Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Hatrescimm kız nerelerdedin sen? Diğerleri isim depilmi derken ayşe fatma hatice vs. Bunlara dediysen bunlar çevremde çokkk ondan tatlışımmm:) tedavşn nadıl gidiı kaçıncı günündesin

kızlaaaaaar pazardan domates aldım onları haşlayıp menemenlik yapacam
iç fasulye aldım haşladım şimdi onları poşetleyecem
lahana turşusu yapacam
patlıcanları közledim onları soyup doğrayacam
yardıma gelsenize kızlar siz ne biçim arkadaşsınız:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kizlar ela hanim gunduz cok uyudu simdi uyumuyor bense sabah 7 den beri ayaktayim ve artik uyumak istiyorum:((

maonya bende bi yaz bi kisa girerken yikiyorum perdeleri 2 ay oldu yikayali ama 1 ay sonra tasinacam allah izin verirse ozamanda yikarim

haklısın tatlım ya...buçuğa kadar burdayım hadi gel sohbet edek...:nazar::38:

aman canım dikkat et yani...uğraşma hiç bir şeyle...hayırlısıyla bebişini doğur sonra ne edersen et..:nazar::1::1:

harika valla...güzel bir çiçek saracım...:nazar::38:

beğenmene sevindim canım :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Canım ben çıkmıştım ışık yanmaya devam etmiş

İnşallah canım...

Valla ben de öyle yapıyorum desem yeridir çünkü ben de çok zorlanıyorum perdelerde.

Benim de çok hoşuma gider Sara...

Soracaktım , sen söyledin, çok güzel görünüyor hakikaten.Bana Trabzon' daki evimi hatırlatıyor senin balkon:40::40:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:Maonya kız diğerleri isim değil mi bacım bah şinci çok tüstüm sana:1::1::1:

Otur yerinde tısım yaaaa:20::20::20::20:

güzel dimi buralar hep yeşil zaten her yer birbirinin aynı gibi :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Cumanız mübarek olsunnnn güzel hatunlar.rabbim evinize çifter çifter çocuk versinnn onların peşinde koşmaktan kk ya ayda yılda bir giresiniz:)))

herkese hayırlı cumalar kızlar Rabbim eşlerimizle sevdiklerimizle beraber uzun mutlu sağlıklı bi ömür nasip etsin hepimize ve kucaklarımızı üçer beşer çocuklarla doldursun evlat hasretimizi unuttursun

Evi dün süpürdüm toz aldım da perde için birinin bize gelmedi gerek:)))

Sen naptın dünkü harika şeylerii yaptınmı eşin ne kadar şanslı oldunun farkındamı acaba:)) ayy ben gelip yiyemiyorum rabbim tez zamanda evlat göndersin o evede benim yerime yiyenim yesin inş.

Sara bugün gidip biberon alsam erkenmi.herkes beni korkutuo daha erken aman alma die.ilki öyle olanın çovuk doğduktan sonra odası dizilirmiş.eşyasıda son ay alınırmışş.koca karılar öyle dio:)))

Saraaa anaaaaaaa topiğin anasııı
Herşeyi sana sorar oldum:)gülen yüzlerde gitti telde yazının yanına ifade koymayınca kötü oluo galiba 1 harfi gülüodu dur bi deneyeyim :1:
Bi kaç tane denim olacakmı :43: :38: :2:

kızlar elimi yaktım:14::14::14::14::14:

bostan patlıcan almıştım pazardan geçen gün bugün onları közleyeyim dedim fırına verdim az önce gidip baktım aklımda kırk tane düşünceyle fırın tepsisini çıplak elle tuttum bi bağırdımki sesim karşı apartmadan duyulmuştur hemen soğuk suya tuttum ama çok acıyo
geçmiş olsun tatlım inş şimdiye geçmiştir
selam.
uzun süredir(22 gündür)annemlerdeydim,yeni döndüm,bi bakayım dedim,iyisiniz inşallah.
bizde iyiyiz hamdolsun,Ahmetcik ayağını yaktı çayla,biraz onun sıkıntısını yaşadık,idare edip gidiyoz işte.
saracım sanada geçmiş olsun,tedavide olanlara rabbim nasib etsin inşallah.
bide hanginiz samsun lu,ya da samsundaydınız,bi deyin hele.
tekrar geçmiş olsu ahmetçiğe iyileşti mi biraz
başınız sağolsun prensesim Allah ailesine sabır versin

Başınız saolsun canım ya...valla çok üzüldüm...Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...:nazar::43::43::43:

inşallah canım...saolasın...:nazar::38:

Allah ramet eylesin ana babasına sabır versin inşallah:50::50:

Allah tatlı huzur dolu geçim nasip etsin sevdiklerimizle...

İyi akşamlar kızlar.yetere tavsiyede bulunurken ben grip oldum:((( yine kesemin şekli bozulur die korkuyorum:(((

Alıntı yapamamak ne kötü unutuyorum yazacaklarımı

Saracım bende donuyorummm sobayı yaktım yazmışsın yaaa ayyy arkasına kıvrılıp uyumak istedim

Yeterim kaçıncı günün bugün? Rabbim rast getirsin inş.

Prenses ne diyecemi bilemiyorum rabbim annesine sabır versin ben hiç görmediğim kürtaj oldum bebeğime hala ağlıyorum rabbim ailesine sabır versin:(
sağolun kızlarr amin
Titiz hatunlar perdelerinizi kaç ayda bi yıkıyorsunuz?
Perde yıkamayı hiç sevmiyorum aralığı beklesemmş yoksa bi kez yıkasammı baya kirliler:)
ben de 3-4 ayda bir yıkıyorum canım

kızlar avatar resmim balkonumdaki zambağım
çok güzellllll:16::16:
Kızlar bana önerebileceğiniz kız ismi olursa sevinirim;) dini olsun istiyorum.meryem sara gibi.zeynep fatma ayşe hatice haricinde
hifa,hanne,mina şimdilik aklıma gelenler
herkese hayırlı cumalar kızlar Rabbim eşlerimizle sevdiklerimizle beraber uzun mutlu sağlıklı bi ömür nasip etsin hepimize ve kucaklarımızı üçer beşer çocuklarla doldursun evlat hasretimizi unuttursun

Cumanız mübarek olsunnnn güzel hatunlar.rabbim evinize çifter çifter çocuk versinnn onların peşinde koşmaktan kk ya ayda yılda bir giresiniz:)))
aminn kızlar amiiin
Sara bugün gidip biberon alsam erkenmi.herkes beni korkutuo daha erken aman alma die.ilki öyle olanın çovuk doğduktan sonra odası dizilirmiş.eşyasıda son ay alınırmışş.koca karılar öyle dio:)))
boşver sen kocakarıları
benim de ilki düşüktü erkenden her şeyini aldım
çok daha rahat oluyo
aklına takılan birşey olursa sorabilirsin alışverişle ilgili

selam kızlar
dün gece eve geldik
çok kötüydü taziye ya
insan çok üzülüyo,dayanamıyo
iki gündür musabı yıkayamadım şimdi banyosunu yaptırıp gelecem

Prenses yanlış hatırlamıyorsam kötü hastalıktı dimi? Ne kadar çoğaldı kimi duysam knsr:((( adını sölemek istemiyorum.rabbim anasına yardım etsin başka çocukları varmı?

Yasinimi okudum namazınıda kıldım geldim dua ederken aklıma metuka geldi ona ettim napıo acaba nasıl merak ediyorum.

Bide cadımız vardı ikizlere hamileydii netimi yok acaba yoksa gelirdi

Zelall demekten zaten hepimiz bi hal olduk:(

Back
X