- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Canım dün sen çağırdığın vakittte biz dışarı tur atmaya çıkmıştık, hani eşime tüsmüştüm ya gönül alma için o da dışarı çıkardı sağolsun.
Prensesim bizim küsme sebebimiz maç... Eşimin yüzünü bir kaç saatliğine görür oldum artık ya bu maçlar yüzünden. Bazen hafta da 4 -5 kez maça gittiği oluyor. Ve benle kızım çoğunlukla yalnız kalır olduk. Düşünsene Rana bile babası işten gelip yemeğini yedikten sonra maça gidince soruyor anne babam nereye gitti, maça gitti deyince ama daha yeni gelmişti babam diyor.Biz de bir aralar babalığa adapte olamama sorunu yaşadık onu atlattık şükür derken bu kez maçlar bana kuma oldu ya
Neyse akşam maç dönüşü bizi dışarı çıkardı barıştık, siz de barıştınız umarım...
Yeterim canım çok geçmiş olsun bayağı hastalık ve sıkıntlarla uğraşır oldun bu sıralar.Rabbim şifalar versin, kolaylıklar versin inşallah...
Kızlar bugün size bir fıkrayla günaydın demek istiyorum aramızda bildiğim kadarıyla Erzurumlu yok olsa da sorun yok gerçi fıkra işte...
Erzurum hava alanında yolcular uçağa binmişler. Kapılar kapanmış ve hostes
" Sayın yolcular " demiş:
Lütfen kemerlerinizi bağlayınız.
Kimse bağlamamış.
Hostes 'durumu pilota anlatmış.
Pilot, mikrofonu eline almış:
Hele dadaşlar, kemerlerinizi bağlayın da havalanah. Herkes bir anda kemerlerini bağlamış.
Hostesin şaşkınlığını gören pilot şöyle demiş: Erzurumlu, kadın lafıyla iş yapmaz.
Hükümet, Erzurum'a bir yazı göndermiş:
Kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır... Kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz.
Erzurumlu bir köy muhtarı da hemen Ankara'ya cevap yazmış:
" Yakıtımız pohtir... Kod numarası yohtir. Stokumuz ise çohtir."
Bunlar gerçekten yaşanmış olaylarmış.
Her günümüze gülerek başlayalım inşallah...
sağol kuzum allah razı olsun