Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yazdıklarınızı görüyorum okuyorum kızlar ama şu an çok bi şey yazmıyorum çünkü gerçekten bayağı bi zamandır sinirlerim alt üst:50: diğer topice yazdığımı da yeni yazmıştım zaten,yargısız insaf yapmayın bence:50:

ne yaptınız hatunlarrrrrrr koltukların yerini değiştirdimmm tv ve sehpası için odayı ayarladım perdeleri değiştirdim (güneşlikler kötü gözüktü gözüme)yıkadım perdeleriii şimdide çay yaptımmmmm HADİ BURUN KIZLARRRRRRRRRRRRRR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

yazdıklarınızı görüyorum okuyorum kızlar ama şu an çok bi şey yazmıyorum çünkü gerçekten bayağı bi zamandır sinirlerim alt üst:50: diğer topice yazdığımı da yeni yazmıştım zaten,yargısız insaf yapmayın bence:50:
sıkıntılar paylaşıldıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça artar hatrescim...biz sen gelmeyince çok merak ettik elbetteki seni sevdiğimizden...girip oraya yazınca bizede bir selam bile vermeyince doğal olarak üzüldük..hiç bir zaman yargısız insaf yapmıyoruz...seni sevdiğimiz için üzüldük o kadar..sorun değil canım..ne zaman konuşmak yazmak istersen paylaşabilirsin..demekki sıkıntıların var..inşallah herşey yoluna girer hatrescim..gelen gelmeyen yazan yazmayan herkesi seviyoruz biz...:nazar::29:

Hem her daim her sıkıntımda yanımda olabileceğini söyleyen leyloşşşşşşşşşşşşşşşşş, bana çoğu zaman özelimden ulaşabilen leyloş,
ne zamandır yokum, hani ben bulamadım seni yanımda. yoksa asıl ben mi gereğinden fazla değer verdim birilerine??????

ne yaptınız hatunlarrrrrrr koltukların yerini değiştirdimmm tv ve sehpası için odayı ayarladım perdeleri değiştirdim (güneşlikler kötü gözüktü gözüme)yıkadım perdeleriii şimdide çay yaptımmmmm HADİ BURUN KIZLARRRRRRRRRRRRRR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
hamarat hatun seni...hemen geliyorum çaya hayır demem yetercim...:nazar::38:

şimdi çıkmak zorundayım bu gerginlikle bir de misafirim var hazırlık yapmam lazım görüşürüz inşallah............

selam kızlar
nasılsınız bakim?
a.s canım..hg ..tanıyamadım seni...kusura bakma nebulacım...nikmi değiştirdin acaba..?:nazar::26::26::26:
leyloş kimseye kızma tatlım
hem üzme kendini
kimseye kızmıyorum canım..sadece sevdiğim dostlarım gelip yazmayınca onları merak ediyorum..sadece sevdiğimden yani..kötü bir niyetim yok nebulacım...canları saolsunda varsın yazmasınlar ne diyeyim...:nazar::38:

a.s canım..hg ..tanıyamadım seni...kusura bakma nebulacım...nikmi değiştirdin acaba..?:nazar::26::26::26:

kimseye kızmıyorum canım..sadece sevdiğim dostlarım gelip yazmayınca onları merak ediyorum..sadece sevdiğimden yani..kötü bir niyetim yok nebulacım...canları saolsunda varsın yazmasınlar ne diyeyim...:nazar::38:

tatlım ben prenses
kız kardeşimin niki:)))))))))))))))))))
öyle canım yapacak birşey yok özleyen merak eden gelir yazar zaten

annemlerdeyim canım
oğlum durmayınca yoruldum
anneme geldim
şimdi çıkıyorum
kendine iyi bak öptüm
anladım canım..iyi etmişsin...ben olsam hergün giderim anneme...hem çocuğada iyi gelir...biz gurbetteyiz bir yere gidemiyoruz ki...anca parka işte...sende kendine ve yavruna iyi bak prensesim..öpüyorum tatlım...:nazar::38::38:

[ı]
anladım canım..iyi etmişsin...ben olsam hergün giderim anneme...hem çocuğada iyi gelir...biz gurbetteyiz bir yere gidemiyoruz ki...anca parka işte...sende kendine ve yavruna iyi bak prensesim..öpüyorum tatlım...:nazar::38::38:
[/ı]

zaten hergün annemdeyim napıyım evde yalnız sıkılıyorum
amasenin de annen yanında o yeter tatlişim

Back
X