- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
içinden nasıl geliyosa öyle yap canım![]()
evde durmak istemiyrm zaten yavas yavas hazırlanım de cıkım barim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içinden nasıl geliyosa öyle yap canım![]()
Slm kizlar bugun bi agirlik var uzerimde hic bisey yapmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum umut uyusada bende yatsam
hepinize mutlu hafta sonlariiii
Hatrescim cok saol canim dualarina amin diyorum ipek cok sevdigim bi isimdir bana hep cok narin yumusak gelir soylenisi olabilir neden olmasin bacim....
selam kızlar,hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,o gün bari gireyim istemiştim ama malesef bu ay ikinci defa grip oldum ve o gün başımı bile kaldıramıyodum,tansiyonum çok düşmüş,acilliktim ama acile gitmeye bile mecalım yoktu,o derece vurdu bu defa.
geri durumumuz iyi hamdolsun,hepinize tekrardan selamlar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,o gün bari gireyim istemiştim ama malesef bu ay ikinci defa grip oldum ve o gün başımı bile kaldıramıyodum,tansiyonum çok düşmüş,acilliktim ama acile gitmeye bile mecalım yoktu,o derece vurdu bu defa.
Slm kizlar bugun bi agirlik var uzerimde hic bisey yapmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum umut uyusada bende yatsam
hepinize mutlu hafta sonlariiii
Hatrescim cok saol canim dualarina amin diyorum ipek cok sevdigim bi isimdir bana hep cok narin yumusak gelir soylenisi olabilir neden olmasin bacim....
Eki Görüntüle 714880 amiiiiiiin
sara ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buyda mısınnnnnnnnnnnnnn
az önce seni gördüğüm konu çok komikti yaaa kazen nasılda faka bastırmış demiii
a.s canımmm hg sanada hayırlı hafta sonlarıııı
hem umut hem bebiş zordur tabii canım yaaa inşşallahh uyumuşturda sende uyuyosundur suan
seninde mübarek olsun kardelencimmm hg
grip işi zor yaaa bu sene bende çok yakalandım valla gribime 4 ten sonrasını saymadım bilem
çok gecmiş olsunnn canımmmm bi daha yakalanmadan gecir yazı inşşallahhhh
ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen benimde abla yaaa
günaydın kızlar
herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
![]()
Selamün aleyküm canlar
Bugün memlekete gitmek üzere akşam 5. 30 ' da Allah' ın izniyle yola çıkıyorum, 1 ay kadar yokum kızlar. Hakkınızı helal edin, Allah' a emanet olun
Eğer net olursa inşallah size yazarım, olmazsa da 1 ay sonrasında Allah' ın izniyle görüşmek üzere sizleri öpüyorum canlar
![]()