Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Slm kizlar bugun bi agirlik var uzerimde hic bisey yapmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum umut uyusada bende yatsam:(

hepinize mutlu hafta sonlariiii

Hatrescim cok saol canim dualarina amin diyorum ipek cok sevdigim bi isimdir bana hep cok narin yumusak gelir soylenisi olabilir neden olmasin bacim....

Slm kizlar bugun bi agirlik var uzerimde hic bisey yapmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum umut uyusada bende yatsam:(

Hatrescim cok saol canim dualarina amin diyorum ipek cok sevdigim bi isimdir bana hep cok narin yumusak gelir soylenisi olabilir neden olmasin bacim....

Hoşgeldin canım ben de Eda acaba yazdıklarımı okudu mu diye düşünüyordum.
Canım senin bebiş büyüyor ya zorlanıyorsun artık normaldir, Allah kolaylık versin canım.:16::16::16::16::16:

selam kızlar,hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,o gün bari gireyim istemiştim ama malesef bu ay ikinci defa grip oldum ve o gün başımı bile kaldıramıyodum,tansiyonum çok düşmüş,acilliktim ama acile gitmeye bile mecalım yoktu,o derece vurdu bu defa.
geri durumumuz iyi hamdolsun,hepinize tekrardan selamlar

geçmiş kandiliniz mübarek olsun,o gün bari gireyim istemiştim ama malesef bu ay ikinci defa grip oldum ve o gün başımı bile kaldıramıyodum,tansiyonum çok düşmüş,acilliktim ama acile gitmeye bile mecalım yoktu,o derece vurdu bu defa.

hoşgeldin kardelenim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun

ayrıca çok ngeçmiş olsun canım dikkat et kendine

ahmet bebek büyümüştür şimdi resimleri yokmu görsek yeğenimizi

Canım çok geçmiş olsun, senin de geçmiş kandilin mübarek olsun. Benden de sana selam Kardelencim:16::16::16:

Kardelencim cok gecmis olsun canim kendine dikkat et kandilinde mubarek olsun tatlim

a.s canımmm hg sanada hayırlı hafta sonlarıııı :48:
hem umut hem bebiş zordur tabii canım yaaa inşşallahh uyumuşturda sende uyuyosundur suan

seninde mübarek olsun kardelencimmm hg :48:
grip işi zor yaaa bu sene bende çok yakalandım valla gribime 4 ten sonrasını saymadım bilem :60:
çok gecmiş olsunnn canımmmm bi daha yakalanmadan gecir yazı inşşallahhhh

ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen benimde abla yaaa

sara ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buyda mısınnnnnnnnnnnnnn :52::52:

az önce seni gördüğüm konu çok komikti yaaa kazen nasılda faka bastırmış demiii :60::60:

sara ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buyda mısınnnnnnnnnnnnnn :52::52:

az önce seni gördüğüm konu çok komikti yaaa kazen nasılda faka bastırmış demiii :60::60:

evet tatlım kk da gezerken gördüm o konuyu baktım çok komik ve saçmaydı kazen üyeliğini iptal etmiş haklı olarak

a.s canımmm hg sanada hayırlı hafta sonlarıııı :48:
hem umut hem bebiş zordur tabii canım yaaa inşşallahh uyumuşturda sende uyuyosundur suan

seninde mübarek olsun kardelencimmm hg :48:
grip işi zor yaaa bu sene bende çok yakalandım valla gribime 4 ten sonrasını saymadım bilem :60:
çok gecmiş olsunnn canımmmm bi daha yakalanmadan gecir yazı inşşallahhhh

ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen benimde abla yaaa

Gunaydin efsuncum nasilsin canim aslinda bu hamileligimde okadar agirlasmadim gibi ama bazen halsiz oldugumu hissediyorum tabi bu arada herzaman 2 saar uyuyan cocuk 1 saat bile uyumadi malesef bende uyuyamadim ama aksam erken yattim ve suan uykumu cok guzel almisim

Gunaydin hatunlar pazar tabi yatin hepiniz totolari buyutun;))

Ben uykumu almisim acilisi ben yapayim bari dedim

Hepinize mutlu neseli bi okadarda keyifli bir pazar diliyorum evimizden huzuru agzimizdan tatli dili eksik etmesin rabbim

Biz bugun ogleden sonra piknige gidicez arkadaslarla...

Sizleri cok seviyorum ve opuyorummmm

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:ATAMA BİZE BIRAKTIKLARINA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Selamün aleyküm canlar :3::3::3::3::3:

Bugün memlekete gitmek üzere akşam 5. 30 ' da Allah' ın izniyle yola çıkıyorum, 1 ay kadar yokum kızlar. Hakkınızı helal edin, Allah' a emanet olun:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Eğer net olursa inşallah size yazarım, olmazsa da 1 ay sonrasında Allah' ın izniyle görüşmek üzere sizleri öpüyorum canlar:54::54::54::54::54:
:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Selamün aleyküm canlar :3::3::3::3::3:

Bugün memlekete gitmek üzere akşam 5. 30 ' da Allah' ın izniyle yola çıkıyorum, 1 ay kadar yokum kızlar. Hakkınızı helal edin, Allah' a emanet olun:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Eğer net olursa inşallah size yazarım, olmazsa da 1 ay sonrasında Allah' ın izniyle görüşmek üzere sizleri öpüyorum canlar:54::54::54::54::54:
:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Iyi yolculuklar canim bol bol hasret gider ailenle ama kendinide ozletme net li bi yer buldugun an gir....

Back
X