Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm evet benimmmmmmmmmmm geldimmmm evet biraz hafiledi işler bitmedi ama ayaklarım ve bacakalrım ağrıyor bu gün evde dinlenmeyi düşünüyorum becerebilirsem
o zaman evdeysen bizimle bol bol sohbet edersin bi yere gitmek yok ona göre özledim seni men![]()
KIZLARRR BU GÜN BENİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMM :26::26::26:9. YILDAYIZZZBURAYA BİR ŞEYLER YAZACAKTIMMM :44::44::44::44:BU ÜZÜCÜ HABERİ GÖRÜNCE VAZ GEÇTİMMM
RABBİM BÜYÜKKK HER ŞEYİN HAYIRLISI :26::26::26::26::26:
inşşşşş bende özledim sizi aslında koltukların yeri değişecek yeni tv aldımm sehpası biraz geniş onun yerini ayaralamam lazım ama imdi canım istemiyor mügeyi (müge anlı)izliyorummm
boş ver tv yi bize takıl yetercim kıymetlim menim![]()
kolay gelsin saracım..yorma kendini fazla canım...ev işi bitmez sonuçta...söyleyecek söz bulamıyorum canım
iyiyim canım her zamanki telaşe bide kış temizliğine giriştim evde ne var ne yok yıkamaya başladım sabah bile bimakina çamaşır astım geceden yıkamıştım bi makinada çalıştrıdım işe geldim öğlendede onları serecem koşturunca kendimi iyi hissediyorum boş durunca canım sıkılıyo
dinlen canım yaaa.boşver bak ölümlü dünya koştur koştur nereye kadar...canımmm evet benimmmmmmmmmmm geldimmmm evet biraz hafiledi işler bitmedi ama ayaklarım ve bacakalrım ağrıyor bu gün evde dinlenmeyi düşünüyorum becerebilirsem
dün akşamdan ıspanak yemeğim var canım..onu yerim büyük ihtimalle...leyloşum öğlene yemeğim yok aslında bi tabak pilavım varda yanına pratik ne yapabilirim
sen ne yapacaksın:26::26::26::26::26::26::26:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...sevdiklerinle nice mutlu yıllar..Allah herkesi mutlu etsin...KIZLARRR BU GÜN BENİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMM :26::26::26:9. YILDAYIZZZBURAYA BİR ŞEYLER YAZACAKTIMMM :44::44::44::44:BU ÜZÜCÜ HABERİ GÖRÜNCE VAZ GEÇTİMMM
RABBİM BÜYÜKKK HER ŞEYİN HAYIRLISI :26::26::26::26::26:
canım benimmmmya bir şey soracağımmm bu vafaat eden arkadaşın niki tam olarak ne mümkünse link atarmısınız prolfilinden bana
kolay gelsin saracım..yorma kendini fazla canım...ev işi bitmez sonuçta...
dinlen canım yaaa.boşver bak ölümlü dünya koştur koştur nereye kadar...
dün akşamdan ıspanak yemeğim var canım..onu yerim büyük ihtimalle...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...sevdiklerinle nice mutlu yıllar..Allah herkesi mutlu etsin...![]()
kardelen ve hatresten hiç haber yok...kızlar bizi bu kadar merak ettirmeye ne hakkınız var ya..insan girer bi kelam yazar gider...![]()
haklısın canım ama işte hemen toparlanamıyor insan...evet bende nehiri meraktayım yani...leyla çok karamsarsın hemen kendine gel bakiyim dünya ölümlü olduğunu hepimiz biliyoruz ama önemli olan anı değerlendirmek ve güzel yaşamak toparlan bakim leyla hanım hadi marş marş
aynen dün bende yazdım zelal metuka ve nehiri merak ediyorum özellikle nehiri çünkü es son evde yalnızken astım nöbeti geçirdiğini tehlike atlattığını yazmıştı :44::44::44::44::44:
niki fbetüly bizim topiğede takılıyodu yetercim
bu sabah baktım yine kk daydı bu nikle ablasıydı sanırım hiç bişey yazmadan bayağı kaldı çıktı sonra eklentilere falan bakıyo yazıyodu:26::26::26::26::26:
[ı]
kolay gelsin saracım..yorma kendini fazla canım...ev işi bitmez sonuçta...
Dinlen canım yaaa.boşver bak ölümlü dünya koştur koştur nereye kadar...
Dün akşamdan ıspanak yemeğim var canım..onu yerim büyük ihtimalle...
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...sevdiklerinle nice mutlu yıllar..allah herkesi mutlu etsin...[/ı]
tanımıyordum ama şok oldum rabbim geride kalanlarına sabır versin allah rahmet eylesin makenı cennet oldun inşallah
ben hala inanamıyorum Yarabbim...dün kk ya girdim...niki açtım baktım bir özel mesaj...şuan ikinci bebeğine hamile bir arkadaşım mesaj yazmış...mesajı okuyunca şok oldum..betülün benim nikimde ekli olduğunu görmüş..banada haber verdi saolsun...akşam her an aklımdaydı..gece düşünüp düşünüp ağladım...insan her ne kadar yüzünü görmesede burda sıcak bir dostluk ortamı oluşuyor...üzüntümü kelimelerle ifade edemiyorum...Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah...Allah betülümüzün melikesine hayırlı ömürler versin...Allah hiç bir evladı anasız babasız hiç bir ana babayıda evlatsız bırakmasın...zor bir imtihan....çok üzgünüm...iki gündür elim kolum tutmuyor..çok etkilendim ya...betülü çok seviyordum...
ooooooooo ece prenses leyla hepiniz burdasınız
hoşgeldiniz kızlar
tavernacılar gibi oldu karşılamam ama idaree edin![]()
hoşbulduk saracım...sende hg canım tekrardan..ooooooooo ece prenses leyla hepiniz burdasınız
hoşgeldiniz kızlar
tavernacılar gibi oldu karşılamam ama idaree edin![]()
amin ececim...gerçekten çok üzüldük hepimiz...sen nasılsın oğluşun nasıl büyüyormu?tanımıyordum ama şok oldum rabbim geride kalanlarına sabır versin allah rahmet eylesin makenı cennet oldun inşallah
hoş bulduk canım kolay gelsin temizlik yapıyormuşsun
tanımıyordum ama şok oldum rabbim geride kalanlarına sabır versin allah rahmet eylesin makenı cennet oldun inşallah
hoş bulduk canım kolay gelsin temizlik yapıyormuşsun