Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım sıkılıyo kızlar üç gündür reglim gecikmişti bugün bi ümitle test yaptım ve tabiki negatif çıktı yine
bazen umudumu kaybediyorum ben hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyo hep size umut olmaya umudunuzu kaybetmeyin elbet olacak demeye devam ederken farkında olmadan kendi umudumu kaybetmişim
bekarken birinin anne olmak için bu kadar çaba sarfettiğini görsem amaaan boşver olmuyosa yapacak bişey yok der geçerdim ama öyle değilmiş evlenince herşey değişiyomuş zaten içinizde olan annelik içgüdüsü daha bir ortaya çıkıp daha yoğun bi şekilde kendini göstermeye başlayınca anne olmak için çırpınıyosunuz fakat bi bakıyosunuzki hiç bişey filmlerdeki gibi kolay değilmiş Rabbim sınavına sınav ekleyerek kullarını denermiş yaşayarak öğreniyosunuz.doktorun yolunu aşındırmaya başlayınca bu sürecin daha zor olduğunu her gidiş gelişte negatifi gördükçe umudunuzun farkında olmadan biraz daha kırıldığını ama yinede siz olacak bu sefer olacak diyerekten yeniden sıkı sıkı sarılıyosunuz bebeğinizin olacağı hayallere ve bu süreçte en büyük yardımcınız destekçiniz eşiniz vardır yanınızda benim eşimde hep bi bebeğinin olmasını çok istediğini ama olmazsada canımızın sağ olmasını istediğini benim hiç üzülmemi istemediğini söylerdi........................................ amaaaaa......................... bugün beni suçlayıcı bi şekilde konuştu kimbilir belki oda haklıdır kendince...... baba olmak onunda hakkı ........................... ama benim bi suçum yada kusurum yok tek kusurum kilolu olmam ama bunu da doktora sorduğumda kilonun engel olmadığını ancak hamilelik sürecini zorlaştıracağını söyledi ............ama eşim kilomdan dolayı olmadığını arkadaşlarından örnekler vererek anlattı bugün ve canım çok yandı şu an da o kadar kötüyüm ki anlatamam iş yerindeyim ağlamak istiyorum ama hıçkırıklar boğazıma düğümleniyo benim suçum ne Allahım haşa isyan etmiyorum ama anneliği bana neden layık görmüyosun diyede düşünmeden edemiyorum geç evlendim mutlu bi yuvam olsun istedim olduda bebeğim olsun istedim önce verip sonra aldın Allahım büyüklüğünden asla şüphem yok öyle layık gördüysen amenna.............................. bi bebeğim olsa kokusunu içime çeksem göğsümü gere gere bu benim bebeğim desem geceler onun sesiyle uyansam bi gülüşüne dünyaları versem ama bunlar hep hayal....................... artık umudum yok hatta bu ay tedaviye başlayıp başlamamak konusundada tereddütlerim var şu an boşuna boşuna hem maddi hem manevi yıkılmayı bi daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum.en büyük destekçim sevdiğim hayatımın anlamı bile beni suçlarken için için ben tükeniyorum............................
Allahım hakkımızda hayırlısını ver yardım et sanki boşluktan düşüyorum tutunacak hiç bi dalım yok.......................................

canım benim yaa hiç bi zaman umudunu kesme rabbim dert verirse dermanınıda verir
bi gün bi bakarsınki şııp diye :49::49::49::49: olmuşsun inlallah en kısa zamanda rabbim göbüşünü dolduru verir
rabbim hayırlı bi şekilde en kısa zamanda bizlere müjde vermeyi nasiip eder inşallaahhhh (AMİİİİNNNNN)
:16::16::16::16::16::16:

Sevmek gùzel sey kiymet bilene ver
ne zor ol kiril nede yumusak ol ezil
bir gul kadar sevil ve benden yanada cok sevildigini bil

$yeni_hareketli_msn_avatarlari_1_15.gif $yeni_hareketli_msn_avatarlari_1_12.gif $6q825.gif $imagesCAZ4GTM7.webp

canım mrb yazını okudum çok gerildim ve çokta üzüldüm sana üzülme demeyecegim çünkü üzülme demem senii sanmıyorum teselli edecegini çünkü benim için öyleydi gerilme nedenime gelirsen eşinin kilonu kendince neden görmesi ve seni bu kadar üzmesi bi örnek verecegim yan komşum kadın sanırım 15o kilo var sanırım geçen sene dogum yaptı allah bagışlasın bi kızı var rabbim nasip ettikten hiçbişey bahane olamaz bunu eşinde çok iyi biliyordur eminim ama sırf kendine teselli vermek için seni bu konuda üzmesi beni çok gerdi inanıyorum ki rabbim seni de gögsünü gere gere ben anneyim demeni nasip edecek inşallah allahın izni ile inanıyorum rabbim tüm isteyenleri daha fazla bekletmeden hayırlısı ile anne olmayı nasip eder inşallah

canım sağol dualarına amin diyorum

Rabbim yeterki ol desin inşallah daha fazla beklemeyiz
eşime gelince dün gece kendini affettirdi :34::34::34::34::34::34:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn topic ahalisi...:nazar::38::38:

günaydın canım nasılsın:38:

canım benim yaa hiç bi zaman umudunu kesme rabbim dert verirse dermanınıda verir
bi gün bi bakarsınki şııp diye :49::49::49::49: olmuşsun inlallah en kısa zamanda rabbim göbüşünü dolduru verir
rabbim hayırlı bi şekilde en kısa zamanda bizlere müjde vermeyi nasiip eder inşallaahhhh (AMİİİİNNNNN)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM İNŞALLAH...RABBİM HER İSTEYENE DİLEYENE VERSİN İNŞALLAH...:nazar::38:
canım sağol dualarına amin diyorum

Rabbim yeterki ol desin inşallah daha fazla beklemeyiz
eşime gelince dün gece kendini affettirdi :34::34::34::34::34::34:

günaydın canım nasılsın:38:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Sağol canım..sabah tam kapıdan çıkarken buse uyandı avaz avaz..içim titredi bırakıp gelmek zorundaydım mecburen...ALLAH BU MESAİYİ KAHRETSİN...Sabah sabah insan bebeğini bile emziremiyor ya...:nazar::43::43::43:geri dönüp emzirmek istedim babam geç kalırsın çabuk çık diye beni kışkışladı hemen..ayakkabılarımı giyerken gözlerim doldu...yavrum içerde avaz avaz ben işe gitmek zorundayım..ne zor bir durum ya...:nazar::43::43::43::43::43:

sen nasıl oldu saram..moralin düzelmiştir inşallah..seni bir daha öyle karamsar ve üzülmüş görmek istemiyorum..her zaman dimdik ayakta kalacaksın anladınmı tatlişim...o kocada iki lafım var ama neyse içimde kalsın...erkek milleti işte:nazar::47::47:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM İNŞALLAH...RABBİM HER İSTEYENE DİLEYENE VERSİN İNŞALLAH...:nazar::38:

Sağol canım..sabah tam kapıdan çıkarken buse uyandı avaz avaz..içim titredi bırakıp gelmek zorundaydım mecburen...ALLAH BU MESAİYİ KAHRETSİN...Sabah sabah insan bebeğini bile emziremiyor ya...:nazar::43::43::43:geri dönüp emzirmek istedim babam geç kalırsın çabuk çık diye beni kışkışladı hemen..ayakkabılarımı giyerken gözlerim doldu...yavrum içerde avaz avaz ben işe gitmek zorundayım..ne zor bir durum ya...:nazar::43::43::43::43::43:

sen nasıl oldu saram..moralin düzelmiştir inşallah..seni bir daha öyle karamsar ve üzülmüş görmek istemiyorum..her zaman dimdik ayakta kalacaksın anladınmı tatlişim...o kocada iki lafım var ama neyse içimde kalsın...erkek milleti işte:nazar::47::47:

ayy canımm kıyamam ben ona yaaa
çook zor canım allah kolaylık versin buse şimdi
ne çook özlüyo sizi şimdi :26::26:

Merhaba kızlar.Bende anne olmak için el açanlardanım sizler gibi.Rabbim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşallah...

:nazar::38::38::38: iyiki varsın canım benim..sen nasılsın?yağmur nasıl bakalım..umarım herşey yolundadır..eşinle işler yolundamı seni üzmüyor inşallah...:nazar::38::38:

çok şükür bitanem yağmurun aşını vurduk tam 3taneydi :18::18:
nasılda ağladı ben kendimi zor tuttum ağlamamamk içiin
gecede 3 defa uyandı ateşi ykselmişti neyseki şimdi
iyi çook şükür eşime gelince biliyosun uzun süre internet kesilmişti
o yüzde evden işe işten eve gelince birlikte tv izlerdik
çok şükür bi sorun yok onunlada canım tşk ederim :16::16::16::16:

Merhaba kızlar.Bende anne olmak için el açanlardanım sizler gibi.Rabbim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşallah...
aramıza hg tatlım..kendinden biraz bahsedermisin..inşallah tez vakitte Allah yavrunu gönderir sana...
ayy canımm kıyamam ben ona yaaa
çook zor canım allah kolaylık versin buse şimdi
ne çook özlüyo sizi şimdi :26::26:
evet canım ya çok özlüyor gerçekten..eve gidince akşam hep tekemde kucağımdan inmiyor...bende onu özlüyorum ya...çok zor bir durum inan bana...evde olup çalışmayanlar yavrunuzla bol bol vakit geçirin ve şikayet etmeyin bu durumdan..çünkü çalışan anne olmak o kadar zorki...elimde olsaydı ücretsiz izin kullanırdım ama malesef onuda yapamadım hayat şartlarından dolayı...:nazar::43::43:

hoşgeldin cnım iyi dileklerin için amiiin
en kısa zamanda herkezin güzel haberleri burdan duyurulur inşalaah:16::16::16:
Amiiinnn..Hepimizin inşallah...

aramıza hg tatlım..kendinden biraz bahsedermisin..inşallah tez vakitte Allah yavrunu gönderir sana...

Hoşbuldum.Ben 1,5 yıllık evliyim.Bebek istemeye Ekimde başladık.3 aydır folikasit desteği alıyorum gebelik için.1 Kasım'da muayene oldum hiçbir sorunum yok.Sadece çok stresli biriyim.Zor zamanlar geçiriyorum üstüne bir de belirtiydi,adetti sıkıntıları eklenince çok daha fazla geriliyorum.Bu ay yumurtlama zamanlarımı es geçtim bilerek.Biraz sakinleşmeye ihtiyacım var.Ama cumartesiden beri hiç yaşamadığım bir göğüs hassasiyeti yaşıyorum.19 Kasımı da beklemiyorum :1:

evet canım ya çok özlüyor gerçekten..eve gidince akşam hep tekemde kucağımdan inmiyor...bende onu özlüyorum ya...çok zor bir durum inan bana...evde olup çalışmayanlar yavrunuzla bol bol vakit geçirin ve şikayet etmeyin bu durumdan..çünkü çalışan anne olmak o kadar zorki...elimde olsaydı ücretsiz izin kullanırdım ama malesef onuda yapamadım hayat şartlarından dolayı...:nazar::43::43:

tabi sende haklısın canım ne diyim allah sizede kolaylık versin inşallah
:54::54::54:

Hoşbuldum.Ben 1,5 yıllık evliyim.Bebek istemeye Ekimde başladık.3 aydır folikasit desteği alıyorum gebelik için.1 Kasım'da muayene oldum hiçbir sorunum yok.Sadece çok stresli biriyim.Zor zamanlar geçiriyorum üstüne bir de belirtiydi,adetti sıkıntıları eklenince çok daha fazla geriliyorum.Bu ay yumurtlama zamanlarımı es geçtim bilerek.Biraz sakinleşmeye ihtiyacım var.Ama cumartesiden beri hiç yaşamadığım bir göğüs hassasiyeti yaşıyorum.19 Kasımı da beklemiyorum :1:

inşalla müjdeli haberler verirsin canım :49::49::49::49::49::emir_bebek:

Süt hormonunu baktırdın mı..eğer o yüksekse oda gebeliğe engel teşkil ediyor..adetlerin geçikiyorsa kesin süt hormonu yüksektir..benim öyle olmuştu...stres süt hormonunu tetikliyor demişti doktor...kendini rahat bırakınca herşey oluyor...inşallah güzel haberini alırız..seni ekliyorum tatlım..artık topicimizin üyesisin..seni hep burda görmek bizi mutlu eder...çalışıyormusun yoksa ev hanımımısın canım?:nazar::38:
tabi sende haklısın canım ne diyim allah sizede kolaylık versin inşallah
:54::54::54:
amin edanım...:nazar::38:

günaydın kızlar

dün çok kötüydüm biliyosunuz duygu patlaması gibi bişey yaşadım sanırım üstüne eşimde öyle konuşunca hepten kötü oldum ama dün gece ben sakinleşince eşimle konuştuk aslında kendisini yanlış anladığımı söylemek istediğinin öyle olmadığını uzun uzun anlattı özür diledi dinleyince anladımki ben yanlış anlamışım zaten kızamamıştımki ona sadece çok üzülmüştüm hormonlarım tavan yaptı sanırım reglimde gecikti bundan dolayıda aşırı bi sinirlilik halim var herşeye herkese kızıyorum bu ara sanki herşey bana batıyo ama eşimle barıştıktan sonra bu sabah huzurlu uyandım üstüne bide güneş açınca kendimi daha iyi hissediyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekküy ediyorum iyiki varsınız :38::38::38::38::38::38::38::38::38:buraya yazmak hem rahatlatıyo hem iyi geliyo

bebek hasretimiz huzurumuzu mutluluğumuzu ve en önemlişi ruh ve beden sağlımızı bozmadan biter inşallah Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın hep sevdiğim bi söz vardır

EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR

Back
X