- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım...bende eylülde tekrar taşınacam...bu ev bize yaramadı...daha iyi bir yer bulduk...kiraladım bilem..kızlar kızlar huuuuu nerdesiniz?
ben de iş güç var
bu aralar taşınacam ev bulduk
şuan ki evim 1+1
şimdi 3+1 e taşınacam
oğluma da oda yapacam
cumartesi taşınacağım evi temizletecem
Allah kavuştursun canım...zor tabi alışınca insan ayrılamıyor valla...merhaba kızlar
kardeşim ve eşi bugün gittiler çok güzel üç gün yaşadık gezdik eğlendik
ama şimdi çok üzgünüm moralim bozuk gurbeti hiç sevmiyorum
ayrılığıda sevmiyorum hangi odaya girsem kardeşimi görecekmişim gibi geliyo ağlamak hemde hıçkıra hıçkıra ağlamak .................
ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde................................
![]()
kocam saolsun abla![]()
telefonun bende yokki tızım nasıl arıyım men seni![]()
Canım menim kusura bakma ben farketmimişim seni:26::26::26::26:Aslında ben kkdan çıkmıştım ama sanırım takılı kalmış yine.Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, hatres+
hg hatresimmmmmm![]()
nasısın caniiiiimmmmmmmmmmmm
aslında hiççç keyfim yokk ama saolsun şarkılarla kopuyorum
Sen niye taşınıyon kız daha yeni taşınmamış mıydın:44::44::44::44:
Hayırlı olsun canım...bende eylülde tekrar taşınacam...bu ev bize yaramadı...daha iyi bir yer bulduk...kiraladım bilem..
Allah kavuştursun canım...zor tabi alışınca insan ayrılamıyor valla...
herkese cevap yazmışsın bir bana yazmamışsın..hemen yapayım kaprisimi...seni o kadar merak ettim...varsa yoksa hatres demişsin...kıskandım şimcik...
Herkese elimden geldiği kadar cevap yazmaya çalışıyorum..işim yoğun olduğundan ara ara giriyorum belki..ama herkesinde aman aman topice girdiği söylenemez..içimde kalırsa çatlayacam valla orta yerimden...benim gösterdiğim hassasiyet neden bana gösterilmiyor çok merak ediyorum...ve bu konuda canım gerçekten çok sıkkın...![]()
KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK YOĞUNUM BU ARALAR BU YÜZDEN SIK SIK GELİP SOHBET EDEMİYORUM KIZ KARDEŞİME BAKIYORUM (biliyorsunuz dr yatmasını söyledi)AŞIŞ VERİŞİDE SON AYA BIRAKMIŞTI HEPSİ BANA KALDI BU GÜN EVİNİ KALDIRDIM CAMALRINI SİLDİM HAFTA İÇİDE MUTFAK DOLABINI VS TOPARLAYACAĞIM SONRADA ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIM KENDİ EVİM EŞİMDE VAR KOŞTURUYORUM VE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Bütün dualar için aminnnnnn canım aminnnnn....Cumanız mübarek olsun . bu mübarek gün ve Kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine ALLAH dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
ALLAHım Senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum .
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver
ALLAHım dertli olanların derdine derman ol
Hasta olan tüm kullarına şifalar ver
Borçlu olan kullarına edalar nasip eyle
Rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver
Senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et
Sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur .
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var ALLAHım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine Vedud ismin hürmetine sevgi ver .
Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları
Okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver
Şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver .
Kötü alışkanlıkları olan kulların var ALLAHım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar
ALLAHım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et ALLAHım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..Bize sonsuz sevgini ver ALLAHım..
Bizleri senin yolundan ayırma,Senin rızanı kazandır
Bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden Sana sığınıyoruz . Amin
Hayırlı olsun canım...bende eylülde tekrar taşınacam...bu ev bize yaramadı...daha iyi bir yer bulduk...kiraladım bilem..
herkese cevap yazmışsın bir bana yazmamışsın..hemen yapayım kaprisimi...seni o kadar merak ettim...varsa yoksa hatres demişsin...kıskandım şimcik...
Herkese elimden geldiği kadar cevap yazmaya çalışıyorum..işim yoğun olduğundan ara ara giriyorum belki..ama herkesinde aman aman topice girdiği söylenemez..içimde kalırsa çatlayacam valla orta yerimden...benim gösterdiğim hassasiyet neden bana gösterilmiyor çok merak ediyorum...ve bu konuda canım gerçekten çok sıkkın...![]()
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres, sara_28+
Maonya gitmiş Saram gelmiş
Saram pazardan geldim öyle yoruldum ki hem bi size bakayım da hem de dinleneyim dedim.
Balık almıştım gidip onu temizleyeyim akşam yemeği için gerçi geç kaldık ama benim eşim geç geliyor zaten...
Cumanız mübarek olsun . bu mübarek gün ve Kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine ALLAH dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
ALLAH’ım Senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum….
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver…
ALLAH’ım dertli olanların derdine derman ol…
Hasta olan tüm kullarına şifalar ver…
Borçlu olan kullarına edalar nasip eyle…
Rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver…
Senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et…
Sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur….
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var ALLAHım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine “Vedud” ismin hürmetine sevgi ver….
Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları…
Okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver…
Şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver….
Kötü alışkanlıkları olan kulların var ALLAHım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar…
ALLAHım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et ALLAH’ım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..Bize sonsuz sevgini ver ALLAH’ım..
Bizleri senin yolundan ayırma,Senin rızanı kazandır…
Bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden Sana sığınıyoruz…. Amin…
KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK YOĞUNUM BU ARALAR BU YÜZDEN SIK SIK GELİP SOHBET EDEMİYORUM KIZ KARDEŞİME BAKIYORUM (biliyorsunuz dr yatmasını söyledi)AŞIŞ VERİŞİDE SON AYA BIRAKMIŞTI HEPSİ BANA KALDI BU GÜN EVİNİ KALDIRDIM CAMALRINI SİLDİM HAFTA İÇİDE MUTFAK DOLABINI VS TOPARLAYACAĞIM SONRADA ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIM KENDİ EVİM EŞİMDE VAR KOŞTURUYORUM VE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
He canım menim haklısın yok da, msnde de konuştuk bunu. Şimdi aklıma geldi söylim bari neden öyle düşündüğümü, daha önce de sana demiştim hatırlarsan benim sanal alem dışında Sara adında bir arkadaşım daha var, uzun zamandır görüşmüyorduk aradığında telefonda Sara ismini görünce seninle daha sık görüştüğümüz için aklıma önce sen geldin ne yalan söylimo yüzden sen sandım
Canım menim kusura bakma ben farketmimişim seni:26::26::26::26:Aslında ben kkdan çıkmıştım ama sanırım takılı kalmış yine.
Çok şükür ben iyiym canım, kocişe takma kafayı , boşver . Bu evlilik işleri böyle Efsunum bir küser bir barışırız, yoksa çekilir mi hayat.
Akşama gelince kociş sarılın da barışın, böyle yapın
Sen niye taşınıyon kız daha yeni taşınmamış mıydın:44::44::44::44:
Niye kıskanıyon tızım
Biz hepimiz burda arkadaşız canız tamam mı tatlım...
Ama ama Leyloş şimdi neden öyle düşündün ki sen:44::44::44::44:
Kolay gelsin canım, yok bence sen şimdi daha iyisin topice gelme konusunda Yeterim.Eskiden yazdıklarımıza neredeyse hiç cevap yazmazdın, şimdi bunlara dikkat ediyorsun bence , ha böyle kal, iyi cideysun
Bütün dualar için aminnnnnn canım aminnnnn....
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, maonyaaa+
Maonya slm canım nasılsın iyi misin?
Senin şu iğde ağacıyla ilgili söylediklerini araştırdım da biraz, doğurganlığı değilde kadınlardaki cinsel isteği arttırma özelliği varmış, sanırım dolaylı yoldan doğurganlığı arttırdığı düşünülmüş heralde...
O zaman bunu yapan kadınların vay kocişlerinin haline
üzülme canım ya kıyamammerhaba kızlar
kardeşim ve eşi bugün gittiler çok güzel üç gün yaşadık gezdik eğlendik
ama şimdi çok üzgünüm moralim bozuk gurbeti hiç sevmiyorum
ayrılığıda sevmiyorum hangi odaya girsem kardeşimi görecekmişim gibi geliyo ağlamak hemde hıçkıra hıçkıra ağlamak .................
ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde................................
![]()
ben bilmiyordumToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, sara_28+
Ahanda Sara yakaladım seni
Nerelerdesin uleynnnnnnnnnnnnnnn
Ne var ne çok Saram
Canım bunu bana hemşire olan bir arkadaşım da söylemişti, ona da abisi söylemiş kızına yapmış ve gerçekten kesilmiş öksürük.Ben de nette görünce faydası olur diye paylaşmak istedim![]()
tatlım evi satmayı düşünüyoruz zatencanım kendi evin küçükse onu satıp üstüne kredi felan ayarlayıp büyüceğini alsan nası olur
oldugun şehirde toki felan yok mu hiç onada yazılabilirsin mesela benim evim bayaa büyük
musabcıgında ateşi düşmüştür inşşallahhh
valla bana herkes çocuk yapma dioçocuk hasta masta olsa yaramazlık yapsa emin misin efsun çocuk istediğine diolar
hayırlısı diyrm çocuk işi büyük sorumluluk canım yaaa Rabbim kolaylık versinnn
Allah kavuştursun ablammmm hoşgeldinnnnn
abla yaaa zelal abla giderken keyifsizdi zaten acaba eşiyle sıkıntılarımı var kii
bana en son konusmalarımızdan öleee gelmişti ama tam soramadım çekindik oda anlatmayınca
kimbilir suan nerde nasııı bence yazacak konumda olsa bizi bölee merakta bırakmazdı sanırım
sağol tatlı sen neden taşınıyosun ki?:26::26:
geleyim bebeğimmmüzülme canım ya kıyamam
Ben bilmiyordum
tatlım evi satmayı düşünüyoruz zaten
ama krediden taraf değiliz ben de eşim de
şimdilik kiraya çıkıcaz bakalım ne olacak
musab ı dr a götürdüm birşeyi yokmuş
haa gazdanmış ağlamaları ne zaman bitecek bu gaz çok merak ediyorum
valla çocuk işi biraz zorluyo insanı iyi düşünmek lazım
Sağol tatlı sen neden taşınıyosun ki?:26::26:
Bebek konusunu ne yaptın sıcak bakıyor musun?
Kolay gelsin çalışkan yeterim bana da gelsene yığınla işim var ve musab bana yapışık yaşıyor bugünlerde
Selam kızlar telden girdim için alıntı yapamıcam.nadıldınız napuosunuzzz.beni soracak olursanız iyiyim bu hafta doğum haftamdı ona biraz üzülüyorum o kadar.bugün oruçluyum.hepimize dua edicem iftar saati.bu arada gerkesin üç aylarını mübareklerim.bu ay allahın ayı ihlas süresini ve istiğfarı bol okumamız gerekmiş.ayrıca hacet namazı var kılmak isteyenler için.leyla sara hatres efsun yeter eda prenses hepinize sevgiler.
Selam kızlar telden girdim için alıntı yapamıcam.nadıldınız napuosunuzzz.beni soracak olursanız iyiyim bu hafta doğum haftamdı ona biraz üzülüyorum o kadar.bugün oruçluyum.hepimize dua edicem iftar saati.bu arada gerkesin üç aylarını mübareklerim.bu ay allahın ayı ihlas süresini ve istiğfarı bol okumamız gerekmiş.ayrıca hacet namazı var kılmak isteyenler için.leyla sara hatres efsun yeter eda prenses hepinize sevgiler.