Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herkese iyi bayramlar

bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah

Merhaba yeni gordum msjinizi ben iki defa dusuk yaptim sonra testler yapildi ve kan pihtilasmasi olduginu ogrendik tekrar hamile kaldim igne ve aspirinle oglumu dogurdum oglum 11 aylikken tekrar hamile kaldim yine igne ve aspirinle kizimi dogurdum 5 gun once dogum yaptim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagini en kisa zamanda doldursun insallah sormak isyediginiz baska bisey varsa cevaplarim hoscakalin

canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim en güzel bayram şekeri sende desene :))) Allah uzun ömürler versin. kardiyolipin testlerin sonuçları ne çıkmıştı senin canım? bide iğne hangisini kullandın.doğumun normal mi sezeryan mı oldu cevaplarsan çokkk sevinirim Allah a emanet ol

Simdiden hepinize iyi bayramlar canlarim...
nasilsiniz ben dogum yapali 5 gun oldu 3880 kg 52 cm boyunda cok tatli bi cimcimem oldu

adini eylul ela koyduk ikimizde iyiyiz cok sukur ama oglumda cok kucuk oldugu icin biraz zorlanicaz gibi gozukuyor..

darisi tum arkadaslarima insallah...

sara hatres yeter maonya efsun prenses leylos hepinizi opuyorum unuttugum yoktur insallah...

gözün aydın edacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Merhaba yeni gordum msjinizi ben iki defa dusuk yaptim sonra testler yapildi ve kan pihtilasmasi olduginu ogrendik tekrar hamile kaldim igne ve aspirinle oglumu dogurdum oglum 11 aylikken tekrar hamile kaldim yine igne ve aspirinle kizimi dogurdum 5 gun once dogum yaptim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagini en kisa zamanda doldursun insallah sormak isyediginiz baska bisey varsa cevaplarim hoscakalin

eda sana yapılan tahliller hakkında bilgi verirmisin canım bende protein s yüksek ve kardiyolipin ıgm pozitif sanada bakılmış bunlar yazmışsın topiğe ama sonuçlarından bahsetmemişsin.cevaplarsan çokkkk sevinirim canım

Simdiden hepinize iyi bayramlar canlarim...
nasilsiniz ben dogum yapali 5 gun oldu 3880 kg 52 cm boyunda cok tatli bi cimcimem oldu
adini eylul ela koyduk ikimizde iyiyiz cok sukur ama oglumda cok kucuk oldugu icin biraz zorlanicaz gibi gozukuyor..
darisi tum arkadaslarima insallah...
sara hatres yeter maonya efsun prenses leylos hepinizi opuyorum unuttugum yoktur insallah...

gözünaydınn edacımmm Allah analı babalı büyütsün eylül ela cimcimeniiii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim nazarlardan korusun inşşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhh canım boyuda bayaaa uzunmuş :9:
sanada hayırlı bayramlar canımmm sen bayram şekerini almışsın zaten
rabbim evlatlarını büyütmende yar ve yardımcın olsun inşşallahhhh
bende siziiiii kocamannn öpüyrmmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

bayramınız kutlu olsun canım topiğim

sanada hayırlı bayramlar topişin prensesiiiiiii :16:

herkese iyi bayramlar
bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah

hayırlı bayramlar ablaaa :16:
aminnn hayırlısıyla inşşallahhhh

eda sana yapılan tahliller hakkında bilgi verirmisin canım bende protein s yüksek ve kardiyolipin ıgm pozitif sanada bakılmış bunlar yazmışsın topiğe ama sonuçlarından bahsetmemişsin.cevaplarsan çokkkk sevinirim canım

Canim evet yapildi bende protein s yuksekti ama digerini hatirlamiyorum tahlil sonuclarim nerde onu bile bilmiyorum mutasyonlarda mthfr 1298 ve mthfr 677 heterezigot cikmisti umarim yardimci olabilmisimdir

Canim evet yapildi bende protein s yuksekti ama digerini hatirlamiyorum tahlil sonuclarim nerde onu bile bilmiyorum mutasyonlarda mthfr 1298 ve mthfr 677 heterezigot cikmisti umarim yardimci olabilmisimdir

saol canım cevabın için bebeklerin var yeni doğum yapın girip bunu cevapladığın için Allah razı olsun senden eğer diğer tahlilede bakabilirsen yada hatırlarsan yaz olurmu çokkk teşekkür ederim canım

Cok tesekkur ederim kizlar darisi soze olsun prenses seninde ikinciye olsun normal degil canim epidurel sezeryan oldum hepinizi opuyorum

saol canım cevabın için bebeklerin var yeni doğum yapın girip bunu cevapladığın için Allah razı olsun senden eğer diğer tahlilede bakabilirsen yada hatırlarsan yaz olurmu çokkk teşekkür ederim canım

Canim tahlil sonuclarina senin icin baktim ve benim protein c yuksekmis s degil...anti kardiyolipin ikiside negatif cikmis..

Cok tesekkur ederim kizlar darisi soze olsun prenses seninde ikinciye olsun normal degil canim epidurel sezeryan oldum hepinizi opuyorum

hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşallahhh canımm epidurel çok sıklaşmaya başladı artık ama riski felan varmı yada nasıl bişey pek bi fikrim yok hiç bu konulara daha adım atamadıgım için canım :14:

hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşallahhh canımm epidurel çok sıklaşmaya başladı artık ama riski felan varmı yada nasıl bişey pek bi fikrim yok hiç bu konulara daha adım atamadıgım için canım :14:

Insallah tatlim herseyin hayirlisini versin rabbim...evet tanidigim herkes epidural oluyo riski varmi bilmiyorum ama ben cok rahattim ozellikle bu dogumda oglumda belden yapilan igne cok canimi acitmisti ama bunda hissetmedim bile diyebilirim

Back
X