Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayırlı cumalar kızlar..dün öğleden sonra toplantım vardı...birazdan bir toplantıya daha girecem...görüşürüz inşallah...hepinizi çok öpüyorum...:nazar::38:

şuan kimi evinde Eki Görüntüle 688585 UYUYA KALMIŞ kimide Eki Görüntüle 688586 SPOR YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688587 ÇAMAŞIR ASIYO

kimide Eki Görüntüle 688588 KİMİ ATIŞTIRIYO kimide Eki Görüntüle 688589 BALKON SEFASI YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688591 BALE YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688592 ÇOOK ACIKMIŞ

kimide Eki Görüntüle 688593 SAKLANIYO kimide Eki Görüntüle 688594 DERS ÇALIŞIYO kimide Eki Görüntüle 688595 SALLANIYOO kimide Eki Görüntüle 688596 KOCİŞİYLE FLM İZLİYO

kimide Eki Görüntüle 688598 ÇOOK AĞLIYOO kimide DAYAK YİYOOEki Görüntüle 688599
harikaymış bu ya...bende çalışıyordum...:nazar::1::1::1::1::1:

Hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul eylesin...

Maonyaa kolay gelsin hastane isleri zor canim dualarim seninle bende bi tahlil daha yaptiricam troid icin bakalim sonucuna gore hareket etcem..

Son düzenleme:
herkese selamlar....
kızlar sara yı merak ettim tüp topiğine uğramadı bugün ve dün de akşama kadar yoktu...
geçmiş sayfalara bakmadım ama bir durum yok dimi iyidir inşallah:26::26::26:

şuan kimi evinde Eki Görüntüle 688585 UYUYA KALMIŞ kimide Eki Görüntüle 688586 SPOR YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688587 ÇAMAŞIR ASIYO

kimide Eki Görüntüle 688588 KİMİ ATIŞTIRIYO kimide Eki Görüntüle 688589 BALKON SEFASI YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688591 BALE YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688592 ÇOOK ACIKMIŞ

kimide Eki Görüntüle 688593 SAKLANIYO kimide Eki Görüntüle 688594 DERS ÇALIŞIYO kimide Eki Görüntüle 688595 SALLANIYOO kimide Eki Görüntüle 688596 KOCİŞİYLE FLM İZLİYO

kimide Eki Görüntüle 688598 ÇOOK AĞLIYOO kimide DAYAK YİYOOEki Görüntüle 688599

bayıldım bunlaraaaa:9::9::9::9::9:

merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar

herkese selamlar....
kızlar sara yı merak ettim tüp topiğine uğramadı bugün ve dün de akşama kadar yoktu...
geçmiş sayfalara bakmadım ama bir durum yok dimi iyidir inşallah:26::26::26:

sağol canım merak etmişsin ama hastaydım

merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar

sağol canım merak etmişsin ama hastaydım

:5::5::5::5::5::5::5:
anladım ben zaten bişi oldu normal değildi aniden kayboluşun...
çoooook ama çoook geçmiş olsun...
neye alerji yaptı acaba vücudun geçen akşam portakallı tarçınlı pasta yapmıştın ondan sonramı olduki:26::26::26:

:5::5::5::5::5::5::5:
anladım ben zaten bişi oldu normal değildi aniden kayboluşun...
çoooook ama çoook geçmiş olsun...
neye alerji yaptı acaba vücudun geçen akşam portakallı tarçınlı pasta yapmıştın ondan sonramı olduki:26::26::26:

vücudum neye alerji yapıyo bilmiyomki canım ama neredeyse iki yıldır bununla uğraşıyorum evet geçen akşamki pastadan sonra oldu :44::44::44::44::44::44::44::44:

vücudum neye alerji yapıyo bilmiyomki canım ama neredeyse iki yıldır bununla uğraşıyorum evet geçen akşamki pastadan sonra oldu :44::44::44::44::44::44::44::44:

bir ay boyunca doktorun dediği gıdaları yemiceksin eğer bişey olmazsa ekmek hamurişi vs...ile ilgili olduğu ortaya çıkcak..
şimdi ne durumdasın şişlik indimi ağrısı varmı

bir ay boyunca doktorun dediği gıdaları yemiceksin eğer bişey olmazsa ekmek hamurişi vs...ile ilgili olduğu ortaya çıkcak..
şimdi ne durumdasın şişlik indimi ağrısı varmı

bir ay boyunca diyete devam canım

şişlik indi ağrısı yok ama korkusu var ya yine olursa diye :14::14::14::14::14:

dün bütün gün başım döndü ayağa kalkamadım çok kötüydü Allahım bi daha öyle bişey yaşatmasın

çok çok geçmiş olsun.bazen yediklerinden ziyade kullandığın ilaçlar böyle tepkiler verebilio.bi tanışımızında dudağı şişti balon gibi oldu ağrı kesiciden arv... die başlayan.

günaydın kızlarrrr.

kaç gündür doktor görmekten sıkıldım bu hafta 5doktor gezdim:53:

dün KBB gittim nefesimi çok zor alıyrm özelliklede ağzım doluyken ve kullağım çok ağrıo.nefes şikayetim hepten.burnum eğriymiş ve et varmış ondan nefes alamıyrm gebelikte snei çok zorlar dedi gerçektende gebeyken boğulacak gibi oluyordum.pzrtsi tomografi istedi ama ben şimdi ameliyat olmayı düşünmediğim için boştan yere çektirmicem.

kalp doktorunda şükür bişey çıkmadı.çarpıntım guatırımdan dolayı olabilirmiş.hiç sağlam tarafım yok:1:

çook geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin
inşallah çok dikkat et kendine ve
bol bol dinlen canım :16::16:

günaydın kızlarrrr.

Kaç gündür doktor görmekten sıkıldım bu hafta 5doktor gezdim:53:

Dün kbb gittim nefesimi çok zor alıyrm özelliklede ağzım doluyken ve kullağım çok ağrıo.nefes şikayetim hepten.burnum eğriymiş ve et varmış ondan nefes alamıyrm gebelikte snei çok zorlar dedi gerçektende gebeyken boğulacak gibi oluyordum.pzrtsi tomografi istedi ama ben şimdi ameliyat olmayı düşünmediğim için boştan yere çektirmicem.

Kalp doktorunda şükür bişey çıkmadı.çarpıntım guatırımdan dolayı olabilirmiş.hiç sağlam tarafım yok:1:

geçmiş olsun sanada canım şükür bişi çıkmamış
sende dikkat et kendine cnm aslında guatır zor yaa
inşallah bi daha ağrısı olmaz cnm çok geçmiş olsun:54:

çok gecmiş olsun abla yaaa alerjiden dolayı mı şişti dudağın Allaallahhh neye alerjin var acaba :26:
dualarım hep seninle inşşallahh neyden oldugu anlaşırda kurtulursun
benimde bi kuzen var çocuk her yaz kızamık çıkarmış gibi oluyordu
doktorlar tahliller felan derken alerji neye çıksa begenirsin yazlık helvaya :27:
hani şu yazın çıkan içi cevizli kara helvalar varya ondan dolayıymış sonra teyzem yedirmedi bi daha helva
inşşallahh seninkide belli olur hemen abla yaa bu arada diyette ii olur yasaklarla beraber

günaydın kızlarrrr.

kaç gündür doktor görmekten sıkıldım bu hafta 5doktor gezdim:53:

dün KBB gittim nefesimi çok zor alıyrm özelliklede ağzım doluyken ve kullağım çok ağrıo.nefes şikayetim hepten.burnum eğriymiş ve et varmış ondan nefes alamıyrm gebelikte snei çok zorlar dedi gerçektende gebeyken boğulacak gibi oluyordum.pzrtsi tomografi istedi ama ben şimdi ameliyat olmayı düşünmediğim için boştan yere çektirmicem.

kalp doktorunda şükür bişey çıkmadı.çarpıntım guatırımdan dolayı olabilirmiş.hiç sağlam tarafım yok:1:

sanada çok gecmiş olsun maonyacımmmm
valla yazıyı bitirmeden bende aynen nolmuş bu kıza sağlam yeri kalmamış dedim :26::14:
Rabbim hepsine acilll şifalar versin inşşallah canımmm
et alma opersayonları kolay gecio cevremden gördüğüm kdrıyla
sen bilirsin ama :49: kalmadan önce olsan ii olur gibi sankim canım
aayyyy çarpıntı bendede varr benimkide guatrdan acabaaa :26:
gözden bende gittim bu hafta tansiyonum normalmiş ama istersen norölejiye bi git dedi sonra gitme dedi ssk doktor
kafamı karıştırdı acep özele mi gitsem dioyrm karar veremedim :25:

[sıze=3]günaydın iyi hafta sonları saram geçmiş olsunnnnn [/sıze]

Back
X