur tutarız..inşallah gerek kalmaz ama...
![]()
kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn
Geçmiş olsun canım...girebildiğin zaman gelip haber verirsin...kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn
amin saracım...hayırlısı olsun bakalım..sen nasılsın canım?ayağın iyileştimi?inşallah gerek kalmaz bakıcıya canım ama annenin sağlığı daha önemli tabi olmazsa iyi bir bakıcı ararsınız sizde hayırlısı olsun leylacım
annene Allah şifa versin
tatlım Allah yardımcın olsun senin işlin çok zor biliyorum arada da olsa gel kendinden haber ver oda yeterli canım
Geçmiş olsun canım ya...üşütmüş olabilirler..nazarda olur ama...nazar için yabancı birileri gelince 3 felak bir nas süresini oku canım...gunaydin kizlar nasil siniz ... biz pek iyi deyiliz dun esimin akrabalari geldi bebekleri gormeye ve sanirim nazar etiler onlar giti 15 dakika sonra kizlar basladi isifa etmeye icini disina cikardilar sabah bese kadar hic durmadik bi birsi bi diyeri biraz emip uyuyorlar sonra birdaha cikariyorlar .... nazar icin ben ne yapabilirim bi fikri olan varmi bir suru dua okudum ... insalla bir daha yasamayiz boyle bir sey ...uykusuzluktan bayilicam sonra gorusuruz
![]()
Geçmiş olsun canım ya...üşütmüş olabilirler..nazarda olur ama...nazar için yabancı birileri gelince 3 felak bir nas süresini oku canım...![]()
kızlar yarın 12,5 ta oğlumu sünnet ettircez
çok stresliyim
bize dua edin olur mu?
kızlar dün gece kaynanamlardan gelirken ayağımı burktum düştüm ayağım çok ağrıyo![]()
hayırlı olsun canım tosunun erkek oluyor artık allah müvetinide görmeyi nasip eder inşallah
sara gecmis olsun canim dikat et kendine![]()
gunaydin kizlar nasil siniz ... biz pek iyi deyiliz dun esimin akrabalari geldi bebekleri gormeye ve sanirim nazar etiler onlar giti 15 dakika sonra kizlar basladi isifa etmeye icini disina cikardilar sabah bese kadar hic durmadik bi birsi bi diyeri biraz emip uyuyorlar sonra birdaha cikariyorlar .... nazar icin ben ne yapabilirim bi fikri olan varmi bir suru dua okudum ... insalla bir daha yasamayiz boyle bir sey ...uykusuzluktan bayilicam sonra gorusuruz
![]()
Geçmiş olsun canım...girebildiğin zaman gelip haber verirsin...
amin saracım...hayırlısı olsun bakalım..sen nasılsın canım?ayağın iyileştimi?
CADIIIIIIIIIIIIIIIII nasılsın canım..hg..ikizler yoruyormu?YAPRAK VE YAĞMUR NASIL?![]()