- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kızlar merhaba,
dün akşam test yaptım negatif çıktı,yarın kırmızılar gelecek anlaşıldı![]()
üzülme canım hayırlısı böyleymiş inşallah yakında hamile kalırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba,
dün akşam test yaptım negatif çıktı,yarın kırmızılar gelecek anlaşıldı![]()
günaydın kızlar
sağkasığım hem sızlıyo hem ağrıyo midemde bulanıyo sabah aniden oldu niye böyle oldu anlamadım
üşüttüm mü acaba:26::26::26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun tatlım üşütmüş olabilirsin ara ara yaşarım ben de özellikle adet tarihim çok yaklaşmışsa hamile gibi midem bulanır başım döner ve kasığımda hafiif batmalar sızlamalar olur...bir de yumurtlama döneminde kasık ağrım olur...hangi tarftaysa yumurtam büyüdükçe ağrır mübarek...takiplerimde hep şikayet ederdim doktoruma o da yumurtan büyümüş o tarfta derdi artık öğrendim iyice tüm belirtilerim neyin habercisi
kızlar mrhb çok yoğunum bu ara gelemiyorumm nete falan hiç bir şeyi takip edemiyorummmm umarım herkes iyidir
benim eşim rahatsızlandı birden bire o yüzden gelemiyrum
kızlar mrhb çok yoğunum bu ara gelemiyorumm nete falan hiç bir şeyi takip edemiyorummmm umarım herkes iyidir
önceki akşam buse kanepeyle sehpanın arasına düştü sıkışıp kalmış oraya..alnı bomba gibi şişti..şükür şimdi iyi ama alnı çok kötü oldu..çok korktum ya...eşim hala hatırladıkça üzülüyor...mutfağa çorbasını ısıtmaya gitmiştim..eşimle salonda oynuyorlardı..birden bire bir ağlama sesi geldi koştum hemen eşim çıkarmış...kuşlar gibi çırpındı yavrum...nasıl ağladı...çok şükür geçti.inşallah alnıda çabucak iyileşir...![]()
amin canım...Rabbim senin yavrunuda bağışlasın bitanem...adıyla yaşasın inşallah..çok tatlı bir ismi varmış ...maşallah kuzuma..biz de 1 aralıkta 1 yaşında olcaz,Allah analı babalı büyütsün canım benim cadının adı beyza ceren
saol bitanem..bizlerde iyiyiz çok şükür...günaydın kızlar allaha şükür bende bebegimde iyiyiz sizleri sormalı sizler nasılsınız
saol bitanem..yazmışsın hiç görmedim..dün bir oyuna kapıldım..yanımdada insanlar vardı yazamadım...Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
88prenses22, LeYLa_21+
leyloş naber![]()
geçmiş olsun yeterim..inşallah iyileşir..Rabbim şifa versin bitanem...kızlar mrhb çok yoğunum bu ara gelemiyorumm nete falan hiç bir şeyi takip edemiyorummmm umarım herkes iyidir
geçmiş olsun bitanem...kendine dikkat et saracım ya...bu dönem önemli bak tedaviyede başladın..Rabbim cumalar hürmetine inşallah kucağını doldursun yavrunu göbüşüne kondursun canım benim..gönlü güzel arkadaşım...günaydın kızlar
sağkasığım hem sızlıyo hem ağrıyo midemde bulanıyo sabah aniden oldu niye böyle oldu anlamadım
üşüttüm mü acaba:26::26::26::26::26::26::26::26:
saol bitanem...krem sürüyoruz azaldı ama babası alnına baktıkça hala içim cız ediyor diyor..onun gözünün önünde düştü...birde araya sıkışmış..can havliyle nasıl çıkardığımı bilmiyorum dedi..öyle korkmuştuki buseye bişey oldu diye ellerini tuttum eşimin buz gibi olmuştu..yüzü bembeyazdı..çok korkmuştu..kızına çok düşkün..sabah kendi kucağında kahvaltı ettiriyor..Rabbim bu duyguyu ve güzellikleri herkese yaşatsın inşallah...geçmiş olsun canım
inş hemencec,k düzelir çok üzüldüm ya
amin canım...Rabbim senin yavrunuda bağışlasın bitanem...adıyla yaşasın inşallah..çok tatlı bir ismi varmış ...maşallah kuzuma..
sağol canım,sizin de adınız çok tatlı![]()
amin canım...Rabbim senin yavrunuda bağışlasın bitanem...adıyla yaşasın inşallah..çok tatlı bir ismi varmış ...maşallah kuzuma..
sağol canım,sizin de adınız çok tatlı![]()
saol derya teyzesi...Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım...senin işlerin nasıl...öbür topictede sana yorum yazmıştım..senin eşinden ayrı olduğunu bilmiyorum canım..inşallah tez vakitte birleşirsiniz ya...okuyunca çok üzüldüm gülüm...hangi kurumda çalışıyordunuz...sen ve eşin...:26:
saol derya teyzesi...Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım...senin işlerin nasıl...öbür topictede sana yorum yazmıştım..senin eşinden ayrı olduğunu bilmiyorum canım..inşallah tez vakitte birleşirsiniz ya...okuyunca çok üzüldüm gülüm...hangi kurumda çalışıyordunuz...sen ve eşin...
biz ayrı değiliz canım yanlış anlamışsıncandaşın eşi uzman çavuş,benmki de istifa etmişti evlendiğimizde,memlekette çiçekçide çalışyodu,dükkan açacaktı,tayinim çıktı hataya 1 aylık evliyken buraya taşındık,dükkan açmadı burada çünkü burda çiçek kültürü pek yok, biz ayrılmdık eşim 2 yıl işsiz kaldı,ben çevre şehircilikte çevre müh. yim,eşim işkur aracılığyla bizim kuruma atandı,sanayinin temizliği projesi için girdi işe,6 aylık denildi,sözleşmeyi yenileme durumu var müdürlüğün,bi de seneye güvenlik alınacakmış daireye,eşim çalışmıyoken silahlı güvenlik sertifikası aldı,yani umut ediyorumki bundan sonra işsiz kalmayacak,birbirimizi çok seviyoruz ve hep destek oldum ona,adalet okuyo bi yandan da,gurbet elde birbirimize tutunduk,zor günerde kimse yoktu yanımızda,birbirimizi en iyi biz anladık ve dır dır edenlere ağızlarının payını verdim hiç ezdirmedim kocamı
dularımız seninle taliham...İnşallah Rabbim gönlüne göre verir...kızlarr bugün bat günümmmmdua edin nolurrrrrrrrrrrrr..
biz ayrı değiliz canım yanlış anlamışsıncandaşın eşi uzman çavuş,benmki de istifa etmişti evlendiğimizde,memlekette çiçekçide çalışyodu,dükkan açacaktı,tayinim çıktı hataya 1 aylık evliyken buraya taşındık,dükkan açmadı burada çünkü burda çiçek kültürü pek yok, biz ayrılmdık eşim 2 yıl işsiz kaldı,ben çevre şehircilikte çevre müh. yim,eşim işkur aracılığyla bizim kuruma atandı,sanayinin temizliği projesi için girdi işe,6 aylık denildi,sözleşmeyi yenileme durumu var müdürlüğün,bi de seneye güvenlik alınacakmış daireye,eşim çalışmıyoken silahlı güvenlik sertifikası aldı,yani umut ediyorumki bundan sonra işsiz kalmayacak,birbirimizi çok seviyoruz ve hep destek oldum ona,adalet okuyo bi yandan da,gurbet elde birbirimize tutunduk,zor günerde kimse yoktu yanımızda,birbirimizi en iyi biz anladık ve dır dır edenlere ağızlarının payını verdim hiç ezdirmedim kocamı
anladım canım...ne güzel yapmışsın...hepimiz aynı yollardan öyle yada böyle geçmişiz demekki...Rabbim kimsenin huzur ve mutluluğunu bozmasın deryacım...![]()
dularımız seninle taliham...İnşallah Rabbim gönlüne göre verir...
anladım canım...ne güzel yapmışsın...hepimiz aynı yollardan öyle yada böyle geçmişiz demekki...Rabbim kimsenin huzur ve mutluluğunu bozmasın deryacım...![]()
amin canım hayat kolay değil,her insanı farklı bişekilde sınıyor, Allah sabretme gücü versin yeterki, ona sığınalım,sevdiklerimizi üzmeyelim,destek olalım birbirimize gerisi gelir evelallah
sağol canım hepimize hayırlı cumalarToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
- LeYLa_21,
- son_ece+,
- deryam160510+,
- taliha+
hayırlı cumalar kızlar...
![]()