Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende olmadı canım...sıvı gelme olayı normaldir ama yinede doktoruna söyle kontrole gittiğinde...normal akıntıdır mutlaka...evet canım ben normal doğum yaptım...inşallah sende sağlıkla yavrunu kucaklarsın...her kadın bu duyguyu tatmalı...dünyanın en harika olayı...Rabbim isteyen her kula nasip eylesin inşallah...Saram gidicem bu hafta yada hafta başı doktoruma.okadar kalabalıkki doktorummm sinir oluyrm.
Leylacımm allah nadip ederse ocak ayında cnm doğumum.bi sıvı gelio benden su gibi sendede olmuşmuydu?? Unutkanlığıma ver sen normal doğummu yapmıştın?
Ayy bekara arvat boşaması kolay derler ya ondan olsa gerek ben şimdiden 2 3 tane arka arkaya istiyorummm:)))
haftasını hatırlamıyorum ya..doktorun söyler sana zaten canım...ben o gün varya açlıktan ölmüştüm..eşim en sonunda doktorun odasını bastı...bebek açlıktan mahvoldu bu kadını burada ne bekletip duruyorsun diye...doktorum eşimi zor sakinleştirmişti...benim doktorumda senin ki gibi çok kalabalık oluyordu ya...ne bu izdiham canım ya....Yok cnm yapılmadı.aç karnınamu oluyor şeker yüklemesi offf kesin ben kusarımmmm(((24 haftadamı oluyor ben 22deyim
İyiyim yetercim sen nasılsın
Hb canım saolasın hatresim...çok şükür taşındım valla şaka gibi bir senede iki ev...bu evimi çok sevdim biraz yüksek ama olsun...kızımda sevdi koşturuyor evin içinde...
hatresim tedaviye başlamışsın..hayırlısı olsun inşallah Allah herkesin gönlündekini nasip eder inşallah...ben ikinciye cesaret edemiyorum...hala memeden bile kesemedim buseyi..çok zorlanıyorum..sabah yine avaz avaz ağladı lavabodan çıkana kadar kendini yedi bitirdi...Allah yardım etsin bana ne edeceğimi bazen şaşırıyorum..annelik zor zanaat valla..millet 6-7 bebeyi nasıl büyütüyor anlamıyorum..bizimkilermi nazlı yaaa....
saol saracım..yerleşene kadar öldüm valla..çok yorulduk ya...işlerim birikti dairede...bu aralar yoğunluk var canım ya...kış sezonu daha çok yazışırız inşallah...sizi ihmal etmem mümkünmü...özlüyorum valla sizleri...senin tedavi aşamaların ne alemde..epeydir takip edemiyorum...bilgi bekliyorum senden...inşallah göbüşün dolar canım...
saol prensesim...mushap nasıl annesi..büyümüştür kereta...
saol tuğbacım...abimin kaynanası vefat etti canım..çok saol..ilgine teşekkür ederim..sen nasılsın bebiş nasıl?doğum ne zaman hayırlısıyla..inşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın canım...![]()
Saram gidicem bu hafta yada hafta başı doktoruma.okadar kalabalıkki doktorummm sinir oluyrm.
Leylacımm allah nadip ederse ocak ayında cnm doğumum.bi sıvı gelio benden su gibi sendede olmuşmuydu?? Unutkanlığıma ver sen normal doğummu yapmıştın?
Ayy bekara arvat boşaması kolay derler ya ondan olsa gerek ben şimdiden 2 3 tane arka arkaya istiyorummm:)))
saraaaaaaaaaaa altta ismin vardı hemencecik nere kayboldun yahuuuuuuuuuuu....![]()
iyiym çok şükür canım evde işler beni bekliyor ama ben burdayım![]()
boş ver işleri yetercim dün evlilik yıldönümüzde neler yaptınız enişte ne sürprizler yaptı onları anlat sen![]()
valla saram hiç bir şey yapmadık eşim çok hasta idi ona baktım çorba yaptım vs bu günde dr götürdümm grip olum
geçmiş olsun canım önemli olan sağlık iyi olunda kutlama her zaman yapılır