Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saol canım...biraz daha iyi çok şükür..ranişte yorgunluktan uyuyordur merak etme....:nazar::38:

saol canım..haklısın valla...:nazar::38:

saol yeterim...:nazar::38:

saol edacım...umarım senin bebişinde iyidir canım...:nazar::38:

hb saracım...saol tatlım..umarım sende iyisindir saram..:nazar::38:

tebriklerrrrrrrrrrrr kadercimmmmmmmm..Allah analı babalı büyütsün şimdiden tatlım...çok sevindim...:nazar::38::38:

saol canım...o gün yazmıştım ama çıkmamış sanırım tatlım...durumun iyidir inşallah..:nazar::38::38:

hoş geldin leyloşum özledim kız seni du öpecem :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

buse nasıl oldu iyidir inşallah sen nasılsın neler yapıyosun

Kızlar nasılsınız? Çok uzun zaman oldu girmiyordum topiğe ama hamile olursam mutlaka yazacağım demiştim kendi kendime ve mucizem gerçekleşti:46: Tüp bebek yapmıştık, çarşamba test günümdü ve sonuç pozitiffff :) Hala inanamıyorum kızlar, haftaya doktora gideceğiz keseyi veya keseleri görmek için anca o zaman inanacağım herhalde :1: Allah herkese nasip etsin, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Öpüyorum hepinizi. Dualarınızı eksik etmeyin... :16::16::16:

inşş bebişlerini alırsın kucağına :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım bu gün biraz boş vaktim vardı bol bol net yaptım en nasılsın küçük cadı nasıl
iyi yapmışsın yeterim..arada kafa dağıtmak lazım valla..ben bugünlerde çok asabiyim..hafta sonu ev sahibiyle tartıştık...2 hafta içinde taşınıyorum...güzel bir ev tuttuk...evden yana pek şansım yok ama..hayırlısı olsun bakalım....buse hanım daha iyi çok şükür teyzesi...yaramazlık yapıyor bol bol....umarım sende iyisindir...eşinin durumu nasıl oldu...?epeydir konuşamadık...inşallah herşey yolundadır canım...:nazar::38::38:

iyi yapmışsın yeterim..arada kafa dağıtmak lazım valla..ben bugünlerde çok asabiyim..hafta sonu ev sahibiyle tartıştık...2 hafta içinde taşınıyorum...güzel bir ev tuttuk...evden yana pek şansım yok ama..hayırlısı olsun bakalım....buse hanım daha iyi çok şükür teyzesi...yaramazlık yapıyor bol bol....umarım sende iyisindir...eşinin durumu nasıl oldu...?epeydir konuşamadık...inşallah herşey yolundadır canım...:nazar::38::38:

sağol kuzum iyiyz çok şükür eşimde aynı be kuzum ya ev taşımak zordur hele birde bebekle inş bu sefer kafana göre bir ev olur

hoş geldin leyloşum özledim kız seni du öpecem :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

buse nasıl oldu iyidir inşallah sen nasılsın neler yapıyosun
hb bitanem..valla bende seni özledim saram ya....iş güç sıkıntı bitmiyor inan ki...bende seni öpüyorum canım benim..hatırgah arkadaşım....:48::48::48::48::48::48::48::48: buse biraz daha iyi çok şükür teyzesi....ben şu aralar taşınma derdindeyim canım...evi toparlıyorum...bu ev sahibi hırt çıktı...hafta sonu canına okudum...kavga ettik valla...zaten çıkıyordum evimi falan tutmuştum bunlarda tuz biber oldu üstüne..neyse konu uzun iki üç gündür çok sinirliyim yani...öpüyorum saram seni...:nazar::38::38::38::38:

selam saracım ve tabiki diğer kızlar
merakını gidereyim canım,biz iyiyiz elhamdülillah ama pc nette sürekli hata verdiği için malesef girip yazmam pek mümkün olmuyo,telefondan da her zaman mümkün olmuyo,bazen okuyabiliyorum ama yazmak zor geliyo telden.
neyse mazeret faslını geçelim,artık yüzüm de yok zaten,meraklandırdığım için de çok üzgünüm.
kaderiyacım çok sevindim canım,rabbim kucağına almayı da nasib eder inşallah,darısı tüm isteyenlere.
maonya da mı hamile?iletisini okumadım ama kızların öyle bişey yazdıklarını gördüm,eğer öyleyse hayırlı olsun ama onda adet oldu sanırım hamileliğini hep geç haber veriyo bizlere.neyse önemli olan haber vermesinden ziyade sağlıklı bi hamilelik yaşaması,inşallah bu defa kucağına alır.
edacım yeni yavrunla zorluklar katlandığı kadar,mutluluklar da kat be kat olmuştur,rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebelere.
leyloşum busenin nesi var?her okuduğumda hasta ibaresi görüyorum,soğuk algınlığı tarzıdır inşallah
hepinize selamlarımı gönderiyorum,inanın yazarken fark ediyorum da (aklımdan ve dualarımdan hiç gitmiyosunuz,orası ayrı)ama yazışmayı da ne çok özlemişim.

merakını gidereyim canım,biz iyiyiz elhamdülillah ama pc nette sürekli hata verdiği için malesef girip yazmam pek mümkün olmuyo,telefondan da her zaman mümkün olmuyo,bazen okuyabiliyorum ama yazmak zor geliyo telden.
neyse mazeret faslını geçelim,artık yüzüm de yok zaten,meraklandırdığım için de çok üzgünüm.
kaderiyacım çok sevindim canım,rabbim kucağına almayı da nasib eder inşallah,darısı tüm isteyenlere.
maonya da mı hamile?iletisini okumadım ama kızların öyle bişey yazdıklarını gördüm,eğer öyleyse hayırlı olsun ama onda adet oldu sanırım hamileliğini hep geç haber veriyo bizlere.neyse önemli olan haber vermesinden ziyade sağlıklı bi hamilelik yaşaması,inşallah bu defa kucağına alır.
edacım yeni yavrunla zorluklar katlandığı kadar,mutluluklar da kat be kat olmuştur,rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebelere.
leyloşum busenin nesi var?her okuduğumda hasta ibaresi görüyorum,soğuk algınlığı tarzıdır inşallah
hepinize selamlarımı gönderiyorum,inanın yazarken fark ediyorum da (aklımdan ve dualarımdan hiç gitmiyosunuz,orası ayrı)ama yazışmayı da ne çok özlemişim.

hoşgelmişsin kardelencim seni cidden merak etmiştim canım burada öyle bağlanıyoruzki birbirmize öyle sıcak güzel dostluklar kuruyoruzki haber alamyınca insan merak ediyor haklı olarak ama iyi olmanıza sevindim canım zaten önemli olanda bu ama arada gel iyiyim de olarmı kardelencim :48::48::48::48::48::48:

hb bitanem..valla bende seni özledim saram ya....iş güç sıkıntı bitmiyor inan ki...bende seni öpüyorum canım benim..hatırgah arkadaşım....:48::48::48::48::48::48::48::48: buse biraz daha iyi çok şükür teyzesi....ben şu aralar taşınma derdindeyim canım...evi toparlıyorum...bu ev sahibi hırt çıktı...hafta sonu canına okudum...kavga ettik valla...zaten çıkıyordum evimi falan tutmuştum bunlarda tuz biber oldu üstüne..neyse konu uzun iki üç gündür çok sinirliyim yani...öpüyorum saram seni...:nazar::38::38::38::38:

taşınma işi zordur bilirim canım Allah kolaylık versin leyloşum zaten çıkacaksan ev sahibini boş ver takma kafana yeni evinde huzur mutluluk hiç peşini bırakmasın canım busenin iyi olmasına da sevindim öp onu benim yerime:48::48::48::48::48::48::48::48::48:

slm kardelencim...dün siteye yazarken sende aklımdan geçmiştin...gelip yazmışsın..merak ediyordum senide..umarım ahmetçikde iyidir...buse grip oldu canım..ama şuan iyi çok şükür...kendini bu kadar özletme..arada gir yaz tamam mı?çok öptüm senide ahmetçiğide...:nazar::38::38::38:

taşınma işi zordur bilirim canım Allah kolaylık versin leyloşum zaten çıkacaksan ev sahibini boş ver takma kafana yeni evinde huzur mutluluk hiç peşini bırakmasın canım busenin iyi olmasına da sevindim öp onu benim yerime:48::48::48::48::48::48::48::48::48:
amin saracım..saol canım..güzel dileklerin için teşekkür ediyorum tatlişim...öperim tabi sara teyzesi...:nazar::38::38:

Leylos iyiyiz canim cok sukur bebislerde iyi biliyomusun bende heran tasinabilirim evimiz satildi sayilir yeni bi ev begendik almayi dusunuyoruz hemde iki cocukla ustelik birisi daha 25 gunluk napcam bilmiorum:((

Annemle esim kafani yorma sen biz hallederiz diyolar ama gelde yorma

Kardelencim sagol canim dogru soyluyosun cok zor ama bir okadar guzel tabi rabbim onlara saglik versin... gecen gun facede su sozu paylastim " iki cocuklu olmak asansorun dugmesine burnunla basmak demektie" arkasaslarim bayildi;;))

Ahmeti cok op yerime kendinede oglusada iyi bak

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Kocaman öpüyorum hepinizi... :16::16::16:

GÜNAYDINLAR KIZLAR :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

KIZLAR NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZ :3::3::3::3::3::3::3::3::3: KEDERİYA GÖZÜN AYDIN CANIM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Back
X