- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
bilmiyorum artık unuttunuz mu hatırınızda varmıydım ama kimsecikler ne oldu neden gelmiyor bile yazmamış neyse bende kendimce bahanelerimiz yazıyım netim bozuldu netim düzeldi pc bozuldu pc yapıldı ev taşıdım evitaşıdım bu sefer netim burda çekmedi yani kenimce çok geçerli bahaneerim var evet arada bi giriyordum ya kardeşimin netinde yada arkadaşımın netinde oda fazla kalamıyordum saolsunlar çocukları neti bizlere düşürmüyorlardı otursakta başına pc nin hemen geri istiyorlardı neyse ogluşum çok şükür iyi 1 yaşına girdi saolsun çok mızmız bi çocuk ben nerde o orda milletin çocuğu gibi tv da çizgi filima dalıyımda annemi bi arahat bırakıyım demiyo resim işine gelince canınız saolsun bi resim sizlerden kıymetlimi başarabilirsem koymaya çalışacam canım oğlumun resmini bu arada yanlış okumadıysam maonya hamişmik hayılı olsun olcanım allahım tamamına ermeyi nasip etsin hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder inşallah rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüüm isteyenlerin kucağını bebişle doldursun diğer kızlar sizler nasılsınız kimde ne var valla okuyamadım inşallah herkes iyidir
insan arkadaşlarını unuturmu kız ama öyle gün oluyoki hiç kimse topiğe bile uğramıyo artıkın gelinde eskisi gibi sohbetlerimize devam edek ev taşımışsın yeni evinde güle güle otur oğluşunda yeni yaşı kutlu olsun ömrü uzun sağlıklı mutlu huzurlu olsun
maonya hamile eda ikinci bebeğini doğurdu zelal bi ara geldi gitti gidiş o gidiş gerisi bildiğin gibi

Eki Görüntüle 802055 buda benim tosunum inşallah olmuştur
kırkbir kere maşallah çok tatlı bu ya yirim men onu yaaaa Allahım kem gözlerden korusun onu