Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bilmiyorum artık unuttunuz mu hatırınızda varmıydım ama kimsecikler ne oldu neden gelmiyor bile yazmamış neyse bende kendimce bahanelerimiz yazıyım netim bozuldu netim düzeldi pc bozuldu pc yapıldı ev taşıdım evitaşıdım bu sefer netim burda çekmedi yani kenimce çok geçerli bahaneerim var evet arada bi giriyordum ya kardeşimin netinde yada arkadaşımın netinde oda fazla kalamıyordum saolsunlar çocukları neti bizlere düşürmüyorlardı otursakta başına pc nin hemen geri istiyorlardı neyse ogluşum çok şükür iyi 1 yaşına girdi saolsun çok mızmız bi çocuk ben nerde o orda milletin çocuğu gibi tv da çizgi filima dalıyımda annemi bi arahat bırakıyım demiyo resim işine gelince canınız saolsun bi resim sizlerden kıymetlimi başarabilirsem koymaya çalışacam canım oğlumun resmini bu arada yanlış okumadıysam maonya hamişmik hayılı olsun olcanım allahım tamamına ermeyi nasip etsin hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder inşallah rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüüm isteyenlerin kucağını bebişle doldursun diğer kızlar sizler nasılsınız kimde ne var valla okuyamadım inşallah herkes iyidir

insan arkadaşlarını unuturmu kız ama öyle gün oluyoki hiç kimse topiğe bile uğramıyo artıkın gelinde eskisi gibi sohbetlerimize devam edek ev taşımışsın yeni evinde güle güle otur oğluşunda yeni yaşı kutlu olsun ömrü uzun sağlıklı mutlu huzurlu olsun

maonya hamile eda ikinci bebeğini doğurdu zelal bi ara geldi gitti gidiş o gidiş gerisi bildiğin gibi:34::34::34::34::34::34:

Eki Görüntüle 802055 buda benim tosunum inşallah olmuştur

kırkbir kere maşallah çok tatlı bu ya yirim men onu yaaaa Allahım kem gözlerden korusun onu :emir_bebek::nazar:

saoll canım ameliyatı oldu eve çıkarrtılar zaten hemen
eğleniyorum valla dostumla olmak çokkk güzellll :16::16::16:
valla 1 tane yedim lahmacundan diğerinide ısıttım mikrodalgada unuttumda geldim ankaraya :60:

uuuuuuffffff sen bakma maonyamm o koca karılara yawww Rabbim sağlık sıhhatle kucagına almayı nasip etsinde cinsiyetin ne önemi var demiii hepsi senin canın kanınnn sen takma onlarıı elalemin cenesi torba değil işteeee

çok saoll ablam halamız ameliyatını oldu çıktı eve ii şimdi
güle güle geldimmm güle güle gitmek istemiyroum amaaa mecbur döncem
evde mikrodalgada unuttum valla abla birini demekki sizsiz yedim die
samsuna dönünce atim ben size lehmacunnn :9:

ayyy inşşallahhh hisleriniz dogru çıkkarrrr topik şenlernir iyice :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

hoşgeldinnn canımmm
paşanada maşşallahh sübhanaallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım inşallah şenlenir topik hepimiz göbişlerimizi tokuştura tokuştura gezeriz:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Eki Görüntüle 802055 buda benim tosunum inşallah olmuştur
Hay maşallah :nazar:
Bu çok yakışıklı bişeymiş yawwwww, Allah bağışlasın ececim, sana daha önce de yazmıştım ama sanırım gözden kaçırmışsın:44:

saoll canım ameliyatı oldu eve çıkarrtılar zaten hemen
eğleniyorum valla dostumla olmak çokkk güzellll :16::16::16:
valla 1 tane yedim lahmacundan diğerinide ısıttım mikrodalgada unuttumda geldim ankaraya :60:
uuuuuuffffff sen bakma maonyamm o koca karılara yawww Rabbim sağlık sıhhatle kucagına almayı nasip etsinde cinsiyetin ne önemi var demiii hepsi senin canın kanınnn sen takma onlarıı elalemin cenesi torba değil işteeee

çok saoll ablam halamız ameliyatını oldu çıktı eve ii şimdi
güle güle geldimmm güle güle gitmek istemiyroum amaaa mecbur döncem
evde mikrodalgada unuttum valla abla birini demekki sizsiz yedim die
samsuna dönünce atim ben size lehmacunnn :9:
ayyy inşşallahhh hisleriniz dogru çıkkarrrr topik şenlernir iyice :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

hoşgeldinnn canımmm
paşanada maşşallahh sübhanaallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Herifine söyle de biraz daha keyif yapın Ankara' larda ...Belkim buralarda bebiş tutturursunuz:23::23::23::23:
Şu bebekler için ne hallere düşüyoruz işimiz gücümüz :23::23::23::23:

canım evet ya kardeş çok güzel birşey

Allah ayırmasın canım, napim ben de kızımla kardeş olurum.
Bugün Rana sabah kahvaltısında ellerini önüne bağlamış,başı önünde bir şekilde bana demez mi :
Anne ben kardeş istiyorum , diye...Hem de erkek istiyormuş:16::16::16:

inşallah canım inşallah şenlenir topik hepimiz göbişlerimizi tokuştura tokuştura gezeriz:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Tokuştura tokuştura mı:9::9::9::9::9::9:
hatres hu huuuuuuu :3::3::3::3::3::3::3:
Efenduuuummmmmmmmmm:42::42::42::42::42:

Tam yazarkene herifim aradı da görüştük birazcık da:16::16::16::16::16:

hosbulduk hatresim iyiyim canim sen nasilsin bi bakayim dedim ama benim cocuklar kalkti cikmak zorunda kaldim...

Anladım zaten, gene iyi takılıyorsun sen bize, başka arkadaşlar doğum yaptıktan sonra bir gittiler sanki toz oldular:9::9::9::9::9:
Valla napim edacım harıl harıl tedavi stresindeyim az kaldı 10 gün sonra başlarız galiba:18::18::18::18::18::18:

Ben bir öğlen namazını kılıp celeyrum bacılar:10::10::10::10::10::10:

Bu çok yakışıklı bişeymiş yawwwww, Allah bağışlasın ececim, sana daha önce de yazmıştım ama sanırım gözden kaçırmışsın:44:

Herifine söyle de biraz daha keyif yapın Ankara' larda ...Belkim buralarda bebiş tutturursunuz:23::23::23::23:

Bugün Rana sabah kahvaltısında ellerini önüne bağlamış,başı önünde bir şekilde bana demez mi :

oooh sefanız olsun muhabbettiniz bol olsun datlum menim :23::23::23::23::23::23::23::23::23:

ranişime bak sen kardeş istiyomuş hemide erkek Allah onun dualarını kabul eder inşallah

Anladım zaten, gene iyi takılıyorsun sen bize, başka arkadaşlar doğum yaptıktan sonra bir gittiler sanki toz oldular:9::9::9::9::9:
Valla napim edacım harıl harıl tedavi stresindeyim az kaldı 10 gün sonra başlarız galiba:18::18::18::18::18::18:

Ben bir öğlen namazını kılıp celeyrum bacılar:10::10::10::10::10::10:

Allah namazını kabul etsin canım dualarında bizide unutma:34:

oooh sefanız olsun muhabbettiniz bol olsun datlum menim :23::23::23::23::23::23::23::23::23:

ranişime bak sen kardeş istiyomuş hemide erkek Allah onun dualarını kabul eder inşallah

Allah namazını kabul etsin canım dualarında bizide unutma:34:
Amin canım hepimizin öyle olsun.
Saram eşimi merkezi arayıp gelmek istiyoruz, beni aradılar.Başladı hemşire tedaviyi anlatmaya.Onlar ekim adetiyle yapıcaz deyince biz şimdi istiyoruz dedim,isteseler de yapamazlarmış çünkü merkez tadilattaymış. Eşime söyledim vazgeçtik ordan, gene merkez araştırmaya devam:111::111::111::111::111:
Aslında eşim gelse yine Pembe Mavi' ye giderdim ya, evet sonuç negatif ama veren Allah, doktor vesiledir sadece:31::31::31:

Saraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Ne işin var tızım oyunda oynaşta, gel bakem topiğe:10::10::10::10:

Son düzenleme:

Amin canım hepimizin öyle olsun.
Saram eşimi merkezi arayıp gelmek istiyoruz, beni aradılar.Başladı hemşire tedaviyi anlatmaya.Onlar ekim adetiyle yapıcaz deyince biz şimdi istiyoruz dedim,isteseler de yapamazlarmış çünkü merkez tadilattaymış. Eşime söyledim vazgeçtik ordan, gene merkez araştırmaya devam:111::111::111::111::111:
Aslında eşim gelse yine Pembe Mavi' ye giderdim ya, evet sonuç negatif ama veren Allah, doktor vesiledir sadece:31::31::31:

ankaradaki merkezin hangisiydi hatresim :26::26::26::26::26::26::26:
ankarada başkent üzniversitesi hastanesinde hulusi Bülent Zeyneloğlu varmış prof dr. tüp bebek topiğindeki, kızlar çok memnun ondan bende onu düşünüyorum olmazsa açıkçası sende bi araştır istersen

Saraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Ne işin var tızım oyunda oynaşta, gel bakem topiğe:10::10::10::10:

geldim tızım ne bağırıyon az kulağım çınladı yoksam senmi andın meni:44::44::44::44::44::9::9::9::9::9::9::9:

beni çağırana bak ben geldim kendi yok ortalarda hatreeeeeeeeeeees !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ankaradaki merkezin hangisiydi hatresim :26::26::26::26::26::26::26:
ankarada başkent üzniversitesi hastanesinde hulusi Bülent Zeyneloğlu varmış prof dr. tüp bebek topiğindeki, kızlar çok memnun ondan bende onu düşünüyorum olmazsa açıkçası sende bi araştır istersen

geldim tızım ne bağırıyon az kulağım çınladı yoksam senmi andın meni:44::44::44::44::44::9::9::9::9::9::9::9:

Heeeee bendim tabi:1::1::1::1:
Anatolia tüp bebek.
Canım senin dediğin bu doktora da baktım da üniversite hastanesi olduğu için orası daha da yoğun ve zorlu olur gibi geldi bana.
Bir de bizim ankara da kalacağımız yer cinnahda.Anotaliaya yürüyerek gidip geliyorduk.
Gen ark var o da tam karşısında , buradan baktım da memnun olan çok eşime söyledim olabilir dedi, ama sonra orayla da görüştük tüp işlemlerini yapanlar prof. olmadığı için istemedi eşim.
Hulusi bülentin yeri tam olarak neresi acaba Saram?
Diğer topikteki kızlara sorabilir misin acaba, Atakuleye yakın bir yerde mi acaba?Ben araştırdım da net bir şey bulamadım.

Heeeee bendim tabi:1::1::1::1:
Anatolia tüp bebek.
Canım senin dediğin bu doktora da baktım da üniversite hastanesi olduğu için orası daha da yoğun ve zorlu olur gibi geldi bana.
Bir de bizim ankara da kalacağımız yer cinnahda.Anotaliaya yürüyerek gidip geliyorduk.
Gen ark var o da tam karşısında , buradan baktım da memnun olan çok eşime söyledim olabilir dedi, ama sonra orayla da görüştük tüp işlemlerini yapanlar prof. olmadığı için istemedi eşim.
Hulusi bülentin yeri tam olarak neresi acaba Saram?
Diğer topikteki kızlara sorabilir misin acaba, Atakuleye yakın bir yerde mi acaba?Ben araştırdım da net bir şey bulamadım.

[/COLOR][/FONT][/B]

sorarım canım öğrenincede sana yazarım:34::34::34::34::34::34:

kızım biz ne güne duruyoruz

hatres başkent üniv.sayfasına baktım şimdi prof hulusi beyin sayfasına girdim adresleri maltepedeymiş canım istersen sende bak

Saram ben de gördüm Maltepedelermiş evet, ama maltepe acaba Cinnah caddesine ya da Atakuleye yakın bir yer mi acaba, onu öğrenebilseydik iyi olurdu.Çünkü kalacağımz yer Cinnah caddesinde olduğu için bize kolaylık olurdu bi de şimdi çocuk da var, çocukla yollarda perişan olmak istemeyiz.

Bi de burada prof.Osman develioğlu varmış bide onunla irtibata geçeyim bakayım,kkdaki sayfalardan edindiğim bilgilere göre genel memnun.
Dondurulmuş embriyo transferi yaptıklarından gebelik elde edene kadar da para almamış bu doktor, güzel bir şey.

Son düzenleme:
Saram ben de gördüm Maltepedelermiş evet, ama maltepe acaba Cinnah caddesine ya da Atakuleye yakın bir yer mi acaba, onu öğrenebilseydik iyi olurdu.Çünkü kalacağımz yer Cinnah caddesinde olduğu için bize kolaylık olurdu bi de şimdi çocuk da var, çocukla yollarda perişan olmak istemeyiz.

Bi de burada prof.Osman develioğlu varmış bide onunla irtibata geçeyim bakayım,kkdaki sayfalardan edindiğim bilgilere göre genel memnun.
Dondurulmuş embriyo transferi yaptıklarından gebelik elde edene kadar da para almamış bu doktor, güzel bir şey.

tatlım arkadaşıma sordum bana yazdığında sana söylerim maltepenin nereye yakın olduğunu çünkü bende ankarayı hiç bilmiyorum

prof.osman Develioğlu bursadamıymış hangi merkezde:44::44::44::44::44::44:

tatlım arkadaşıma sordum bana yazdığında sana söylerim maltepenin nereye yakın olduğunu çünkü bende ankarayı hiç bilmiyorum

prof.osman Develioğlu bursadamıymış hangi merkezde:44::44::44::44::44::44:

Bursa Art' taymış, Fatih Sultan bulvarında, merkezi aradım randevularını doktor kendisi ayarlıyormuş.Sanki burası kafama yattı gibi, prof.olduğu için eşimde onay verir muhtemelen.Eşim eski merkezi çok istemişti, ama orası tadilat yaptığı için ertelediğinden haliyle kaldı.
Burnumuzun dibinde prof.var haberimiz yok,aslında burda daha önce de rastlamıştım ama erkek olduğu için önemsememiştim.Sanki buraya gideceğiz gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
Back
X