Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Gunaydin hanimlar iyi haftalar
yeni bi aya girdik
saglik sihhat huzur mutluluk
getirsin insallahh ne dileklerimiz
varsa gercek olsun hayirlisiyla :21:

selam
saracım sağlık bakanlığının da şikayet sayfası var ama etsen de ne fayda oluyo ki
leyloş kız,bana tetanozu beş doz dediler,ilk ikisini hamileyken,üçüncüsünü geçende,dördüncüsünü bi sene sonra,beşinci Allah kerim olarak vurdurcam canım
edancım,haşlama için çok erken değil mi yaaa,senin bebeğin daha 6 aylık değil mi
bence meyve püreleri,pekmez,yoğurt,peynir,yumurta sarısı gibi şeyler vermelisin,gerçi tamda bilmiyorum,araştırmak gerek te.
leyloş bu dönemde çorbaya geçiliyo mu ki,tecrübeli anne
valla canım ben hamileyken bir kez birde doğumdan 6 sonra yapıldı..canım ilk 6 ay anne sütü..çorba için henüz erken...ilk altı aydan sonra çorba ver...ek gıda için erken..emzir bebeğini....:nazar::38:
Beğen butonuna tıklamaktan yoruldum yav,tıkla tıkla bitmiyor:9:

Hoşbulduk diyorum her ne kadar geç olsa da:40: biz iyiyiz canım Rana da iyi hamdolsun, bayramdan beri bir misafir yoğunluğum vardı ki sorma gitsin, en son geçen hafta sonu arkadaşlar geldi, bizim de sularımız iki günlüğüne kesildi :47:ve misafirler yatılıydı düşün yani stres yedi bitirdi beni neyse ki atlattık.

Evet Leyloş Rana 15 aylıkken yaptırdım, zaten en doğrusu 15 aylıkken yapılması:34:Dayımın kızı çocuğuna yaptırmamış zamanında bilmiyormuş açıkcası,çocuk 10 yaşında yakalandı su çiçeğine vücudunda yüzünde lekeler kaldı maalesef...

Sanırım kahvaltı yaparken yazmışsın gerçi pc yi kapatırken bakmıştım ama göremedim yazılarını,belki kk geç göndermiştir.

oh oh yesin de doğalları sağlıklı büyüsün fıstık inşallah Buseyi öp benim yerime:38:

Canım kırkınız hayırlı olsun Allah güle güle büyütmeni nasip etsin, kız cadı ben bitaneyle uğraşamıyorum sen napıyosun ya,Allah kolaylık versin sana, ikinciyi yaparsam bakabilecek miyim diyorum kendi kendime:9:
misafirlerin gitmiş demek canım..iyi atlaşmışsın biraz sıkıntılı olmuş ama...valla ben hafta sonu doktora götürdüm buseyi ..aşısını yaptırdım...iyice muayene etti doktor..biraz kilosu düşük dedi...balık yağı ve vitamin verdi...yemek yemiyorki kilo alsın çocuk...
Selam kızlar, nasılsınız? Uzun zamandır giremiyordum özledim sizleri.. Ben bu ay başka bir doktora gittim, pek içim ısınmasa da, eksik testlerim varmış onları yaptırdı prolaktin yüksek çıktı :( Belki de yıllardır bu yüzden hamile kalamıyordum, çok kızgınım eski doktoruma. Onun için ilaç verdi, merak etme hemen düşer dedi. Bir de AHM diye bi test varmış onu yaptırdı, yumurta rezervini ölçüyor, yani ne kadar zamanımız var görelim dedi, o da 0,42 çıktı yani çok az zamanımız varmış:(( Moralim çok bozuldu ama hemen aşılama yapalım, duruma göre vakit kaybetmeden tüp bebek dedi. Adetim gelince gideceğim, dua edin benim için... Hepinizi öpüyorum.. Uğrarım yine :16::16::16:
hg canım...prolaktin düşer ilaçla merak etme...benimde düşmüştü ve o ay hamile kalmıştım...herşey yoluna girer üzülme...güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..:nazar::38:
günaydın günaydın günaydınnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseeee
günaydın ececim...:nazar::38:

Saracim cnm bende dik supurge aldim canim arnica merlin seninkinden datlim
ama biz 80 tl ye aldik :1::1: cook begendim tsk ederim cnm tavsiyen icin cok saol :29::29:

güle güle kullan canım çok kullanışlı ve pratik çok da şık beğenmene sevindim ayrıca:38:
ama sen ucuza almışsın ben pahalı aldım ama demekki kime nasıl tutturduysalar öyle gidiyo sağlık olsun verdiğim paraya değdi önemli olan o:34::34::34::34::34::34::34:

Selam kızlar, nasılsınız? Uzun zamandır giremiyordum özledim sizleri.. Ben bu ay başka bir doktora gittim, pek içim ısınmasa da, eksik testlerim varmış onları yaptırdı prolaktin yüksek çıktı :( Belki de yıllardır bu yüzden hamile kalamıyordum, çok kızgınım eski doktoruma. Onun için ilaç verdi, merak etme hemen düşer dedi. Bir de AHM diye bi test varmış onu yaptırdı, yumurta rezervini ölçüyor, yani ne kadar zamanımız var görelim dedi, o da 0,42 çıktı yani çok az zamanımız varmış:(( Moralim çok bozuldu ama hemen aşılama yapalım, duruma göre vakit kaybetmeden tüp bebek dedi. Adetim gelince gideceğim, dua edin benim için... Hepinizi öpüyorum.. Uğrarım yine :16::16::16:

geçmiş olsun kadercim sorunu öğrenmenizde iyi olmuş inşallah bundan sonra gelir bebekin ama sende daha sık gel olurmu özletme kendini

Gunaydin hanimlar iyi haftalar
yeni bi aya girdik
saglik sihhat huzur mutluluk
getirsin insallahh ne dileklerimiz
varsa gercek olsun hayirlisiyla :21:

günaydın canım menim iyi dileklerine amin diyorum bitanesi

günaydın günaydın günaydınnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseeee

günaydın tatlı anne nasılsın bebekin nasıl

valla canım ben hamileyken bir kez birde doğumdan 6 sonra yapıldı..canım ilk 6 ay anne sütü..çorba için henüz erken...ilk altı aydan sonra çorba ver...ek gıda için erken..emzir bebeğini....:nazar::38:

misafirlerin gitmiş demek canım..iyi atlaşmışsın biraz sıkıntılı olmuş ama...valla ben hafta sonu doktora götürdüm buseyi ..aşısını yaptırdım...iyice muayene etti doktor..biraz kilosu düşük dedi...balık yağı ve vitamin verdi...yemek yemiyorki kilo alsın çocuk...

hg canım...prolaktin düşer ilaçla merak etme...benimde düşmüştü ve o ay hamile kalmıştım...herşey yoluna girer üzülme...güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..:nazar::38:

günaydın ececim...:nazar::38:

buseye aşı yapmışsın geçmiş olsun ben sana yaptır didimdi dimi leyla sultan
yav bu prolaktin ve amh testine bendemi baktırsam :26::26::26::26::26::26:

güle güle kullan canım çok kullanışlı ve pratik çok da şık beğenmene sevindim ayrıca:38:
ama sen ucuza almışsın ben pahalı aldım ama demekki kime nasıl tutturduysalar öyle gidiyo sağlık olsun verdiğim paraya değdi önemli olan o:34::34::34::34::34::34::34:

geçmiş olsun kadercim sorunu öğrenmenizde iyi olmuş inşallah bundan sonra gelir bebekin ama sende daha sık gel olurmu özletme kendini

günaydın canım menim iyi dileklerine amin diyorum bitanesi

günaydın tatlı anne nasılsın bebekin nasıl

buseye aşı yapmışsın geçmiş olsun ben sana yaptır didimdi dimi leyla sultan
yav bu prolaktin ve amh testine bendemi baktırsam :26::26::26::26::26::26:
evet canım...ilk iğneyi doktor koluna yerleştirdi buse bir hareket etti ucu içerde kaldı doktor hemen çekti..ikinci ilacı istedik..ikincisini yaptı...3 kişi zor tuttuk buseyi...çok hareketli maşallah...prolaktine mutlaka baktır gebeliği engelliyor..adet düzensizliğine yol açıyor...prolaktin süt hormonunun yüksek olması demek canım...her doktor ilk etapta ona bakar zaten ama...sende baktır..yumurta rezervide önemli canım..yaş ilerledikçe yumoşlar azalıyor biliyorsun..baktır istersen...:nazar::38:
selam kızlar nasılsınız,ben epeydir yoktum çocuk 5 aylık olunca başladım işe,işlerde bi yoğun ki,hem çocuk hem kariyer insanı çökertiyo valla,umarım iyisinizdir,Allaha emanet olun hoşçakalın
hg canım..Allah yavrunu bağışlasın deryacım...umarım sende yavrunda iyisinizdir..özlettin kendini...:nazar::38:

selam kızlar nasılsınız,ben epeydir yoktum çocuk 5 aylık olunca başladım işe,işlerde bi yoğun ki,hem çocuk hem kariyer insanı çökertiyo valla,umarım iyisinizdir,Allaha emanet olun hoşçakalın

hoşgeldin deryacım sen bizim mühendis deryamızmısın ama nikinin sonundaki rakamlar değişmiş :44::44::44::44::44:
yinede hoşgeldin nasılsın bebein büyümüş maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyütsün canım

evet canım...ilk iğneyi doktor koluna yerleştirdi buse bir hareket etti ucu içerde kaldı doktor hemen çekti..ikinci ilacı istedik..ikincisini yaptı...3 kişi zor tuttuk buseyi...çok hareketli maşallah...prolaktine mutlaka baktır gebeliği engelliyor..adet düzensizliğine yol açıyor...prolaktin süt hormonunun yüksek olması demek canım...her doktor ilk etapta ona bakar zaten ama...sende baktır..yumurta rezervide önemli canım..yaş ilerledikçe yumoşlar azalıyor biliyorsun..baktır istersen...:nazar::38:

hg canım..Allah yavrunu bağışlasın deryacım...umarım sende yavrunda iyisinizdir..özlettin kendini...:nazar::38:

maşallah buseye :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlım benim doktorlar antika olduklarından hiç böyle biş teste bakma gereği bile duymadılar her testi ben öğrenip soruyorum kendim yapmak istiyorum bunuda yaptırayım :34::34::34::34::34:
böyle böyle doktor olacam valla:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
hoşgeldin deryacım sen bizim mühendis deryamızmısın ama nikinin sonundaki rakamlar değişmiş :44::44::44::44::44:
yinede hoşgeldin nasılsın bebein büyümüş maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyütsün canım

maşallah buseye :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlım benim doktorlar antika olduklarından hiç böyle biş teste bakma gereği bile duymadılar her testi ben öğrenip soruyorum kendim yapmak istiyorum bunuda yaptırayım :34::34::34::34::34:
böyle böyle doktor olacam valla:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
he valla saracım..insan ordinaryüs oluyor ...mastır yapmaya gerek yok yani...:nazar::9::9::9::9:bütün testlerini yaptır için rahat etsin en azından canım...:nazar::38:

Saracim ewet cok begendim zumrut yesili aldim kaynosta mavisini aldi saol
onemli olan memnun kalmak yeni kampanyaya girmis canim hafta sonu indirimide var dediler oyle oldu.

prolaktine mutlaka baktir benim bir arkadasin
yuksekmis 8 sene bebegi olmadi hic bakmamislar
kuru kuruya beklemis bir hapla dustu cok sukur bebegide oldu
darisi basina canim adetliyken bakiliyor 2-3. gunu hayirlisi
diger testlerden haber varmi

onemli olan memnun kalmak yeni kampanyaya girmis canim hafta sonu indirimide var dediler oyle oldu.

normal zamandada bakılıyor canım...illa adetli olmak şart değil...benim normal zamanda bakmıştı doktorum...

hıııı ondan kampanyaya girdiği için ucuzmuş güle güle kullan iyi günlerde benimkiside zümrüt yeşili :34::34::34::34::34:
kaynoşun almasa şaşardım zati:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
prolaktine baktırayım canım
diğer testler çıkmış ama hemosistein çıkmamışmış sonucuda bana söylemediler doktorunla konuş dediler:47::47::47::47::47:
hepsi çıksın öyle gidecem hepsini birden alıp doktorla görüşecem
bu prolaktin içinde çok beklemek gerekiyomu yoksa testi hemen çıkıyomu:26::26::26::26::26:

normal zamandada bakılıyor canım...illa adetli olmak şart değil...benim normal zamanda bakmıştı doktorum...

hıııı adeti beklemiyim ya o zaman zaman geçiyo bi ay daha beklemem gerekiyo tedavi için ama bakalım doktor ne diyecek:34::34::34::34::34:

hıııı ondan kampanyaya girdiği için ucuzmuş güle güle kullan iyi günlerde benimkiside zümrüt yeşili :34::34::34::34::34:
kaynoşun almasa şaşardım zati:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
prolaktine baktırayım canım
diğer testler çıkmış ama hemosistein çıkmamışmış sonucuda bana söylemediler doktorunla konuş dediler:47::47::47::47::47:
hepsi çıksın öyle gidecem hepsini birden alıp doktorla görüşecem
bu prolaktin içinde çok beklemek gerekiyomu yoksa testi hemen çıkıyomu:26::26::26::26::26:

hıııı adeti beklemiyim ya o zaman zaman geçiyo bi ay daha beklemem gerekiyo tedavi için ama bakalım doktor ne diyecek:34::34::34::34::34:
bekleme canım..biran evvel baktır canım...:nazar::38:

Saracim kaynosta aldi bende benimkinin parasinida ona odettim :1: himm ben bilmiyodum o zaman zaman kaybetme hdmen yaptir
en gec ertesi gune cikar hayatim :29:

Saracim kaynosta aldi bende benimkinin parasinida ona odettim :1: himm ben bilmiyodum o zaman zaman kaybetme hdmen yaptir
en gec ertesi gune cikar hayatim :29:

hıııııı yaptırayım onuda kan vermekten kollarım delik deşik oldu ama yaaaa olsun sağlık olsun

Back
X